Bas mpx ili mpx200/220. Ako je mpx onda nemas srece. Defektan model. Mobitel je po mogucnostima prva klasa, ali nikad nije izasao iz faze prototipa...
Imam vec godinu ipol dana ovu motorolu, a od nedavno i jedan problem. Naime nece da mi se puni na nijednom punjacu (a isprovao sam ih 5) odnio ga u dva servisa i neznaju mi ga popraviti. A za mobitel sam pljunuo 5000,00 kn, i zato vise motorolu ne prerorucam. Ako netko ima ideju gdje ga u Splitu mogu odnijeti na servis ili ako je van Splita, gdje ga mogu poslati da mi se promijeni kontakt za punjenje.
Molim da mi prijedloge saljete na e-mail
lisko5@net.hr
Hvala svima. Svi su prijedlozi dobrodosli
Bas mpx ili mpx200/220. Ako je mpx onda nemas srece. Defektan model. Mobitel je po mogucnostima prva klasa, ali nikad nije izasao iz faze prototipa...
Tko se ljuti, uvalim mu kruti...
mpx200
odnio sam ga i u ram3, i nisu mi ga popravili.
kad sam ga dobio nazad cudom sam ga uspio upaliti i pojavili su mi se neki nov izbornici kojih nema ni u uputstvima, a i isbrisani su mi bilii svi brojevi iz mobitela
jesi isguran da baterija nije riknula?...
osim toga mozda si ostetio konektore...ak ne...onda pojma nemam..
kak su oni uspijeli ga uopce onda napuniti ak ti nisi mogao?..
mpx200, V360, SE K610i
Mozda su ti nadogradili na WM2003, jer su iz nekog razloga mislili da ce to rijesiti problem *EG*
Ne, nije mi baterija riknula.
Stanje je ovakvo:
1. baterija je jos uvijek dobrra
2. ne radi kontakt za punjenje
3. nadogradili su mi neki novi software
i pitanje je sad gdje da ga odnesem na popravak?
s obzirom da je vec bio u 3 servisa bezuspjesno
ima li itko ideju?
upravo se i meni ista stvar desila na MPx220. Ustekam prvo USB kabel, prepozna mob ali ga ne puni. Stavim na ispravljac, nece, uzmem mamin od V300, nece.
Sad cu otici do emmezete gdje sam kupio pa traziti da mi daju iz reklamnog moba bateriju da vidim hoce li s njom raditi. Ne znam hoce li mi hard reset pomoci, ako je nesto oko softvera?
Nisam citao, ali nekima mozda pomogne. U svakom slucaju pogledajte, moze biti korisno.
How to fix your MPx200 when it will not charge....
Nadogradnjom softvera neces nista postici. A sumnjam da je baterija u pitanju.Izvorno postao tomios
Ja cu se posavjetovati s nekim inzenjerima, pa ako uspijem rijesit problem reci cu ti kako, ako slucajno ti uspijes javi mi, moze?!
ma mob je vec odnesen na servis.Izvorno postao Dany20
![]()
Bio je i meni na servisu i to u 3 servisa (ukljucujuci i Ram3 u Splitu) i nisu mi ga uspjeli popraviti ni u jednome.Izvorno postao tomios
Mobitel je trenutno na putu u Zagrebacki Ram3 i ako ga oni ne uspiju popraviti morat cu sam, a nadam se da ce mi u tome pomoci inzenjeri koje cu pitat za savjet i materijal, naravno.
GDJE SI GA ODNIO SA SERVIS? ako ti ga poprave javi mi sto je bilo, i koliko si morao platit ako si je istekla garancija?
Unaprijed zahvaljujem
ma moj je pod garancijom, imam ga tek 3mj. Odnio ga u Emmezetu, gdje sam i kupio, al je uvoznik, dakle i servis RAM3.Izvorno postao Dany20
Hmm, ono sto je demosthenes postao http://www.mobilegadgetnews.com/inde...showtopic=6080 cini mi se logican kvar. A ako nije ni osigurac..hmmm, ne znam onda. Jel postoje negdje service manuali za mpx220 / 200? Kao sto recimo imam za V300 od a do z?
onda nema zime kad imas garanciju. meni su rekli da mi nije istekla garancija da bi mi dali novi mobitel. nemoj se iznenaditi ako dobijes novi mobitel s novim software-om, i novim funkcijama koje nema cak ni u uputstvima.Izvorno postao tomios
ako mi ga ni ovi u ZG ne poprave onda cu morati sam napraviti ono sto je savjetovao Demosthenes, valjda cu uspit
Mozda i sa WM 2005Izvorno postao Dany20
(dream's...dream's) :bunny:
mozda......
Evo da vam se i ja pridruzim.Sinoc sam prebacivao pjesme na mob preko usb-a i onda sam ih malo slusao na mobu,baterija se ispraznila do 70% i posto sutra idem na putovanje stavio sam ga punit da se nebi slucajno skroz ispraznila.Ustekao ja punjac u mob i nece da puni,resetirao mob i opet nece da puni,izvadio bateriju i opet vratio i opet nece da puni.Nisam zelio napravit master reset jer mi se neda postavljat opet sve postavke,ali sam ipak uspio vratiti mob u normalu tako da sam ga izgasio i spojio na punjac i on se napunio i sad valja i kad ga obicno stavim punit dok je upaljen.
Jos nesto:u Resurce manager mi pise da je baterija: High 45%
(kako moze bit High na 45 %?)
Zadnji uredio Tome : 29-12-2005 u 20:21
Motorola v50->v51->v300->e398->mpx220(treba popravak) and v3i->Samsung SGH-D600->Sony Ericsson K800i->C510i->HTC Desire->One X
To je Windows Bug. Inače, na WM2003 kad je baterija critical onda se mob zna zblesirati do te mjere da odbija suradnju...
Jeli bug isto sto nece da se puni na kad je na 70%?Izvorno postao ttperic
Inace ovo sa high45% rjeseno tako da sam slusa muziku dok se nije baterija potrosila na 30%?
Koju verziju softwera preporucujes?(sad imam 1.47)
Motorola v50->v51->v300->e398->mpx220(treba popravak) and v3i->Samsung SGH-D600->Sony Ericsson K800i->C510i->HTC Desire->One X
bravo za vas, meni problem jos nije rijesen
Evo sad me ujutro nazvala teta iz RAM3 i rekla da je mob popravljen. Zamijenjen je osigurac u krugu punjenja baterije. Hmm, pitao sam dali su stavljali novi soft, kaze da nije.Izvorno postao Dany20
i koliko si platio popravak????Izvorno postao tomios
kad si im ga odnio sa servis?? jel Zagrebacki RAM3?
grrrrrrrIzvorno postao Dany20
citaj gore sto smo razgovaraliGarancija je. Poslao ga 22.12. jos nije dosao. Valjda ce u subotu.
cim sam poslao poruku, vidio sam gore.
dobro za tebe, ja nemam garanciju.
sada ga jos posalji u Split, tamo ce ti staviti novi software.
hehe, mozda novijeg i nema. a tko zna, mozda i jesu stavili. u biti, teta mi je citala sa radnog naloga sto je radjeno, tako da bi i upgrade ako je bio, vjerojatno upisali u rn.Izvorno postao Dany20
odakle si dany?
Iz Splita.
Bookmarks