Jutro!
Imam ja nešto cd-a punih igrama i programima
Jel bi postojala mogučnost razmjene igrica i programa i svega vezano za motorolu mpx200 tko god šta ima putem snimljenih CD-a?
Jutro!
Imam ja nešto cd-a punih igrama i programima
Ja imam tek nekih 200 MB igrica i programa
Ja imam više od tebetj 3 ili 4 cd-a
naravo da bi i po meni uopče nema veze količina nego da se možemo mijenjati,jer vjerojatno uvijek netko ima nešto što bi dobro došlo.
Stvar je samo dogovora i ....
Da slažem se s pola0,možemo se mijenjati i dogovoriti,tu smo da dajemo i uzimamo i da si pomažemo![]()
A jel dolazi neka prodaja u obzir?
Da li ti imaš nešto?Ja imam dosta toga
2 Me? Ništa konkretno za Motorolu...
meni bi trebalo ...jel ima ko za razmjenu...no ne mogu ponuditi igre za mobitel...vec za komp ..ili glazbu..ili filmove...
Blentiću,jesi za razmjenu???Imaš igre filmove i glazbu za kompjuter?Koja divota.Onda cu ja tebe daviti![]()
paaaa nemam glazbu ZA komp..vec za mene...al je na kompu...Izvorno postao Irena_zgb
![]()
![]()
aj dogovorimo nesto na PM..
Dogovorili smo se tj.dogovaramo se heheheheeh![]()
Ma, Irena je kolekcionarka...ima ona toga dosta
Evo ja imam neku fora kompilaciju programa, ali još ih nisam objedinio na jedan medij.
Tko se ljuti, uvalim mu kruti...
He he he ttperic
Ja kolekcionarka
Da imam puno toga ali ne baš sve.
onda hocu SVE od PUNO TOGA!...![]()
Pa naravno...kad god pogledam neki post u kojem netko spomene nekoliko gigabajta nečega...odmah Irena uleti i može li kakva razmjenaHe he.
Inače jel ima tko nekakav fakat dobar Instant Messenger klijent za ICQ mrežu. Što god probam nekaj ne radi kako treba.
Uzmem Agile Messenger, taj zatrpava korisnike autorizacijama i ne može zapamiti listu icq brojeva koju imam pohranjenu.
Drugi, iMov Messenger je totalno puknut, jer kad god primim poruku od nekog drugog korisnika, a koji mi nije trenutno aktivan, ovom kojem pišem poruku ne mogu dovršiti poruku. I što je najgore od svega, svaki put kad promjenim prozor, vrati mi se na T9 unos, što je katastrofa. A to mi je jako korisno jer uštedim hrpetinu SMS-ova, a prijenos podataka je 20kb za 3 sata chatanja, pa sad razmislite
EDIT: Jel ima tko dobar generator tema za Windows Mobile...ali da mogu fakat puno toga promjeniti, ne samo se ograničiti na wallpaper, zvukove, color sheme i slične banalne. Htio bih recimo moći promjeniti Home Screen Layout, dijaloge za obavjesti, onaj pozadinski efekt u izbornicima i tome slično.
Hahahahahahah blento!!!![]()
![]()
Izvorno postao Irena_zgb
eh kako da sad sfatim ovaj smijeh?...![]()
![]()
![]()
boze...kad sam kupio ovaj mobitel nisam ni pojma imao da to sve moze...hmm..Izvorno postao ttperic
koliko je ono 150 Kb preko GPRS-a je 15 kn ako se ne varam? ..
na Simpi...
LoL ne...otprilike 8-9 kn.
Inače mobitel je moćan da ne povjeruješ i to je generalni problem. Čemu kupovati smartphone ako nećeš koristiti ni 10% njegovih mogućnosti. A sve što ćeš primjetiti jest skraćen vijek baterije i kompliciranije korištenje mobitela. I zato većina korisnika zazire od takvih mobitela.
ma koristit cu ja to....hrpa toga mi treba ...jer razmisljao sam da bi mi trebao neki PALM il nesto slicno....pa reko ajd idem vidjet ovo...
no da mozes koristiti MSN i to...nisam znao...
Nego reci mi..npr..ukljucim MSN ...i odem negdje van ...kad mi netko sa neta posalje MSN poruku...kako se ocituje na mom mobitelu ak je zaklopljen?..ili stalno mora biti otklopljen?...
Ondak...preptostavljam da ne smijem ostaviti racunalo na netu i ukljucen MSN?..
mpx200, V360, SE K610i
Otpočetka...Ah to je druga priča.
Da bi primio MSN poruku moraš imati aktiviran MSN...program ti može biti i minimiziran i slično. A možeš naravno uvijek namjestiti da ti vibrira na poruku ili pošalje zvučnu obavjest. To se štima u 'Sounds' u Control Panelu...Dakle Start->Settings->Sounds i odabereš zvuk za chat...
Drugo pitanje...ne ne možeš, jer na isti MSN account ne možeš se prijaviti sa dva različita računala.
Što mislite da napravimo nekakvu listu svih programa i da stavimo sticky topic tako da svaki korisnik odmah zna što može koristiti na svom smartphoneu. Ali ne da tu stavljamo neke gluposti, nego baš prave funkcionalne programe koji znatno povećavaju funkcionalnost smartphonea.
To bi bilo cool...
www.gadgethive.com Gadget E-Zine
PDA / SMARTPHONE / GADGET
Bookmarks