Evo jean vamo dobar frend uzima ono novi komp, i sad ono on mene zove za pomoc, a ima dosta love (ono sakupljao je) za komp, pa nece odmah prvi uzeti, nego malo razmatra, pa sad me zanima:
1.) Koje su komponente po Vama najvaznije (imam ja svoja misljenja, ali evo bash da cujem
2.) Koliko su bolje one PCI express (valjda ovako, se zovu) od ovih AGP grafickih, pa malo mi recite zasto su brze i jesu li puno brze, tj. isplati li ih se uzeti na kraju????
3.) Evo za kraj, nikako mi u glavu ne ide zasto svi uzimate neka mocna hladjenja????? Evo maloprije gledam onoga nekog momka s kompom koji ima cooooling sistem veci nego pola kompa (sad ako volumen racunamo tu bi negdje bili, ne mozemo to matematski nego potapati u vodu komp i hladnjak, pa koja se voda vise digne taj ima veci volumen)
A sad zapravo, zasto svi uzimaju neke opasne i jake hladnjake, ja kad komp kupujem na to nikako nisam gledao, a imam 1 GB Rama, Athlon 64 3600+ i Radeon 9600XT, pa to bi se ono trebalo malo vise grijati, ali ja opet imam obicni, neki mali hladnjak, i sve ide bez problemcica
TNX unaprjed na pomoci, nemojte se ljutiti zbog ovoga volumena, to mi palo na pamet u odredjenom trenutku, pa podjelih misao s kolegama![]()

)
Odgovori uz citat

Bookmarks