Veoma koristan softver za pravljenje screenshoots-a bilo kojeg dela menija u telefona.Dovoljno je samo da se otvori zeljeni meni u telefonu,utakne kabal i pokrene program (screenshot ce biti u istom folderu u kojem je i program)
download
Veoma koristan softver za pravljenje screenshoots-a bilo kojeg dela menija u telefona.Dovoljno je samo da se otvori zeljeni meni u telefonu,utakne kabal i pokrene program (screenshot ce biti u istom folderu u kojem je i program)
download
spojim kabal, program mi je u folderu na desktopu, pokrenem program, zacrni mi se pravokutnik i nema slike u tom folderu....Izvorno postao JA_SAM
ja probao na E1000 i neće... možda zato što je 3G, a u gornjoj slici piše za P2k i 176x220...Izvorno postao JA_SAM
Kako to radi??
jel to skin? gdje se moze skinuti?
nije zato što je 3g....Izvorno postao GoGs
start>run (upiši command)>ok>drag&drop Msnap u dos prozor>enter.....
rezultat: Phone not connected!
start>run>command>ok>netstat -n>enter
sve mreže mi povezane, fakat ne kužim, očito da nemre na E1000
neki kompovi s SP2 ne podržavaju rad kroz dos preko windowsa, treba skinuti patcher, no u ovom slučaju nije niti to problem,......jednostavno ne znam zašto je "not connected", čak i LeaderGLom prvo switcham u p2k mode i ništa....šteta
isti slučaj kao i kod mene... no, možda je do softa (flasha) i ne dozvoljava ovake akcije.... nešto je...Izvorno postao tomo
Bookmarks