Evo zanima me kako isključiti sat na vanjskom displeyu?Stalno svijetli a nigdje u opcijama nema da se isključi,mob je sa vodafona......
Evo zanima me kako isključiti sat na vanjskom displeyu?Stalno svijetli a nigdje u opcijama nema da se isključi,mob je sa vodafona......
e pa sad "bode" u oci ovo da je s vodafone software-om!
e sad, nisi rekao dali onaj digitalni sat koji stoji u vrhu ekrana ispod ikona, ili pak onaj veliki koji je "kao" screensaver vanjskog ekrana?
jer, ako je taj mali digitalni onda to mozes maknut (to sam bas jucer objasnio u jednom thread-u pa malo pogledaj unazad u podforumu, a ako je onaj "kao screensaver veliki", onda ti tu nemogu pomoc jer meni se on sam nakon 5-10sec iskljuci, a u opcijama ga cak nemogu ostavit da svijetli. moj nije brand-iran, pa nam ocito i funkcije nisu iste...
broj na stranim forumima vidjet, jer ovdje smo na forumu samo 2-ica ja mislim koji imamo e720...a sva 3-ica imamo razlicite sotware-e...
mislim na mali digitalni sat,gledao sam tvoj thread ali ja nemam te opcije da ga ugasim??
ah kvragu!!! sad sam skuzio da imas e710!!!
nije ni cudo da nisam vidio, pa post sam pisao u 2.30... necu ti moc pomoc onda, ali mislim da se na njemu moze to maknut, frend mi se smijao da kako ja nemogu na e720, a on na e710 moze...
Bookmarks