meni k300i kad sam na pola baterije i kad nekog nazovem onda dok pričam pokazuje crveno a kad završim vrati se u normalno
Ajde vlasnici gore spomenutih telefona napišite svoja iskustva glede tog indikatora preostale baterije. Meni je uglavnom OK i točan, ali ponekad pokaže da je u 'crvenoj' zoni, pa nakon nekog vremena skoči u žutu, za jednu ili dvije crtice više (10 ih je sveukupno). Istina to su mi do sad radili svi SE-ovi, ali sad eto pitam da vidim malo vaša iskustva...
Sad ne znam dal je to do softa, odnosno Buga ili mob sam izračunava preostalo vrijeme na temelju trenutne potrošnje baterije (kao kod automobila) - npr. ako koristim walkman (ili BT, svejedno) pokaže da je bat slabija, pa kad ga isključim, indikator pokaže da je bat u malo boljem stanju nego maloprije.
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
meni k300i kad sam na pola baterije i kad nekog nazovem onda dok pričam pokazuje crveno a kad završim vrati se u normalno
Cellmapper - crowdsource karta jačine signala mobilnih operatera
Isto i meni ko i doktoru, kad ga maltretiram onda indikator kao da "predviđa" skoro stanje baterije. Nerijetko se par trenutaka nakon što sam prestao slušati radio baterija malo "napuni"
meni je isto tak na d750
izgleda da nam je svima tak
Vi vidite stvari i pitate zasto. Ja sanjam o stvarima kojih nije bilo i pitam zasto ne?
da i meni, npr. kad igram igre ili slusam mp3 ode u "crveno" pa kad ga onda opet stavim u standby vrati se na narancastu.
iPhone 5s 16 GB
To je sasvim normalno. Nakon duzeg razgovora ili igre sa mobom indikator baterije če malo pasti, jer je trenutna potrošnja veća a nakon nekog vremena, ako se ništa ne radi, indikator se opet malo digne. Isto tako ako upališ bateriju i ostaviš je da svijetli, nakon par minuta će svijetlo oslabiti. Nakon toga se ugasi, pričeka se neko vrijeme, i onda opet svijetli jače.
PREDATOR
Meni je još najbolja fora na tim SE-ima što se u statusu može vidjeti točan postotak potrošnje baterije. I kaj je najbolje, baterija traje i traje...
je je, ono u statusu je 5
Istina, ja sam jako zadovoljan trajanjem baterija kod SE-a...
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
Da se nadovezem, prezadovoljanIzvorno postao whiteboy
![]()
Prva liga!![]()
postoji i odnosno negdje(ne sijećam se gdje) sam naišo na program za optimizaciju , poboljšanje baterije na SE tak da pored svega se može još poboljšat![]()
abdbda
da, ima ovdje
http://cafe.mobil.hr/showpost.php?p=262036&postcount=21
iPhone 5s 16 GB
To se događa zato jer je kvalitetna baterija (Li-polymer), a te baterije su poznate po kvaliteti i izdržljivosti, samo im je mana što se ne mogu nadopunjavati, to mogu samo li-ion baterije no međutim te baterije su slabije i kraće traju... Svi sony-ericssoni imaju li-polymer baterije a te baterije su poznate po tome da se ne korištenjem "pune" (dobro ne mogu reći da se pune već... kad je mob u mirovanju energija u bateriji se vraća u malim količinama što uzrokuje "ludilo" indikatora) Uglavnom te baterije duže traju od li-ion baterija i kvalitetnije su izradeIzvorno postao whiteboy
Seriously?
Li-Ion baterije da se ne daju nadopunjavati?! Prvi glas...
Jesi siguran?
nisi dobro procitao
li-ion = da
li-poly = ne
Ma krivo se izrazio brijem. Bilo bi baš zabavno svako malo kupovati novu bateriju kad se ona isprazni...Izvorno postao ravilov
![]()
Pardon, mislio sam zapravo na Li-Poly. AFAIK, oba tipa baterija se mogu nadopunjavati bez problema. Tako sam barem procitao u jednom tekstu negdje na infomob.com (nazalost, cini se da se site u medjuvremenu ugasioIzvorno postao markof72
).
Otkud to da se ne mogu nadopunjavati?
Naravno da se mogu sve nadopunjavati, ali se li-poly nadopunjavanjem uništava!Izvorno postao ravilov
I tko je pisao na toj stranici? pekar? li-poly bateriju nije preporučljivo nadopunjavati već se čeka da se isprazni...
Imam elektro struku tako da znam...
Seriously?
To mi baš i nije drago čuti!Izvorno postao Compov
![]()
Koliko to točno šteti?
Nakon koliko nadopunjavanja baterija počne gubiti kapacitet?
Nadopunjavanjem li-poly baterija se dosta šteti... ne znam točne brojke, već nakon godinu dana počinjete primjećivati da vam baterija kraće traje (ako ne i prije ovisi i korištenju mobitela) ako se ne nadopunjava traje jako,jako dugo. Neki mobiteli (danas mislim svi) koji koriste li-poly baterije imaju tako zvanu battery care opciju ili optimizirano punjenje koje se pali automatski ako priključite mobitel a nije potpuno prazan, ta opcija u biti prvo na silu "brzo" isprazni bateriju pa je tek onda počne puniti, kako bi donekle baterija što duže "živjela". Sve u svemu svaki tip baterije ima svoje prednosti i mane prema tome svaka je baterija dobra na svoj način samo se s njom treba postupati onako kako je propisano! Oni koji puno razgovaraju i nemaju vremena čekati potpuno pražnjenje baterije (kada su npr. doma ili putuju pa u autu pune mob) odabrati će li-ion bateriju,(najčešće šefovi i zahtjevni korisnici), a oni prosječni korisnici (koji su često doma) će se odlučiti za li-poly bateriju jer njima nije problem ostati bez struje (dobro sad nije problem je problem, ali eto), a i baterija znatno duže traje od one li-ion. Li-ion baterija je novije tehnologije i izrađena je baš zato da ljudi budu očarani s tim da se smije nadopunjavati no ipak baterija je slabija i nije baš nešto. Uglavnom baterije nisu danas skupe prema tome...
Seriously?
Puno gluposti.Od kud si to copy-pejstal?Izvorno postao Compov
joj sad bi štošta rekao ali mi ne da pravilo ponašanja foruma
Seriously?
pa danasnji mobiteli se mijenjaju nakon godine dana tak da slabljenje baterije nakon god dana i nije neki bed. ako ta tvoja teorija stoji
Rekao sam da ovisi o korištenju mobitela ako se intenzivno koristi naravno da će kraće trajati... uglavnom....Izvorno postao dj_velja
Seriously?
Bookmarks