aaa napokon neko s dobrom idejom .. de pomagajte jel se moze to?
Dobio sam preporuku da bi mogao svoj e55o nadograditi u v620. E, sad kako to napravit. Imam obični data kabal.
Zadnji uredio darius : 06-01-2006 u 19:35
Kupujem minsko polje za ugodne šetnje s punicom.
aaa napokon neko s dobrom idejom .. de pomagajte jel se moze to?
može da! Ti mobiteli su kompatibilni i imaju R376 seriju softa.
Npr: možete staviti R376_G_0E6702R_PDS001_LP0031_DRM0001_JPJAVA_G_0E_R 376_06_05_03R_SE5119AXXU50C6_1FF.rar
Mislim da ga ima na www.motomodders.net
a gle neces dobit nista osim na brzini..i rijesit ces se t-zone gluposti. drzi se uputstva za flashanje moba sa foruma isti ti je kao za v525 samo sto ti ide drugi file!!Izvorno postao darius
Čuj. Kad pokrenem onaj MultiFlashFlex.exe javlja mi:Error Canot load the flash tool! Friendli name:Flash prog, i nakon toga mi nevidi telefon.
Htjeo sam reinstalirati pst, al više ga nigdje nemogu nač, kao ni pst patch. Oni linkovi s topica o fleshanju v525 ne rade.
Jel može ko pomoč.
I flesham ga da bi se riješio t-mobile gluposti. Ak netko zna bolji način da se toga riješim nek kaže.
evo ti pa skini pst i sta sve trebas
koji SP koristiš?
Koristim Sp 2
E, jal mogu ja kak bekapirati mol orginalni flash ak šta ode papa?
Koji sam ja... Ne kužim se u to. koji men flash/fleks ide? I koji od njih ima hrvatski jezik? Šta da radim kad sam poočetnik, a više nemogu nač onaj topic s uputama za nadogradnju.
E, ak ja ubijem mob, ko mi ga od vas zna popravit. Stvarno bi htjeo probati sam, al trebao bih upute.
možeš napraviti backup, a i već ti je rečeno koji soft možeš staviti ( R376_G_0E6702R_PDS001_LP0031_DRM0001_JPJAVA_G_0E_R 376_06_05_03R_SE5119AXXU50C6_1FF.rar )
I koristi SEARCH jer budeš sve našao...
Sve linkove za taj flash i fleks koje sam našao su mrtvi. I onaj balkandivision nešto i sl.
Koja zajebancija sam da se riješim t-drekova.
joj joj joj... a gore sam stavio link za flash...![]()
evo još jednom... www.motomodders.net samo se treba besplatno regati!![]()
Ima ovaj:
File Type: Monster Pack
Flash Version: R376_G_0E.67.02R
Flex Version: SE5119AXXU50C6_1FF
Carrier: Motorola Retail
Phones: V620
Language Pack: 0031
Release Date: May 09,2005
Jel to uopče ide s pst? I nevidim nigdje da piše ima li hrvatski.
Znam da ti je več pun kufer mene budale, al ajd izdrži još malo.
Zadnji uredio darius : 07-01-2006 u 18:55
evo ti link pa skini reflash sa hrv jezikom, pa probaj nac, valda ce htjeti, jer sam ja stavio taj reflash u svoj mob
Znače, mogu samo fleshati, bez fleksanja?
Strah me da ne ubijem mob. iz čistog neznanja.
Ček malo. pa na toj stranici ima i flash i fleks i reflash koji mi treba. Bem ti miša koji sam ja konj, a bio tam sto puta. Pretpostavljam da mogu slijedit i one upute tam. Koja fora. Sutra ču se pozabavit sa tim, a sad se idem od sreče napit.
napiso sam sta ti treba od flesa u ovom postu. http://cafe.mobil.hr/showthread.php?t=17298
Ok. Sve skupio, sve jasno. Još da nađem najbliži servis koji če skrpit mob kad ga sutra smrdam i sve 5. Javim rezultat. Hvala svima.
Stvarno si magare! Pa mi smo ti tu najbliži servis koji može postojat, tak da šta god shebeš, majstori riješavaju! al uglavnom, nemoj očekivat znatne promjene ot toga softa, jedino nećeš više imat ono što te nervira; T mobile i T- Zones bedastoćeIzvorno postao darius
Im so smart, like a monkey
imat ce promjena, kod mene je bilo na v550
na kojoj stranici??Izvorno postao darius
kojih silnih promijena ce bit.???..mozda vizualnih kao prvo neki novi skinovi pretpostavljam,malo brzi mob, neces se rijesit one gluposti na slikama uslikanim mobom (ona kao mrezica prek slike, mutna slika) ,rijesit ces se t-zone!!Izvorno postao fprpic
Na koje se ti promijene mislio??
ma kako neće? Pa komp će ju čitat kao V620...Izvorno postao jdabic1
Jedino eto što ćeš možda malo , ali jako malo, dobit na nekakvoj brzini, dva nova skina, možda koja drugačija ikonica i nema T-zonesa. Uglavnom,laprdamo bezveze o ovome o čemu je bilo govora već puno,puno,puno puta na ovom forumu, samo što nitko ne čita, uključujuči i mene samog. Pozdrav jdabicu1...Ipak nisam uzo V3
ova tema od u krivom smjeru pa nek je Inovator ili BD zatvore. Covjek se plasi gluposti nemas skoro sta zeznut a sa nacinom razmisljanja kojim ima mogao bi jedan dan na njega past avion...nije sve crno. Sve si ljepo procitao na forumu kao sto si i sam rekao i skini odgovarajuci file i oderi po njoj. Rezultat je u 99% slucajeva pozitivan a onaj 1% slucajeva se da opet rijesit naknadno. Pozdrav i sretno!!!
Bookmarks