Odgovorio si sam sebi. VIP je onemogucio mp3 kao melodiju zvona. Pretrazi google groups, na hr.alt.cellular.gsm je bilo slicnih dogadjaja, cak postoji neko rjesenje...
Ne mogu postaviti mp3 kao melodije zvona. Nikako... Niti jedan bit rate ne radi. Mogu ih slušati u playeru, ALI uređaj ne dozvoljava postaviti kao melodiju zvona.
Radi se o k700 sa vodafone glupostima gore, tako da me ne bi čudilo da su upravo oni onemogučili tu opciju. Neka autorska prava..?
Ma bitno je ovo, može li se to promijeniti i kako? Gledao sam forum, ali nema baš o tome previše... Niti na netu ne spominu previše, samo da je vodafon (možda) kriv...
Tko pod drugim jamu kopa od mača i pogiba
Odgovorio si sam sebi. VIP je onemogucio mp3 kao melodiju zvona. Pretrazi google groups, na hr.alt.cellular.gsm je bilo slicnih dogadjaja, cak postoji neko rjesenje...
www.gadgethive.com Gadget E-Zine
PDA / SMARTPHONE / GADGET
MIslim da sam ovako nešto čitao na jednom stranom forumu:
Na kompu promjeni .mp3 fajl u .dm fajl i prebaci na mob. Trebalo bi ti svirati bez ikakvih problema.
Javi da li ti je uspjelo.
SonyEricsson:T10> T28> T230> F500i> J300i> Z520i> K750i> W850i>K550i>W710i>K800i
.dm? Nije mi poznata ta ekstenzija..
Hmmmm... Meni na K700 radi mp3 kao zvuk zvona normalno. Kupio sam ga u T-mobile-u... A i frend mi ima k700, kupljen u VIP-u i njemu isto ne može bit mp3 kao zvuk zvona
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
da, pa zaključili smo da neki vodafone brandirani sony ericssoni ne mogu imati mp3 kao zvuk zvona... i to je po meni pljačka i muljaža, jer se ljudi informiraju za mob i znaju mu karakteristike i onda dobiju mobitel bez nekih važnih funkcija.. oni moraju odma istaknut šta su maknuli sa moba, tj. koje su funkcije ograničili!
Pročitaj ovo:Izvorno postao CyberLord
http://www.myforum.lasyk.net/showpos...10&postcount=2
Nadam se da će ti biti jasnije
SonyEricsson:T10> T28> T230> F500i> J300i> Z520i> K750i> W850i>K550i>W710i>K800i
Lik je napisao savršeno jasno, a tebi hvala na trudu.. ALI kad god hoću ubaciti mp3 (ili bilo koji drugi fajl), javi ovo: "One or several media types are not defined in the device profile"
A device profile ne mogu pronaći, postoji samo neki zadani...
Sorry, ali dalje ti neznam. Moj nije brendiran tako da nisam ove stvari niti isprobavao.
Probaj tamo postaviti pitanje ili malo pogledaj taj forum, možda već piše neko rješenje.
Ili možda trebaš noviju verziju softvera.
Uspio sam... Malo s drugačijim postavkama, ali sam uspio...![]()
Zahvaljujem svima na pomoći...
Zadnji uredio CyberLord : 27-12-2005 u 13:30
Nema na čemu. I drugi putIzvorno postao CyberLord
Bookmarks