00Oni koji imaju vxxx, su vjerojatno skužili da ima gomila zaključanih slika, melodija i ostalih stvari koje nemreš zbrisat, a bez veze popunjavaju memoriju. Također je moguće promjenit uvodnu i završnu animaciju i zvuk!!!
Uglavnom treba vam program P2K file manager koji skinete sa www.motclub.com (ja sam skinuo onaj drugi koji nije vezan za PST). Kad pokrenete program izlistat će vam se sve žive stvari kaj se nalaze u mobitelu. onda nađete sliku ili kaj već oćete (npr. a/mobile/picture/nature.jpg i prvo ju ak oćete spremit downloadate na pc, a onda joj u attributes upišete "0"(bez navodnika naravno) i stisnete change attr. Nakon toga ju možete zbrisat kao bilo koju drugu sliku. Ovako rade atributi:
"Also, The "attributes" thing is really useful. 4->system 2->hidden 1->r/o (and combinations thereof). for example, by manipulating attributes i took off the lock icon from the "Skyline SS" picture (animated... it was taking up like 104 k). after doing that, the picture could be deleted/manipulated/etc. so that's cool. (just be careful when deleting pics, if they are assigned to any profiles you won't be able to edit those profiles anymore."
Za mjenjanje uvodne i izlazne animacije treba promjenit:
/a/custwakeup.gif
/a/custgoodbye.gif
a za zvuk uz animaciju:
/a/mobile/audio/Start~up.mp3
Ovdje sam za vas uploadao jedan zipić sa fora uvodnom/završnom animacijom i zvukićem.
Uživajte :-)
Edit: Ovo mjenjanje animacija ne radi na flexanim ili flashanim mobitelima. Bar tako kažu na HoFo-u...

Odgovori uz citat
Bookmarks