Ovo je bilo pitanje i u emisiji nedjeljom u dva,pa sta vi mislite jeli pala ili se povecala popularnost sanadera i mesića nakon uhičenja Gotovine?
Da
Ne
Ovo je bilo pitanje i u emisiji nedjeljom u dva,pa sta vi mislite jeli pala ili se povecala popularnost sanadera i mesića nakon uhičenja Gotovine?
Ko će to znat.... i samo da kažem kad god vidim tvoj avatar tjera me na smijehIzvorno postao Rvs_Gamer
![]()
![]()
![]()
(ali baš svaki put)
Seriously?
fala,itvoj je super
Moj je od foruma, valjda ću skupit 50 postova da stavim svoj super-sonično-cool avatarIzvorno postao Rvs_Gamer
![]()
Seriously?
neda mi se razglabat na forumu o mobitelima o takvim temama. da sam moderator cafea sad bio ovo bilo
![]()
Malo glupo ti je pitanje u anketi. Pala i porasla? Trebo si pitat 'Pala - da ili ne' ili 'Porasla - da ili ne'.
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
Vidim ovdje se počelo o avatarima, a kako nismo u četaonici.... pa da mi lagano uspavamo temu...
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
Bookmarks