Netko je očito pobrkao lončiće!!
Dobro da sam ja svoj 6600 kupio po 1600kn u Emezeti
izgleda da cijene starijih modela idu kod nekih gore !![]()
![]()
![]()
Nisam mogao vjerovati svojim očima. U T centru u Splitu i u još jednom privatnom dućanu. A kad sam mislio da su poludili, tek sam onda vivio pravu ludost. U tom istom proivatnom dužanu Nokia 7250i 3269,00 !!!!!!!!!!!!!!!!
E da mi je vidit tog voditelja prodaje.
Znači, ako nekome treba 6600 i 7250i po "ultimate2 cijenama - navalite.![]()
Netko je očito pobrkao lončiće!!
Dobro da sam ja svoj 6600 kupio po 1600kn u Emezeti
izgleda da cijene starijih modela idu kod nekih gore !![]()
![]()
![]()
"Prijateljstvo je neopisiv luksuz
biti s nekim da se osjećamo potpuno sigurno,
bez da odlučite vagati misli ili riječi."
George Eliot
ne kužim ih prvo pojeftine pa pa poskupljuju
Cellmapper - crowdsource karta jačine signala mobilnih operatera
Kod ovih nikad nije ni pojeftinilo![]()
Evo da svima pojasnim u čem' je kvaka sa tim cijenama.Kad je određena trgovina dobila dotični uređaj(znači prije cca. 2 god.) postavili su te cijene i...
dan danas su ostale iste jer neznaju za to da nekim stvarima cijena mora pasti nakon toliko mjeseci.
Zadnji uredio sms freak : 22-11-2005 u 17:34
sigurno ima se ne isplati snizit cjene.
A ovo im se kao isplati...ekonomski gledano, bolje sniziti cijenu, pa ga prodati, nego ne sniziti cijenu, pa onda ostane novčani kapital zarobljen u njima...
Nokiu 6600 bi mogli prodati za nekih 2000kn, a Nokiu 7250i za nekih 1300kn...
Bom Chicka WahWah
ma gle... drzat ce cjenu,kad uredaj zastari(to u trgovina traje oko 2-3 godine..on ide u rashod.pa ce si ga maznit neki tamo trgovac i to je to)
telefoni iz Tmobile-a prilikom rashoda obicno idu na unistavanje, a cijene sigurno ne definiraju trgovci u T centrima nego sektor prodaje.
dobar grah daleko se čuje
...koji su, onako usput, malo "šenuti" te očito ne prate cijene starijih modela na tržištu...Izvorno postao KaKaV NeReD
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
lako je meni za T-mobile, a šta je s onim privatnim dućanom? Vlasnik očito nema veze s poslom s kojim se bavi.
oni to zele uvalit dedekima i bakicama koji nemaju pojma o mobovima
Čisto sumnjam da će neki djedica ili bakica ići kupovti takvo što...
Kaj vi mislite da oni uopce imaju tih aparata na skladistu? imaju ziher samo taj izlozbeni i zbog papirologije ga drze na lageru . uostalom , i inventure ce jos malo pa im je u interesu da im stoji . ma kod nas je sve izokrenutno , znam i iz vlastitog iskustva neke cak i bolesnije primjere ,ali nemaju veze sa mobitelima pa da ne odem u off .
Najbolji primjer je da pogledas cijune na t-com cijeniku , i to recimo za t610 ako jos ima .
iz kojeg razloga bilo kojem trgovcu se više isplati ne prodati nego prodati mobitel? u mojem mentalnom sklopu je to nemoguće......
I'M SUPERMAN!
recimo da prikrije preveliki manjak na inventuri tako da ima recimo neaktivne artikle koje zna da vise ne moze naruciti ali ih odredjeno vrijeme drzi na lageru zbog povise nabavne vrijednosti koja mu odgovara i smanjuje manjak. kod nas je izmedju poslovanja i kriminala vrlo tanka granica . dovoljno je pogledati kaj sve ljudi kupuje preko firme i izbjegavaju porez .
Pa će mu baš taj jedan prikrit veliki manjak. Moš mislit. S ekonomske strane nema nikakve logike. Jedino realno objašnjenje je da ne vodi dovoljno računa o zalihama i rješavanj ustih. Možda ima love (trenutno), pa ga nije briga, međutim dugoročno takva logika poslovanja se ne isplati.
prosle godine sam radio 10 dana na inventuri jednog ducana elektronikom . tip je imao dva sony televizora stara jedno 7 godina , i vodjeni su u inv.listi pod nabavnom vrijednoscu od mislim 8000kn , a prava vrijednost im je mozda 400kn svakom. otidji bas u taj centar i pitaj jer imaju koji takav mobitel za prodati.
Nemogu vjerovati svojim očima pa zar uništavaju sasvim OK mobitele, ispravne????Izvorno postao KaKaV NeReD
![]()
"Prijateljstvo je neopisiv luksuz
biti s nekim da se osjećamo potpuno sigurno,
bez da odlučite vagati misli ili riječi."
George Eliot
Kao u doba ekonomske krize 20-ih, kad su bacali hranu u more, rađe nego da su davlai po manjim cijenama. Stvarno debilno (ako je istina)
to sam i ja procitao negdje . isto tako skoti kad umru daju spaliti svoje imanje da ne bi netko to slucajno koristio i uzivao u plodu njegova rada
...uuu, kako ću jednom onako zaletit u Centar, pitat ih za cijenu i ako bude tako velika, sterat im u facu svoje mišljenje o tome... nek uživaju zaposlenici ako neće njihovi šefovi u zgb-u...Izvorno postao Router
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
prije 2tjedna sam bio u kingcrossu.. gledam k700 ono 1600kn onak, i onda pogledam motorolu v70 i cijena 2999kn..![]()
bio nekad oglas...
Bookmarks