Evo izravniji link
Evo izravniji link
--
. [Lejzermaster]
ja to isto kanim napravit a tjedan dva kada nabavim sl45icu, sta mislite o skidanju antene!
Meni osobno se sviđa antena kakva je na SL-u, ali to je stvar ukusa.
maraschino - PTICICA
pa da ali hocu nesto neobicno!
misliš je skroz skinuti ili je samo izvrnuti pa da je iznutra?
maraschino - PTICICA
I meniPoslao: 3aTmr
Meni osobno se sviđa antena kakva je na SL-u, ali to je stvar ukusa.bez antene mi je tako tako...
I'd tell all my friends but they'd never believe me,
They'd think that I'd finally lost it completely.
izvrnuti pa nisam lud da nemam signala ako je skinemPoslao: 3aTmr
misliš je skroz skinuti ili je samo izvrnuti pa da je iznutra?
coma opet te muče antene?![]()
![]()
ajde ljudi u roku od par dana kupujem sl45, uredjujem ga do jaja pa mogu napisati clanak o tome kako ga urediti ako vas zanima?!?
definitivno napiši cijeli postupak, i ako je moguće ubaci i koju sliku da vidimo kako sve to skupa izgleda
maraschino - PTICICA
ocu, napisat cu tekst i slike ubaciti, samo trebam nabaviti fotic, krepo mi je! nesto cu iskemijati!
Ma vraga..
Ti to prvo sve istestiraj na svom SLu i onda ti mi dolazimo jedan po jedanda slozis nase..
--
. [Lejzermaster]
savjet dal da kupim sl45 samo sa punjacem po 800kn? sorry na duplom postu, ali je hitno
Ne znam koje su cijene za taj telefon... meni se čini poštenim. Ovisno, naravno, u kojem je stanju telefon...
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
tip kaze da je star mjesec dana i da je u dobrom stanju, sve tipke ok, baterija dugo traje! za kabel me zaboli jer i tako i tako moram kupiti neoriginal kabel, ali ja bi onaj kucni punjac!
Isprobaj ga pa ako ti se sve čini u redu kupi ga... ali nemoj vjerovat da je samo mjesec dana star. Sestra ga ima (da, i njega..) i ima taj stolni punjač koji je meni se čini ujedno i kabel za povezivanje (nisam se s njim igrao previše). No krepava joj kartica.
Pa malo pregledaj cijelu ponudu u oglasniku pa vidi čega sve ima...
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
znaci nema ni slusalice, sada sam se sjetio, to necu kupiti!
Pa za nekih 200 kn više možeš kupiti i sa SyncStation i sa slušalicama....
maraschino - PTICICA
ne za 200kn vise, nego za iste pare, samo treba pricekati kojih tjedan dana i naci pravu ponudu u oglasniku!
Eto vidiš, mislim da je ipak bolje se malo strpiti nego dati pare za nešto što nije prava stvar. Ali isto svi jedva čekamo da ga kupiš pa da nam pokažeš kako si ga sredia.
maraschino - PTICICA
Gdje u zg uopće ima kupiti led diode za mobitele??
maraschino - PTICICA
čipoteci
Bookmarks