lijepi je....prava mrcina
Evo malo da slinimo
Konačno su objavljene karakteristike. Za sada je samo jedan motor u ponudi.
Audi Q7
4.2 FSI quattro 257(350) kW(PS) tiptronic
Basispreis
64900.00 €- u Njmeačkoj, kod nas će ziher bit 100k
Fahrleistung
Höchstgeschwindigkeit
244 km/h
Beschleunigung 0-100 km/h
7,4 s
KraftstoffartSuperPlus ROZ 98 (Super ROZ 95)
Kraftstoffverbrauch nach 93/116/EG in l/100km städtisch
19,5 l/100 km
Kraftstoffverbrauch nach 93/116/EG in l/100km ausserstädtisch
10,2 l/100 km
Kraftstoffverbrauch nach 93/116/EG in l/100km insgesamt
13,6 l/100 km
CO2-Emmisionen (g/km)
326 g/km
Emissionsklasse
EU4
RäderAluminium-Schmiedeleichtbauräder im 7-Arm-Design, 8 J x 18
Reifen
255/55 R 18
Motorbauart
Achtzylinder-V-Ottomotor, Vierventiltechnik, jeweils zwei oben liegende Nockenwellen (DOHC)
Hubraum
4163 cm3
Max. Leistung
257 (350)/6800 kW bei min -1
Max. Drehmoment
440/3500 Nm bei min -1
Zadnji uredio Drug Mile : 24-12-2005 u 10:16
lijepi je....prava mrcina
vuce na touarega
On u biti i je napravljen na platformi Touarega i Cayenna
I više je "cestovni" terenac, off-road karakteristike su bolje kod Touarega, ali ionako niti 10% prodanih terenaca nikad ne vidi teren.
meni se ne svidjaju takvi auti, tipa porshe cayen, vw tuareg... kao neki spoj auta i terenca. bezveze, sminka...
ili pravi auto, ili pravi terenac.
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
OVdje je jedina bitna stvar imidž, odnosno pokazivanje moći. U savakom slučaju, rukavica u lice ML-u i X5-ici
kad vec govorite o tako mocnim igrackama, bili bi nepravdeno ne spomenuti amerikance![]()
Ameri su ok, pogotovo Grand Cherokee, ali zadnjih 10-ak godina Europljani ih šiju. A i Grand Cherokee je više Mercedes nego Jeep (Chrysler).Izvorno postao flOorKilla
Meni je se svojedobno svidio Dodge Durango.
A glede pravih terenaca, tu su br1 Toyota Land Cruiser, Range Rover i nadasve G klasa.
Zaboravio si Ladu Nivu. Mnogi se ismijavaju tom autu i zapravo ne vjeruju onom tko prica da je auto na terenu odlican. Sa pravim izborom guma Niva na terenu postaje nepobjediva. To nisu lovacke nego prave lovacke priceMoj stari zna dosta lovaca i cesto je na terenu, dosta ih ima Nivu. Za cestu bas i nije,naravno. Tu govorim o moci na terenu a ne onoj moci ispod poklopca motora.
Od ostalih cijenom prihvatljivijih odlicna mi je takodjer Land Cruiser, i Land Rover Freelander.
Amerikance volim, volim veliko, glomazno. Tzv. neboderi na kotacima su meni zakon.
Apsolutno. Lada Niva je terenac u pravom smislu riječi, međutim ne može se uspoređivati s ovim vozilima. Ako ćemo tjerat mak na konac, onda su najbolji terenci Zetor i Tomo Vinković, a bogami i Torpedo.![]()
Dobro za koji bi se vi odlucili od ova 3 blizanca? (mislim na touraga, cayena i audi Q7 i naslova)
definitivno caynen,ipak je porsch i najljepsi mi je!
Ja bi uzeo Audi, ipak je najnoviji model.
Kad bih trebao pravog terenca, uzeo bi Touareg.
Porsche mi se ne sviđa
Ja bi uzeo X5....
Možda i novi ML...
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
Ako s već uzimaju takvi terenci onda se ne uzimaju terenci sa najslabijom mašinom kako to radimo mi Hrvati u velikoj većini. Ja da uzimam Uzeo bih Volvo XC90 po mome mišljenju X5, cayen i touareg mu nisu ni do koljena(naravno kada se gledaju najjače mašine). Zato jer je npr X5 puno puno precijenjen isto kao i Touareg
Najveća zamjerka X5-ici je nosivost. Nekih 350 kg. Katastrofa.
Joooj kako je ruzan auto!!!P daj pogledajte tu perdnju masku ?? pa ko to dizajnira???
cini se da i Audi ima svog Banglea .. katastrofa . IMO , naravno . Cayenne je deset puta ljepsi , a cini mi se i da ima jace motore .. i skuplji naravno.
inace da imam love .. zna se , X5 (4,8is) ili ML (63 AMG )
i da .. naravno da neb s tim iso nesto off road .. pa kak mozes ovo u blato zapeljat?
![]()
hehe, kopiraš me grunt...
Ali ja bi oba uzeo dizele...![]()
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
Izvorno postao Skyward
Meni se isto Volvo XC90 svida,pa onda Nissanov Murano.!
ti si isto mislio na ML 63 AMG??Izvorno postao whiteboy
da pametnije je uzet dizlo - strah me pomislit kolko benzinski v8 trosi na toj 4x4 mrcini![]()
Pokažeš mu ključ i ode 20 litara. Upališ ga ode 30. Kreneš i prazan je rezervoar....Izvorno postao Gruntovčan
btw pročitaj par posteva gore pa ćeš vidjeti da sa mislio na x5 i ml općenito... i ne pametuj...![]()
Ti si nesto opasno nadrkan na mene .. jesam ja zgodniji mladi ljepsi more handsome vozim bolji auto i to![]()
al opet?
![]()
Još da sjedneš u X5 bio bi pravi mafijozo![]()
MA to sigurno .. nego ...
da nie wb lose volje jer nije nis dobio za Božić
ja te terence mrzim. to trosi previse goriva, trosi previse kisika a i bome je opasno za druge kod sudara. a ave to zato da bi se kompleksasi sa malim k... mogli preseravati. osobno nikada nebi kupio takav auto, ako bi imo para onda bi kupio neku limuzinu
Bookmarks