kako se cuje mp3 na njemu?jel glasno?koliko traje baterija prilikom slusanja?
a slusalice...jel ih dobijem ili moram kupiti?
i kartica od 512mb ... koliko kosta i di kupiti?
kako se cuje mp3 na njemu?jel glasno?koliko traje baterija prilikom slusanja?
a slusalice...jel ih dobijem ili moram kupiti?
i kartica od 512mb ... koliko kosta i di kupiti?
slusalice dobijes, kartica je od 32 ako se ne varam.
imas PM!
Slušalice u paketu možeš samo sanjati...Izvorno postao tutlek
SD kartica je od 64mb, a mob podržava do 512mb, mada ga se da natjerati do 1gige
Nokia n93
Motorola v360
Motorola v525@v600
a sto je s mp3om?jel ok?recimo ko da slusam preko playera ili...?
Po mom je bolje nego na mp3 playeru, pogotovo kada doradiš gian table.
Sa istim slušalicama zvuk mi je jači (bolji) na v360 nego na playeru, bas je puno jači.
Nokia n93
Motorola v360
Motorola v525@v600
1. MP3 se preko slušalica čuje vrlo dobro, gotovo odlično obzirom da je to mali MP3 player (zapravo, da su to male slušalice). Možeš muziku slušati i preko zvučnika telefona, ali je onda sound kao tranzistor i više troši struje. MP3 player je vrlo dobar.Izvorno postao tutlek
2. Baterija se troši zanemarivo, više trošiš SMSom ili razgovorima. Ja ga koristim da mi svira oko 1 sat tijekom trčanja, ali ništa ne primjetim da ga je to potrošilo. Možda i zato što razgovaram barem sat dnevnopa itak moram puniti telefon svaka dva-tri dana.
3. Slušalice moraš platiti stravičnih 160 kn (nedavno sam prodao cijeli MP3 player s 256 MB za tek malo više od toga). Imaš u Martićevoj, tamo gdje se skreće za na Džamiju. 2,5 mm jack, imaju tipku za javljanje/nazivanje i stereo su. Dobre su, ali koštaju previše. S telefonom jer je to Vodafone paket dobiješ samo obične slušalice za razgovor, mono i bez ikakve tipke. Što je ipak bolje nego kod svih ostalih telefona, čak i za daleko višu cijenu
4. S telefonom dobiješ karticu od 64 mb, meni je na to stalo nešto manje od 1 sat muzike, taman za trčanje. Samo što je prebacivanje pjesama stravično sporo. Ali opet, boli te briga, spojiš ga na komp, telefon se puni i u međuvremenu napuni i karticu.
5. Najveća MicroSD kartica koja trenutno postoji je 512 MB, ali ju se trenutno nigdje ne može dobiti jer je nestašica u Europi (znam jer ju tražim za sebe pa svakih nekoliko dana zovem dućan). Naravno, nekoliko dana prije nego sam kupio v360, stajao sam u dućanu i kartica mi je bila na polici doslovno PRED nosom, gledao sam ju nezainteresirano, koštala je oko 380 kn.
Bas sam mislio pitati i ja ovak nesto i vidim tvoj odgovor, e to se zove iscrpna informacija, puno hvala, i meni je dobro dosloIzvorno postao Pila
![]()
Micro sd imaš u "Feniks kompjuteri" To ti je stanica poslije okretišta u Dubravi. Imaš i od 512 MB, i od 1GB.
512 MB ti je 328 kn, a 1GB je 645 kn...
Zadnji uredio CyberLord : 21-12-2005 u 22:12
Tko pod drugim jamu kopa od mača i pogiba
evo jedno newb pitanje ovdje jer se odnosi na mp3.
kupio sam si v360v i prebacio mp3ce na nju. i sad, kako napraviti da mi nakon jedne odsvirane pjesme krene svirati druga? naime, kada si pustim mp3 i preklopim mobitel, odsvira tu jednu pjesmu i onda stane. nesto sam citao o ugradjenom mp3 playeru, no to ne mogu nigdje naci. probao sam svast, al neide pa neide![]()
nadam se da postoji opcija tog playera, pa da ne moram pri svakom kraju pjesme prebacivati rucno na drugu...
Tog player-a nema na vodafone-ovom firmware-u,tj. v360v.
Kada uđeš u zvukove gdje su mp3-ice spustiš se dolje na kraj niza i imaš opciju: Novi popis skladbi. Uđeš tamo, nadjeneš naziv, odabereš pjesme (ma slično kao playlista na WMP-u) i samo slijedeći puta klikneš na tu playlistu koja će ti se pojaviti na vrhu zvukova...
Tko pod drugim jamu kopa od mača i pogiba
hvala puno, sad sam tek skuzio da to nisam probao i da mi je cijelo vrijeme bilo ispred nosa![]()
Bookmarks