pa vrlo jednostavno sigurno ti je riknula grafička![]()
ovako... prije dok sam igral tony hawks pro skater 3 slika je bila dobra, bilo je još igraica (gta sa) i tak... slika je bila savršena. i prije nekih 3 mjeseca je odjedamput sve počelo sra*i. ne kužim kaj se desilo. od onda mi slika sere: stvaraju se nekakve crte, "zidovi" pa prek njih ništ ne vidim... svakava sranja se stvaraju... neznam dal sam dobro baš objasnil ak treba ponovno budem... i još nešto... imam ati radeon 9200 i uvijek iste drivere i prije sam ih imal i sad... probal sam stavit nove al je isto... probal sam i brisat winowse al ne pomaže
pa vrlo jednostavno sigurno ti je riknula grafička![]()
mislim da ti pukla memorija na grafickoj - samo zamjena graficke to rjesava
da nije direct x?
Nije direct x ...
pritisni ctrl i print Scr
i onda izađeš iz igre i odeš u pain i zapastaš.
Ei Prt Scr ti se nalazi otprilike iznad onih strelica skroz gore na tipkovnici...
Pa nam daj skrinšot
Zadnji uredio Krompirko : 04-01-2006 u 16:46
uh
fuj
tak se znalo i meni dogadat na mojoj geforce 4 ..
brijem da nam je kolektivno ens riknulo![]()
da nemash kakav clock, ili da slucajno nemash upaljen ATi overdrive???
Postoji mozda jeosh jedan mogucnost, da nesto smeta tvojoj grafickoj, neki komad hardwera
Ja sam danas igrao NFS MW i kad sam ustekao Joypad u komp preko USB-a, dobio sam nesto slično ovome, uradio reset i doslo na staro, a ti vidi da ne smeta neki noviji hardwere koji si stavio, mozda nisu kompatibilni
well did you ever wake up with them bullfrogs on your mind?!
Imao sam sličnih (čitaj jaaako malih) problema sa slikom nakon oc-a, ono malo crtica, pucanja zidova... Možda je to ali ovo mi više baca na memoriju na grafičkoj, jer je ovo stvarno puuno..
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
1. kak provjerit dal je uključen overdrive?
2. clockal nisam ništ
3. možda je modem... jer tu negdje je bilo kad je slika počela srati i kad sam kupil modem... i kad sam prvi put prištekal modem počela je slika onak ko da se mjenja rezolucija... bum probal izvadit modem pa bumo vidli...
e moze bit modem ali sumljam,
idi na ATI control panel (desni klik na desktopu, pa prva opcija u padajucem meniju), pa tu nadji ATI overdrive i samo sikljuci, nisam siguran, ali ja mislim da bez ATI Control Panela nemash ni overdirvea, ali ako nemas ATI control Panel, onda idi samo no properties graficke, ono gdje rezoluciju mjenjash i to, pa na settings i medju onim karticama nadji ATI overdrive i izgasi, ako ga nema odna nemash overdrive i moze bit da je nesto odapelo na grafickoj, tj. crklo
Gle može i bit da su ti se driveri poklali tj zbog modema, jednostavno uvijek možeš probati novu instalaciju windowsa i vidiš jel stvar u njima ili u grafičkoj.
Iskreno na tvom je mjestu još nebi otpisao, probaj prvo softverski rješit nešto, ili u krajnjem slučaju stavi je u drugi komp..
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
Bookmarks