dajte frendu sam išo stavit novi soft na V220 i nekaj sam smrdo neće stavit više niti jedan a kad ga upalim ulazi u onaj transfer mode
dajte frendu sam išo stavit novi soft na V220 i nekaj sam smrdo neće stavit više niti jedan a kad ga upalim ulazi u onaj transfer mode
nemam pojma pa pogledaj na netu upute i pomoć,mora bit opisano negdje,odi na mpx.zone.com
daj mi link
Ne znam koliko je v220 kompatibilan sa v5** tripletsima... Koji si mu soft stavljao? Flex i flash (koja verzija) ili samo jedno?
Bolje cica u ruci nego Frankfurt na Majni
stavljo sam flex od V3 i onda triplets TRIPLETS_G_0B.09.58R_LP0039_JPJAVA_G_0B_TRIPLET_08 _01R_SE7400AXXXX1C9_1FF zato kaj kamera nije šljakala kaj da nazovem servis ak nitko nezna kak to riješit kužiš frend oće samo da mob radi i moro sam se mjenjat s njim ja njemu svoj dok njegov ne popravim zato please pomozite i kad mi je u onom modu piše "code corrupt"
Izvorno postao MC Španjolac
mislim da si se opako zeznuo sa softom.... čini mi se da nisu kompatibilni...
malo potraži, ali mislim da nisu
joj bokte sorry ja te krivo skonto,konto da imaš mpx220!ja kreten!e pa probaj ga ponovo flashat al sa drugim nekim flashom i flexom,to je bilo mom legi,nije mogo ništa a kad ga je ponovo flasho sa drugim proradio je!
Mislim i ja da v220 nije triplets-phone. Bar ga nigdje nisam čuo spominjat. Tak da je za pretpostavit da je gore krivi soft. A što će opet reć da treba nabavit pravi soft pa pregazit. A što bi moglo bit problematično.
Ukratko,idem malo tražit po HoFou i okolo pa ti javim ak nađem soft za v220.
Bolje cica u ruci nego Frankfurt na Majni
HVALA! a di mogu nać HR jezik za taj soft
e to i mene zanimaIzvorno postao MC Španjolac
![]()
Ma nema teoretske šanse da je v220 TRIPLETS! On radi na R365 a ne na TRIPETS platformi!
Ajd malo pogledajte ovdje pa ocijenite!
Lol
Bookmarks