Zanimljiv dizajn, no u svakom sluačju bolji od 3230...
zanimljiv.
Konačno su izostavili preglupi popport i stavili klasičan 3,5 mm jack. Memorija proširiva do 1 GB. Čini mi se jedino da nema klasičan FM radio
SonyEricsson W800 je dobio opasnog konkurenta.
dobar grah daleko se čuje
Zanimljiv dizajn, no u svakom sluačju bolji od 3230...
Bom Chicka WahWah
zanimljivo je da se nokija na ovom modelu odlučila za mini sd kartice
btw. dizajn je stvarno dobar,tolko o tome da im ponestaje ideja.
cistokrvni n70 bez UMTS-a. jedna riječ "zakon"
Odlican Designali ima li podataka o karakteristikama i cijeni ?!?
Lineage 2 user
Ima standardni FM radio sigurno!
...also known as El'AnDrA...
Ful fajn izgleda. To je series 60, rajt?
http://www.gsmarena.com/news-detail135.phpIzvorno postao Celikkk
što se tiče cjene svaka pohvala nokiji
rajtIzvorno postao frish-KI
![]()
onda mu je to skriveni feature. Nigdje se ne spominje FM radio tako da se nebih baš kladio da ga ima.Izvorno postao andro2001
rili gud..
hej pa ovo stvarno neloše izgleda,samo naravno nokia nikad nije napravila savršen mob i svakome uvijek nešto fali, ovome fali dobra baterija!!! vrijeme razgovora 3h. ako tako piše znači da je zapravo to duplo manje!!! pa kakav je to "music phone" kad možeš glazbu slušat "čak" 2-3 sata prije nego ti se mob ugasi!!!
nadam se da će napokon i ta nokia shvatit da im baterije premalo traju i da će nešto poduzet u vezi s tim jer ovo me već poprilično živcira!
t10>c45>t65>3510>7650>sl55>p800>mpx200>sx1>p900>66 30>mpx220>6260>cv65&6600>p900@p910i>MDA II>t630>MDA Compact>6680+1gb&v3x>Nokia N80+2gb&6280>htc tytn & nokia 5800>htc desire&nokia5230
Ja čitam da vele da baterija bi trebala durati barem 10 sati reporodukcije glazbe. Ovaj mi je uređaj cijenom puno primamljiviji od N serije. A i izgleda dobro. Samo se još nigdje ne spominje kolika će kartica dolaziti u paketu s njom. Manje od 256 ne bi imalo smisla, s obzirom da je u pitanju glazbeni telefon.
sve lijepo upakirano u dobar dizajn. ali im jos uvijek fali ono "nesto"...
Extended battery time (minimum of 10 hours for music)Izvorno postao zvijerka
Ima FM radio i to visual
Nema IC
glupo je kaj nisu barem stavili macro mod, ako nisu mogli izmislit neki autofocus. gledo sam na mobile-review forumu i slike su depra naspram k750/n90, josh ak nebude neko fotosvjetlo koma od kamere, nista drugo nego nabrzaka sklepan mob. cak 6630 ima bolje slike...
Ima popport, 3.5mm jack se ukljucuje na kabel koji ide u popport smjesten bocno,i ne koristi miniSD kartice, nego microSD,koje ce 100% biti nemoguce nabavit kod nas (kao svojedobno DV RS MMC). Na nokiinoj stranici pod sadrzajem prodajnog paketa nije navedena dodatna microSD kartica, sto znaci da ce potencijalni kupci u pocetku biti osudjeni na "raskosnih" 10mb interne memorije![]()
pa dobro al ima barem 3.5 mm jack. tako da se mogu stavit neke druge sluske osim nokijinih . to je poanta.
A za FM jos uvijek ne vjerujem.
Koji S60 osim Ngagea ima FM radio ???
Što nema N70????Izvorno postao KaKaV NeReD
...also known as El'AnDrA...
Ima imaIzvorno postao andro2001
![]()
6260, 3230, N91, N70. Dovoljno? Po meni nije, a sto se tice radija na ovom modelu, bilo bi apsurdno da neki muzicar to nemaIzvorno postao KaKaV NeReD
![]()
SKR. je SKR. za SKR.
Meni je to najmanje bitno na mobitelu. Radio ionako nikad ne slušam
it's not denial.. i'm just very selective about the reality i accept..
Bookmarks