daj plz help
to su cijene za karticu u linksu ako netko zna da ima negdje jeftinije...
ovak znam da vas ima stručnih pa me zanima nekaj:
imam oko 4soma kuna i sad bi si uzeo matičnu proc i ddra
dvojim-trojim se između ovog
cpu amd athlon64 3500+ box, socket 939, venice, 2200mhz, 512kb c., htt 1000mhz
cpu amd athlon64 3700+ box, socket 939, san diego, 2200mhz, 1mb c., htt 1000mhz
cpu amd athlon64 3200+ box, socket 939, venice, 2000mhz, 512kb c., htt 1000mhz
1. 1921kn
2. 2339kn
3. 1500kn
dali se isplati uzet ovaj 3500+ i još ga malo overclocat na recimo 3700??
ako može onda mi naravno treba netko to sve detaljno objasnit)
našao sam samo ovu matičnu
mbo abit an8 sli, nforce4 sli, ddr, zvuk 7.1, g-lan, fw, s-ata, pci-e, s. 939 1202kn
imam ovak puno toga na usb a mislim da ova ima samo 4usba
i uzeo bi ovo
ram pc-3200, 512mb, ddr, kingmax, ddr 400 mhz 378kn x2
e sad koje bi bilo optimalno napajanje za to????a da nije preskupo
“I quit, I give up, nothing's good enough for anybody else, it seems...When I'm all alone it's the best way to be. When I'm by myself nobody else can say goodbye. Everything is temporary anyway.”
daj plz help
to su cijene za karticu u linksu ako netko zna da ima negdje jeftinije...
“I quit, I give up, nothing's good enough for anybody else, it seems...When I'm all alone it's the best way to be. When I'm by myself nobody else can say goodbye. Everything is temporary anyway.”
www.nabava.net , imas skoro sve cijene u Hrvatskoj pa pogledaj sam malo
3500 + neće nikad biti kao 3700+ San diego
jer san diego je izvrstan komad elektronike...
Definitivno ovdje najisplativije ti je uzeti 3500 jer ti ako i sad neznaš kloknuti, nećeš sigurno iskoristiti tajne mogučnosti kloka san diega...
a matična?
Radije si uzmi DFI matičnu nego ovu SLI, jer nevjerujem da ćeš ikada koristiti 2 kartice zajedno, jer jedna karica recimo da daje snaku jedne , a dvije kartice uparene daju snagu jedne ipo kartice...
totalno neisplativo...
A za 200 kn manje dobiš bolju ploču koja nema SLI... no ima dosta toga...
ma nisam ja niti mislio kloknuti 3700 nego 3200 ili 3500,recimo 3500 da bude kao 3700 recimo!
ova moja krama je fakat već u bananim
athlon 2000+
neka soltekova matična fsb333mhz čak podržavfa dualchanelddr i agp8
imam i neko jadno napajanje od 200i nešto watta
dobro samo imam radeonk9600pro (kupio sam 900 prvi sam u kvartu imao 128hah,ali mi je crkla pa sam ovu kupio)
256ddr (poslje sam kupio 128 i 512 ali se 512 zdimilo)
financije mi nisu jača strana pa bi si uzel tak nekaj da mi opet jedno dvije-tri godine izdrži
treba i te 4tisuće od nekud skopat a treba mi i kučište jer sam ovo razbio(svijao)
još jedno: kolko mogu dobit za tu matičnu,procesor i 128ddr?
a f*** sad vidim da je sli ima mi frend neku lan party kak već tu nisam našao a vidio sam da ima 10usb-a
nema deset nego 8 koliko ja znam...ako možeš dodat 500 kn uzmi dfi lanparty,nf4 Ultra-DIzvorno postao Vuxs
Log into the irc for instant help and chat 1. irc.wikkedwire.com | 2. /join #rohitab | 3. /nick yourusername
all you need is one place: http://www.rohitab.com
čija je to matična daj neki link plz to bi si sutra kupio pa tak da vidim malo
tak da znam da ću imat za sve jer imam malo manje od 4soma pa mi je full hitno
Log into the irc for instant help and chat 1. irc.wikkedwire.com | 2. /join #rohitab | 3. /nick yourusername
all you need is one place: http://www.rohitab.com
Ta dfi ti je ova kaj ti je cyber navel.
pa dobra je samo su pod komentare rekli da je preskupa za to kaj nudi to kaj je ventilator bučan baš me briga, samo probat ću prodat svoju matičnu i procesor i uzet barem 3200+ ili ako bog da sreće 3500+
a e*** to je oko 4800 a ako mi treba još i napajanjeIzvorno postao Tommek
Al bar imaš pilu
Bookmarks