Naime kada ga upalim začuje se beep i onda se ugasi... neznam koja verzija fw-a je na njemu pa ako može netko pomoći detaljno bio bih mu jako zahvalan![]()
Hvala!!!
Naime kada ga upalim začuje se beep i onda se ugasi... neznam koja verzija fw-a je na njemu pa ako može netko pomoći detaljno bio bih mu jako zahvalan![]()
Hvala!!!
To me podsjeća na nešto. Naime, i meni se to dogodilo pred možda jednu godinu i nije bilo druge nego odnjeti ga na servis (iako sam prčkao po njemu, ipak su mi priznali garanciju)
...treba ubacit novi flash... nije velik i zahtjevan posao, ali je potrebno napravit test point, a najbolje bi bilo da to ostaviš nekome tko s time radi, ako dosad nisi imao doticaja s flashanjem...Izvorno postao Compov
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
Ma imam iskustva flashao sam 3 moba ali nisam nikad radio test pointIzvorno postao Eminem
Ako mi možeš odgovoriti detaljno (ako ti se da) s čim napraviti test point i navedi mi sve potrebno linkove ako treba itd... Hvala!!!
Seriously?
Izvorno postao Compov
evo ti TP u privitku
To ti je vod na tiskanoj pločici, prereži ga ali oprezno. Nemoj ići preduboko da ne oštetiš sloj vodova koji se nalazi dublje. Znači oprezno s nožićem i kad ugledaš bijelu podlogu ispod bakrenog voda , to je to. Dovoljan je jedan rez, nije potrebno uklanjati cijeli vod.Izvorno postao Compov
Ako nisi siguran u svoju ruku, nađi kakav stari tranzistor ili sl. , nešto neispravno, pa malo treniraj.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
hmm, pitanje je dali je uopce potreban TP kao prvo. Pokusaj prvo flashati FUBU, pa ako ne ide, onda ces biti siguran da ti treba TP. To ce ti trajati par sekundi da provjeris, a ako ne treba TP ustediti ces ili novce ili vrijeme...
maraschino - PTICICA
Kako da flasham s tim kad nemam fubu gdje ga naći? Pošaljite mi ako nije problem...Izvorno postao 3aTmr
Seriously?
Moj c60 je i dalje mortoIzvorno postao 3aTmr
![]()
Seriously?
...si napravio test point prerezavši spoj na pločici... to ti jedino ostaje...Izvorno postao Compov
Izvorno postao Eminem
Jedni vele da treba prerezat drugi vele da treba spojit pa daj se odlučite, ne nisam ni spojio ni prerezao jer je pre sitno i nemam alat za to, jedino ako postoji drugi način, ako ne ništa... Hvala svejedno svima![]()
Seriously?
da si u ZGu, mogao bi se meni javiti...Izvorno postao Compov
ovako, ne znam.
uglavnom, trebaš kratko spojit
...budem sutra odletio do frenda da rastavim mob pa budem slikao i stavio sliku di je prikazan prerezan kontakt...Izvorno postao Compov
postoji naravno i java midlet za pacth bootcore-a, no u tvom slucaju ne pomaze jer ne mozes uopce upaliti mob, pa cak ni za SimSim...
maraschino - PTICICA
Bookmarks