float's mobile agent
Imam k750 i sad me zanima da li postoji software koji ce mi pomocu bluetooth-a ili kabela prebacit imenik na komp...Jos sam cuo da se moze bez ikakvog software-a pa ga prebaci u word ili excel ali da bude zbrkan a to mi bas i nije od neke pomoci...
DUKE II CMGSN
float's mobile agent
Skinuo sam onu verziju 2.0 i ne radi mi tj. ne moze mi se spojit sa mobom iako sam da se spaja preko bluetooth-a sam nisam siguran na koji port 1 i 17 su mi slobodni i na niti jedan mi se ne zeli spojit...kako ti radis??i koje si postavke m orao namjestit da bi ti proradilo
DUKE II CMGSN
U bluetooth opcijama podesi opciju sinhronizacije. U sklopu te opcije imaš mogućnost da odrediš sa kojim će ti se imenikom u računalu (Outlook Express ili Microsoft Outlook) sinhronizirat mob. Kada komp i mob odrade sinhronizaciju u kompu ćeš imat sve kontakte koje imaš i u mobu.
Metoda je iskušana sa Sonyericssonom T610, K700 i Z800 pa vjerujem da će raditi i tebi sa K750
Imam K700i i nemogu naći opciju sinhronizacije? Kamo da još pogledam jer trebam prebaciti imenik..
Molim te...
Sa bluetoothom si trebao dobiti nekakav instalacijski softver. Ako ga imaš instaliranog onda mora ta opcija biti tamo. Napiši koji si softver si dobio sa bluetoothom pa ću ti probati onda pomoći.
Rijeseno.thnks...morao sam skinut noviju verziju jer mi se ona stalno bloksala...i postavit na spajanje preko virtual serial porta a ne preko bt-a...
DUKE II CMGSN
moze se zatvorit ova tema
DUKE II CMGSN
Bookmarks