Evo upravo vidim nesluzbeno izasla igra. Upravo skidam sa torrenta.
Jeste igrali demo? Predobra je
Evo upravo vidim nesluzbeno izasla igra. Upravo skidam sa torrenta.
Jeste igrali demo? Predobra je
iPhone 5s 16 GB
...ajd ako bude radila, javi pa da se dogovorimo da mi pošalješ... inače, igrao sam samo prvi dio i veoma mi se svidjela...drugi nisam imao gdje nabavit tako da ga nemam...
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
Jedno pitanje OT
Kako da povecam brzinu downloada na Azureusu? Probao sam s onim net litmiterom smanjiti kolicinu uploada ali mi onda nista ne radi, can ni firefox?
iPhone 5s 16 GB
super je igra
igro sam demo, nije mi bas nesto.....
.....cute but psycho.....
Ni meni, poprilično zastarijeli gameplay ali bi ju isprobao vrlo rado. Najviše mi se sviđaju brodovi, to je odlično jer mi se ovo desilo u demou:
Ona gadura me na medium težini rasturila u new enlandu. Napala me s topovima, konjanicima, svime dok sam bio na 3 stupnju razvijenosti. I tako ja svoga explorera i jednog čobana i čobanku stvaim na brod i pobijegnem na onaj mali otočić. Močnem tamo razvijati mali nakrcani grad a s brodom s kojim sam pobijegao napadam joj luku koju ona non stop gradi. I tako stvorim malu silu s kojom se vratim na kopno i uzvratim udarac.
Ništa posebno ali nešto što se nikada nemože odigrati samo na kopnu.![]()
Evo skinuo sam full verziju igre, i mogu reci da je predobra. Najvise mi se svidja pravo odnos velicina. Nije kao prije da su npr. covjek i brod iste velicine
iPhone 5s 16 GB
koliko je velika igra. jer negdje imam za skinit 1.8GBm, a negdje 2,7GbIzvorno postao imatic
Resistance is futile. You will be assimilated!
dobro sad baš. Nisu iste veličine ali ne možeš reći da su odnosi veličina pravi. Osim ako nisu promijenili veličine koje su bile i u demou.Izvorno postao imatic
Uglavnom ljudi nisu iste veličine kao brod, ali su dosta ogromni. No to je sasvim ok, je li kad bi bili manji onda bi mape trebale bile veće da bi mogle stati sve te zgrade i brodovi. Pogledaj samo koliko konjanika i topništva stane u jedan War ship pa si zamisli koja bi trebala biti njegova STVARNA veličina.
ma koda je bitan odnos velicina, cak mislim da je u age III odnos velicina najrealniji u odnosu an sve strategije do sada. bitna je igrivost a ako je kao u age I i age II onda je igra zakon pogotovo za mrezno igranje.Izvorno postao Teyec
Pa to sam i mislio. To je sad (bar mislim) jedina strategija koja barem problizno ostvaruje odnos velicina. Skinuo sam ju samo zbog toga, a i sto su mi i prva dva dijela jako dobra. Sto se tice mreznog igranja, probao sam se spojiti na neki server, al kaze da mi ne valja CD key. Kako to rijesitiIzvorno postao **gogi**
@gogi email poslan![]()
iPhone 5s 16 GB
kad sam igro na internetu posudio sam od prijatelja orginal age II cd.Izvorno postao imatic
a vise sam ju igro u mrezi sa prijateljima.
1.88 gb posalji mi mail, dat cu ti adresu gdje mozes skinuti sa http-a
iPhone 5s 16 GB
treba li kome cijela verzija, neka javi se meni, i dobit će linkove..
******www.media-project.org******
IMPOSIBLE IS ONLY WORD!
Granice ne postoje za one koji ih ne vide...
Meni treba. Ali ne na netu...![]()
onda ništa jer ja imam linkove, i ima koji 1,4 GB, koliko se ja sjećam..
******www.media-project.org******
IMPOSIBLE IS ONLY WORD!
Granice ne postoje za one koji ih ne vide...
ima tocno 1.88 GB, znam jer sam skinuo (3 CD-a)
iPhone 5s 16 GB
jel možeš meni poslat link???Izvorno postao imatic
email: xttx@net.hr
zzop.
Oce li je ko poslati postom?
Imam samo paket od 2 GB mjesecno, smrc.....
- too risky to do drunk...to precious to be drugged -
nabavio sam
zzop.
i ja takodje
Ja imam isto igru na 3cd-a. Igru igram na jakim detaljima i mogu reci da je grafika zakon i igra ima dobru pricu. meni je napoleon zakon.
Evo da ne otvaram novu temu, sta mislite sta mi je bolje kupiti, Age Of Empires 3 ili Black and White 2 ?
Ne kradi! Vlast mrzi konkurenciju!
nevalja brzo dosadi i prelahka je
Bronth mozes meni poslat link na:kamber14@walla.com
Bookmarks