Sta treba sve napravit da bi se mogao gledat divx i slusat mp3 na PS 2.Ima ovaj zadnji cip.
Sta treba sve napravit da bi se mogao gledat divx i slusat mp3 na PS 2.Ima ovaj zadnji cip.
B-boy for life and beyond that!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nazovi 3644803 i pitaj, ja mislim da treba duze drzat reset tipku ili 2 put ju kliknut jer cip ima 2 moda rada, 1 za divx,mp3,dvd, a 2. za igre, tako nesto, nisam 100% siguran
Moraš ubacit cd sa programom za divx.Kod mene je to mislim Real media player.Playstation ga učita i onda ubaciš film.Al nije to neka sreća.Ne može baš sve čitat,nekad se ne mogu titlovi pokrenut,pa neće prikazat č i ć...
mislim da ova konzola koju je on kupio netreba cd-e ubacivat...Izvorno postao Mraz
@sirius - nazovi SOPHOS LAB, 3644803 i sve ces saznat...reci da si od mene konzolu kupio i da imas par pitanja
zvao sam i oni vele da treba stisnut 2 puta reset i da bi ga trebalo ocitat medjutim ni divx ni mp3 nece,no probao sam sa ovim media playerom i sve radi,koji god divx sam ubacio il mp3 svi rade normalno.Neznam,mozda ja presporo il prebrzo stiscem reset il neki vrag.
aj zamisli,evo zvao me ponovo lik i pitao za serijski broj modela i ja mu velim i on sad kaze da treba ic cd s programom,da je ono s resetom isla serija il dvije prije moje.
...jel radi to na starijim PS2...Izvorno postao Mraz
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
nemam pojma,nisam pitao,evo ti link pa skini program i moras imat kao neki CDRWIN da bi to mogao snimit na obican cd.
evo link pa probaj: http://www.hadarmedia.hr/modifikacije.htm
dolje na dnu ti pise link za program i onda odes na onaj ispod njega di je prog za snimanje.
Moj PS2 je star oko godinu dana,možda malo više.Zavisi koji je čip unutra,a ne koliko je star playstation.
kolko ja znam da treba cip i media player cd...ja imam betu....
unutra je MARS Pro
...hebiga, ja ne znam koji chip imam... jel se može to kako provjerit (osim rastavljanjem)...
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
aj me podsjeti PM-om, sutra cu ti saznat...pozdrav
Bookmarks