Fortron je bolji sad dal je bolji tih 150kn neznam baš
Al ipak ja bi uzel Fortron, pogledaj si i Hiper imaju jako dobra napajanja
Zanimaju me vasa iskustva...slijedeci tjedan kupujem novo napajanje, a u ve-milovoj ponudi vidim chietecovo napajanje 400w za 350kn...pa me zanima kaj mislite jel se isplati dati jos cca 150kn vise za Fotron Bluestorm takodjer 400w..oba imaju 12cm vent..tak da prevelika buka ne bi smjela biti prisutna...ja dajem glas chieftecu..dobar a jeftiniji..ali ovaj bluestorm zbilja dobro izgleda :-))
hvala na odgovorima
"...moja zubarka je vrlo zgodna djevojka, često idem do nje, mada imam zdrave zube sve..."
Fortron je bolji sad dal je bolji tih 150kn neznam baš
Al ipak ja bi uzel Fortron, pogledaj si i Hiper imaju jako dobra napajanja
moj glas fortronu kojeg i osobno imam.
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
Takodjer fortron jer puno kvalitetniji a 150 kuna bas i nije puno
DUKE II CMGSN
Chief . 350w 12cm je zakon .
kaj imas sve na kompu da ti treba 400w napajanje sa imenom?
ako se odlučiš za chieftec uzmi ga u linksu jel je nešto povoljniji ( http://www.links.hr/artikl.php?id_artikl=052.700.018 )
moj osobni odabir u ovoj kategoriji bi bio http://www.links.hr/artikl.php?id_artikl=052.715.004
Gledao sam tog coolermastera..al bio sam dojma da je fortron bolji od njega...jesam li u krivu????.. netko je pitao sto ce mi 400w..pa kaj se isplati kupovati slabije uz neznatnu ustedu..zasad jos uvijek furam na 300w GTF-u (ak je ko uopce cuo z to napajanje...cca 4kg tesko :-))).. i sve radi kak spada..ni barton se ne buni,ni grafa, ni 2 harda,ni optika...a ni usb peripherals...ali nova konfa je u pripremi pa gledam napajanja...
hvala na odgovorima
"...moja zubarka je vrlo zgodna djevojka, često idem do nje, mada imam zdrave zube sve..."
nisi, bolji jest no i skuplji je, ali mišljenja sam da je bolji izbor od chieftecaIzvorno postao hypnotized.zg
...de mi samo recite kolike su garancije na ta napajanja...
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
U linksu ti je garancija na chieftec, coolermaster, fortron, enermax,, 2 godine, za ostala ne znam..pogledaj na njihovoj stranici
pozdrav
hypnotized.zg ako ti nije problem lova i želiš stvarno kvalitetno napajanje, onda ti je moja preporuka definitivno Tagan. Po mogućnosti easycon serija (modularno napajanje) di spajaš u samo napajanje kablove koji ti trebaju, tako da nema hrpe neiskorištenih kablova u kućištu koji samo ometaju cirkulaciju zraka. Što se tiče buke, nema je.
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
Sa ovime se definitivno slazem...premda u toj klasi (citaj za te novce) niti recimo Enermax ili Zalman realno gledano, nisu nista losiji.Izvorno postao whiteboy
Ako se ipak ogranicimo na pitanje hypnotized.zg, po meni je definitivno Fortron u prednosti nad Chieftecom iako, nisam siguran da je prednost tolika da bi opravdala toliku razliku u cijeni!
" To every man there comes a time in his lifetime, that special moment when he is figuratively tapped on the shoulder and offered the chance to do a very special thing, unique to him and fitted to his talent. What a tragedy if that moment finds him unprepared or unqualified for the work which would be his finest hour."
fala na odgovorima..mislim da cu ipak ubost fortrona..e sad se namece jos jedno pitanje..na newsima je neki lik izjavio da je bluestorm bucnija od "ne bluestorm" serije..e sad mi to nije bas jasno ili lik pise tek toliko da nesto pise...s obzirom da je bluestorm serija skuplja od obicne iste snage..bilo je ocekivati da je i bolja..a obje imaju 12cm ventove tak da uopce nisam razmisljao da bi to napajanje moglo biti bucno (iako je bucnost dosta relativan pojam...osim u slucaju thermatakeovog dragon orba 3 :-)) )..a "obicno" fortron napajanje sam vec ugradjivao tak da znam da ne ruzi
hvala
Bookmarks