evo glasao.....i hoću nagradu.....![]()
izbor traje jos 2 tjedna, nemojte se prepasti jer netreba ispuniti za sve uredjaje, dovoljno je i samo za jednog glasat na http://mobil.hr/izbor2007![]()
Evo i orginalnog teksta izbora:
Osmi po redu izbor najboljih uređaja magazina MobilMedia upravo je započeo. Svi ljubitelji mobitela zasigurno imaju svoje favorite među 150-ak mobitela koliko ih se ove godine moglo (i još uvijek može) vidjeti na policama trgovina. Nismo zaboravili niti na multimediju – broj uređaja i kategorija je daleko veći. Ne morate glasovati za sve kategorije (ali u one kategorije za koje glasujete obavezno upišite i ime proizvođača i model uređaja). Glasovati možete i putem SMS poruka.
Ne zaboravite upisati svoje podatke jer ćemo neke od vas i nagraditi nakon završetka glasovanja, koje traje do 19. studenoga 2007. O kojim je nagradama riječ saznat ćete uskoro (podsjetimo se, prošle godine to su bili mobitel Sony Ericsson K800i, te 10 paketa s gumenom tipkovnicom, jaknom i žaruljom-satom).
evo glasao.....i hoću nagradu.....![]()
takodje...Nego za sta se glasali?ja sam za p1i
Ja za n95 8gb,a za naj dizajn apple iPhone
HTC TyTN II i SE W960
ja sam glasao... i to za naj mob, naj-dizajn moba, naj fotić, naj-dizajn fotića, najbolji PDA i najbolje dizajnirani PDA... samo što sam se možda zahebao. jer mislim da sam stavio smartphone pod PDA...hebiga... nema veze...
glas sam dao...
E, jel se to može samo jednom glasat, ili se može i više puta??
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
ja za naj mob glasalai očem, očem nagradu
![]()
mogu voljeti samo onoga koji je po svojim osobinama dovoljno sličan meni da u njemu mogu voljeti sebe
Eto i ja sam izašao na izbore i dao svoj glas.........![]()
Takodjer dao svoj glas!![]()
ma da,glasala za mobac..ja ocu nagradu...![]()
...e sad bi vi - ne može...ja ću dobit nagradu![]()
![]()
...
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
glasao za mob....makar mobilmediu kao casopis nevolim
Nokia-5110.3310.3510.6070.6230.6260.6230i.6280.8910.8310 ..Motorola-v3.v3i.k1..LG-ke800..Samsung-s5230.d600.e900.u600.u900.i900 Omnia..HTC-Wilidfire..Ericsson-a1018s.t29s.. SonyEricsson-t310.v610.s500.k750.j300..BlackBerry-8310 Curve..Siemens-S65
i jel tko dobio nagradu??
sad listam na netu novi broj i gledam koji su dobitnici...
Od onoga za što sam glasao pogodio sam:
najbolji fotić, najbolje dizajnirani mobitel, najbolje PDA računalo i najbolji dizajn (za PDA računalo).
kod naj mobitela sam bio blizu. umjesto za N95, ja sam glasao za N95 8GB...
a od nagrade ništa...
To su si ovi u mobil mediji podijelili nagrade...![]()
![]()
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
Bookmarks