moze radit ali bez kartice neces moc iskoristit sve njegove mogucnosti jer pre malo prostora imas na telefonu
za programe, mp3-ce, filmove.....
Evo imam ponudu da kupim mpx200,ali bez SD MMC kartice. Moze li mob normalno raditi bez kartice?
moze radit ali bez kartice neces moc iskoristit sve njegove mogucnosti jer pre malo prostora imas na telefonu
za programe, mp3-ce, filmove.....
Zadnji uredio **gogi** : 09-01-2006 u 01:02
Resistance is futile. You will be assimilated!
ulozi jos malo i kupi si SD karticu...nemoj MMC...
inace mobitel je odlican..pogotovo sa ovim novim windowsima...baterija traje i traje.......nisam vidio tog mobitela do 1500kn koji mu je ravan...
mpx200, V360, SE K610i
slažem se s tobom Blento...baterija traje i traje,meni se ispraznila tek nakon dva dana,a s WM 2003 baterija nije izdržala ni jedan dan.pozdrav
Nokia 3210 > Nokia 3310 > Ericsson T20 > Siemens M55 > Sony Ericsson T610 > Nokia N*Gage > Nokia 3650 > Motorola MPx200
već od 256 mb za nekih 170 kn.od kada imam wm2005 razlika u brzini između mmc i sd nema.bar kod mene sve radi mrak!!!!Uzmi mob nemoj opće razmišljti!!!!!!
Kako nema MMC i SD razlike u brzini?...odakle ti to?...ovo je prvi puta da cujem tak nesto...svi pricaju da su MMC daleko sporije i da ih se ne treba kupovati...
mpx200, V360, SE K610i
ima razlike ali to sek tek vidi na prebacivanju vecih stvari preko 50MB i SD kartica je dosta brza tada to je ako prebacujete sa citacem kartica ali ako prebacujes preko usb kabla direktno u mob. na karticu to je jako sporo.Izvorno postao Blento
Gogi..mozes ponovo napisati sto si mislio..jer nije mi bash jasno sve...
Sto SD kartica ima samo prednost pri prebacivanju file-ova preko citaca kartica...dok preko usb kabla je sporo za obje kartice?...jel preko USB kabla ista brzina MMC i SD kartice?...jer sam citao svudje drugacije...
Osobno bih izbjegavao MMC kartice
mpx200, V360, SE K610i
nisi me razumio SD je brza u oba slucaja ali kad prebacujes filove 3-4MB i nema bas neke velike razlike vremenski a na vecim filovima se ta razlika vidi da je SD kartica brza zato bi preporucio SD karticu.
mmc ili sd na wm2005 isto rade!!
Gle da riješimo neke nedoumice. Kontroler u telefonu je dosta ograničavajuća stvar. Ako hoćeš iskoristiti prednosti SD kartice, obavezna je upotreba čitača kartica. Konkretno, ako govorimo u brojkama, putem kabla će se i MMC i SD sadržaj prebacivati istom brzinom...negdje oko 500kB/s, dok će putem čitača kartica MMC prebacivati brzinom od 1-1.5MB/s a SD kartica oko 5-6MB/s. Neke će kartice postići i oko 10-12MB/s.
Tko se ljuti, uvalim mu kruti...
Bookmarks