da može se urediti da dobivaš izvješće poruke kad je stigla,ako mislis na to da je primatelj dobio tvoju poruku.
Ofako...prebacio sam karticu iz starog mobitela u novi...te ne znam kako naci te poruke na mobitelu (koristim W2003) ?
Moze li se urediti da dobivam izvjesce poruke kad je stigla?
Bit ce jos pitanja i pitanja...![]()
da može se urediti da dobivaš izvješće poruke kad je stigla,ako mislis na to da je primatelj dobio tvoju poruku.
da to mislim...kako se to uredi??..
Idi na start inbox menu options sending četvrti po redu uključi kvačicu na ovu rečenicu Request SMS text message delivery notifications i done evo
ok..nasao sam......thanks...
Zvcira me ovo...
kad idem pisati poruku i sad hocu ne nekome poslati..stavim da mi iz imenika uzme ime..i stisnem neko slovo..npr M ...
on ne ode na ime s pocetnim slovm M..vec mi izbaci prvo ime koje ima i svome imenu M..pa cak i na kraju...
jel mogu to promjeniti?..
Zadnji uredio Blento : 29-11-2005 u 19:26
I to se meni dogadja,ne smeta mi,navikla sam se na to
Možda netko drugi zna
Covece! Pa da li si ti lud??? Pa koliko sam ja upoznat sa situacijom, ovo je jedan od najkompletnijih i najboljih pretrazivaca koji postoji. Pa zar ti je tesko da upises i drugo slovo u imenu onoga koga trazis? Mislim da si isuvishe navikao na obichne telefone. Kad malo budesh provalio kako radi, bitje ti veoma teshko da se snadjesh na "glupim" telefonima, veruj mi.![]()
Slažem se. To je normalno i tako treba biti. Ovdje se radi o običnom T9 načinu pretraživanju imenika koji jako dobro funkcionira. Potrebno je samo pritiskati tipke na kojima su slova traženog imena, a ne klasično upisivati slove imena.
Poruke sa kartice mozes ponovno vratit u mob ako odes u izbornik Accesssories, pa SIM manager, pa kad ti ocita imenik s kartice ides na Menu, pa ides na SMS manager ili Import/export, ne znam vise tocno koji od ta dva i tu negdje imas opciju ucitavanja poruka sa SIM kartice u mob.
Sto se tice imenika, samo lupas po tipkama ime sto vise znakova, izbor je manji.
za poruke sa kartice sam skuzio kad mi je Irena objasnila ono..taj izbornik nisam ni vidio...))
Evo razlog zasto mi ono ne odgovara....naime svojoj boljoj polovici kojoj najvise poruka ide sam stavio samo pod jedno slovo...M ...i prije kad bih slao poruku stisnio bih jednom tipku 6 i dosao bi na njen broj...i porkua bi bila poslana......
sa ovim je totalni zaheb...jer mi ju izlista negdje 15..a cim upisem drugo slovo vise nje nema na listi.....sad znaci moram cijelo njeno ime mjenjat...
Postoji jos ova mogucnost..pa ak neko zna......npr kad pisem poruku...prije nego sto idem na imenik mogu upisati broj ili odluciti otici na imenik...eee..kad bi na pocetku odma mogao upisati M i da njoj saljem?...jedino mogu brojeve...a ne de mi se svaki put toliko znamenki ukucavati...
ak da..kako umjesto brojeva da upisujem znakove...odnosno imena?...
