ne moraš imati mPIN sa VIPme na VIPme prebacivanje nego samo sa računa u banci.
možeš, od jučer je aktivirana opcija prebacivanja novca s jednog računa na drugi /danas mi rekli u vip centru da to od jučer radi/. trebaš zatražiti mPIN i onda možeš lovu prebacivat s računa na račun. tako s tog novog broja, svaki put kad dobiš lovu, ili kad se skupi nešto, prebaciš si na stari broj...Izvorno postao Inovator
Zadnji uredio zappan : 14-06-2005 u 23:17
ne moraš imati mPIN sa VIPme na VIPme prebacivanje nego samo sa računa u banci.
dobar grah daleko se čuje
nego? samo ovak mogu prebacivat lovu bez ičega?... istina, nisam detaljno pitao, odnekud mi je u glavi bilo da će to biti vezano na mPIN... dakle, neovisno o mPIN-u se može prebacit pare s jednog na drugi prepaid? ajde, to je onda okej (iako i sam postupak uključivanja mPIN-a nije tlaka, jedna poruka i to je to...).
Zadnji uredio zappan : 14-06-2005 u 23:14
http://www.vipnet.hr/cw/d_show?idc=7587470
ipak se treba registrirat za prijenos novca i dobije se mPIN (zadnja 3 odlomka vijesti)
Zadnji uredio zappan : 25-08-2005 u 19:56
da sorry zabrijo sam. ja mislim na primatelja stalno.
Postoje ograničenja što se prijenosa tiće (vezano uz onih 600 kn) uplatioc može mjesečno prebaciti 200 kn sa VIPmejaa i provizija nije baš mala.
ali ovo bi bilo besmisleno dvije godine stalno prebacivati svaki mjesec po 20kn.![]()
i odere te svaki puta sa provizijom od 10 kn. znaći uspio bi prebaciti samo 10 kn i morao bi obnavljati broj da ti se ne zgasi.
@coma - ne prebacuješ svaki mjesec nego kad se skupi... pa još svaka 3 mj. moraš kupit 100 kuna.. nakon pol godine imaš 200 + 6x20 = 320 za prebacit i onda to nije tak strašno skupo, ako tako razmišljaš... ovo u stvari ide na ruku onima kaj ne troše puno para, a ipak moraju obnavljat račun svaka 3 mjeseca... u stvari mene bi interesiralo da za pare s računa mogu kupit nekaj umjesto na bankomat karticu u dućanu, da to napravim prek bona ako imam dosta para... valjda će bit i toga uskoro...
moguće je lovu prebaciti u zadnja četri mjeseca sjedanja para na račun jer je mjesečni limit pošiljaoca novca 200 kn.
bilo kako bilo opet je bezvezna komplikacija koja je nepotrebna i koja se mogla izbjec da se je bar jednom vip ugledao na simpinu ponudu i barem nekad nesto kopirao od njih..Svaki put su orginalni kao i ovaj put al ovaj put bez zeljenih pozitivnih pomaka!!Izvorno postao KaKaV NeReD
pa akcija je napravljena radi operatera a ne radi korisnika. kako misliš da bi došli do novih korisnika i bili sigurni da će trošiti i ostati sljedeće dvije godine ? ali to nema veze s ovim topicom.
pa nije ejdini operater kod nas pa se ne moze tako ponasat ipak na prvom mjestu u takvoj grani djelatnosti bi trebalo bit zadovoljstvo korisnika..a sa zadovoljstvom korisnika bi se s vremenom i povecao broj novih korisnika.Izvorno postao KaKaV NeReD
Uglavnom ovo je OT pa nema smisla gomilat ih.
Pitanjce vezano uz prenos. Jeli oba broja trebaju imat ukljucen mpin?
ne samo onaj koju uplačuje na VIPme račun, ali ako ti netko želi uplatiti na VISA ili Mastercard račun onda moraš imati mPIN da odobriš transakciju njime.
je da obnavljam staru temu ali link ne radi a bolje stara nego pravit novu ž
e sad nek mi neko ovo malo pojasni UKRATKO
ja nemam para, ti imaš 378 kuna na računu. možeš sa svog vip.me računa prebacit na moj vip.me račun od 0 do 200 kuna, ja ti dam pare kad dobijem džeparac. za mjesec dana (ovaj sam upravo dobio prekjučer pa sam s ekipom zaružio jučer, kajjamogu, dakle NEMAM PARA ZA BON, hvala na pitanju)... vip uzme provizije 10 kuna i svi sretni.
eto, to je ukratko to.
Link ne radi zapp.
Pitanje: imam broj koji moram obnavljat, a vrlo malo love s njega trošim. Sad me zanima sljedeće - ja recimo obnovim taj broj sa 100 kn (3 mjeseca mira), ali svih tih 100 kn u sljedećem trenutku prebacim na neki drugi broj - dal se time gubi 'obnovljenost' prvog broja ili je ona i dalje 3 mjeseca?
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
trajenje računa ostaje isto.
EDIT: evo novog linka . VIPnet je mjenjao stranice pa se pogubilo http://www.vipnet.hr/cw/show?idc=8723463&idnews=285927
nači ja imam na mobu 72.43 lipe i ja mogu npr.svojoj ženskojpribacit 40kn i to je to nemam nikakvih obaveza jel da(osim registracije). jedino će oni meni uzet 10 kn minimalno na tu transakciju
po novome, nema ogranicenja u prabacivanju..dakle mjesecno mozete prebaciti kolko hocete.
Ovako se ne isplati prebacivati više od 100 kuna jer se povećava suma koju uzimaju, a do sto kuna uzimaju minimalnih 10 kn
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
khm, dottore, nisu vas učili matematici????
"Naknada za prijenos novca između dva VIPme računa također je 3% od iznosa, minimalno 10 kn."
od čega je 10 kuna 3%?
X * 0.03 = 10
X = 10 / 0.03
X = 333,33...
dakle, isplati se prebacivati 333,33 kune a ne manje. limit je (bio?) na 200, što je 5%, dakle tu je VIPnet ograničio maksimalnu iskoristivost od 3%, ali ako je skinut taj limit kao što netko kaže, onda se ne isplati prebaciti manje od 333,33 kune, odnosno na 333,33 kune i više se minimizira 'gubitak'
tako je manje od 300kn (da zaokruzimo) se ne isplati prebacivati.
Zabrijo sam, mislio sam da uzimaju 10%Izvorno postao zappan
zasto se ne bi isplatilo.. ako ja prebacim 130kn uzet ce mi 10kn ili ako prebacim 330kn uzet ce mi 10kn, ako prebacim 400kn uzet ce mi cca 13kn, pa nije bas neka razlika, fuckas kunu-dvije..vjerojatno nitko nece prebacivat 20kn,al sve preko 60-70 minus 10 ce dobro doc, sad.. ima li netko ljubazan da mi posalje nesto para??Izvorno postao khideg
![]()
samo treba pogodit pravo vrijeme kada je usluga dostupnaIzvorno postao khideg
![]()
Bookmarks