IMA jednostavno ih ignoriraj jer lako je biti hrabar i S**T kada ga negledaš u oči.
Takvih ima puno na netu pa se nemoj ni najmanje nervirati jer nemaju čak ni dostojanstva da ti to sve kažu u "javnosti"!!!
![]()
Dakle, ima li lijeka za one likove koji vrijeđaju i prijete preko prvatnih poruka.
Naime, otkad je startao thread o Gotovini, jednom članu se nisu svidjeli moji postovi pa me počeo vrijeđati i nakon mojih odgovora (istina, nisam se baš suzdržavao) počeo je na neki način izazivati "da se nađemo i porazgovoaramo"
IMA jednostavno ih ignoriraj jer lako je biti hrabar i S**T kada ga negledaš u oči.
Takvih ima puno na netu pa se nemoj ni najmanje nervirati jer nemaju čak ni dostojanstva da ti to sve kažu u "javnosti"!!!
![]()
"Prijateljstvo je neopisiv luksuz
biti s nekim da se osjećamo potpuno sigurno,
bez da odlučite vagati misli ili riječi."
George Eliot
Bilo je u prošlosti da su dodjenjeni banovi na temelju onoga što je poslano preko pm-poruka,obrati se zapanu pa če se situacija lako riješiti.
Ma znam, jednostavno mi je digo živac, pogotovo jer sam ovaj forum doživio kao jedan od rijetkih normalnih i umjerenih. Mislio sam, postoje li ikakve mogućnosti na forumu da se i ovo sankcionira, na bilo koji način, jer ne mislim trpit ovakva sranja i svaki čas praznit mailbox radi polu-inteligentnog balavca, koji me yebe sa svojim traumama i frusracijama.
OK, hvala, ako se nastavi reagiraću kako kažeš.Izvorno postao sodom
..i ja sam imala jednog takvog "pacjenta".Dobro ti veli Sodom Zapp će sve riješit!
Imash negdje da ga ignorirash, to upali, to ima na ovim VBulletinima, nisam siguran da li ima ovdje ta opcija
well did you ever wake up with them bullfrogs on your mind?!
well did you ever wake up with them bullfrogs on your mind?!
@gog, poslao sam ti prepisku na mail.
EDIT: Ipak je ti poslano na PM.
Zadnji uredio Drug Mile : 10-12-2005 u 13:08
@drug mile - ovakvo je stanje. PM je prvenstveno privatna komunikacija i ono što ide preko PM-a bi članovi trebali riješiti privatno ako ima problema.
ako to ne uspije nikako drugačije i ako taj netko i dalje gnjavi i šalje poruke u kojima vrijeđa, ili spama inbox, može pobrat kaznu za to. malo je kompleksnije jer ti netko od administratora mora uletit u korisnički račun da bi mogao provjeriti da su poruke neprimjerenog sadržaja poslane. na osnovu tvojih navoda bez provjere nije u redu da dijelimo kazne. za detalje se javi na PM ako ne uspiješ riješiti.
Bookmarks