Ne mozes direktno upisivati slova od kontakta u podrucje za broj...Moras obavezno na 'Insert Contact'
Inace sto se tice imenika...ovo je bas najjednostavnije, jer ne moras pritiskati tri puta jednu tipku da bi dosao do nekog slova, znam da bi ti vjerojatno htio da ti izlista sve kontakte koji pocinju sa recimo slovom s, ali par pritisaka na d-pad vise ne smeta![]()
Tko se ljuti, uvalim mu kruti...
naviknem se...valjda...![]()
Nemaš se što navikavati...kad skužiš kako ide, nema šanse da se odvikneš. To ti je tako![]()
Izvorno postao Irena_zgb
evo jos pitanja.....ovo sam napravio i opcija je ukljucena...no svejedno kad odem na poruke i hocu nekom odgovoriti (reply) ...ak zelim dobiti izvijesce moram opet za vrijeme pisanja poruke otici u opcije i staviti da zelim izvijesce..jer tu nije ukljucen???.....
mislim zasto?....ak sam na vec jednom mjestu ukljucio....zato opet na svakoj poruci moram to ukljucivati????...
Imal ko detaljna objasnjenaj kako da podesim GPRS za T-scum?...i Tele2?...
ovdje su podesena za VIP GPRS..no ne radi za T-scum...
mpx200, V360, SE K610i
uuupss...kak se brise post?...![]()
mpx200, V360, SE K610i
Blento,ja ti uopće ne idem na reply iz navike,ne znam zasto se to kod tebe dogadja.
Tele2 još nije uveo GPRS I MMS,moramo malo pričekati.
Ja MSN ne koristim na poslu,nego samo kod kuće,tako da znaš
kad si prije vidjela post?.....bash sam ti poslao PM jer sam vidio da si on line......
ee greskom sam stisnuo da napisem replay vamo..a ne na tvoj pm..damn it..no sad ne mogu obrisati post iznad...hmm...
eee da...vele ljudi da im se aktivirao GPRS (bar ona ikonica) na mobu...te da su najavili pocetkom slijedece godine GPRS...
ak prebacim mobitel i uzmem postavke iz starog mobitela za GPRS..i prenesem to u novi...valjda ce raditi...
nego problem mi je...uopce ne kuzim gdje mjenajm postavke za GPRS???...
mpx200, V360, SE K610i
Ne vidim ja to na svojem mobitelu,ma nema veze.Ne znaš di su postavke za GPRS?
imam problemcic s ovom motorolom. nece da mi se puni na nijednom punjacu, a u servisu (vec sam bio u 2) mi ga neznaju opraviti. mislim da mi je otisao kontakt. moze li mi netko pomoci? ako moze ili ima koji savjet nek mi se javi na e-mail
lisko5@net.hr
hvala
Gprs i mms:
Start-Settings-More-Data Connections-Desna soft tipka-Edit Connections
Za mms odabires Secure Wap Network, a za GPRS gprs connection. Za mms trebas vanjsku aplikaciju ako koristis Windows Mobile 2003, a u slucaju Smartphone 2002 odes u Start-Accessories-MMS setup. Podatke pronadji negdje ovdje na forumu.
Ockej...thanks...proucim malo..![]()
mpx200, V360, SE K610i
odnio sam ga i u ram3, i nisu mi ga popravili.
kad sam ga dobio nazad cudom sam ga uspio upaliti i pojavili su mi se neki nov izbornici kojih nema ni u uputstvima, a i isbrisani su mi bilii svi brojevi iz mobitela
Aj da ne otvaram novi post....
Nego..jel postoji neki program koji moze procitati sve iz kartice (brojeve i slicno)...i onda kad se stavi druga kartica..npr Tele2 da mi odmah stavi sve te brojeve na nju?...
Znaci program slican SIM Backupu?...
mpx200, V360, SE K610i
Izvorno postao ttperic
hmmm..probao sam preko ovog site-a ...i neke opcije se ne mogu dobiti...
http://public.globalnet.hr/~jsinkovi...vke_mpx200.htm
mpx200, V360, SE K610i
OVO TI NEZNAM, AL AKO SAZNAS MOLIM TE OBVEZNO MI JAVI.Izvorno postao Blento
Ja radim ovako:
kopiram brojeve s kartice u mobitel,
uzmem drugu karticu i na nju kopiram iz mobitela
eto
Bookmarks