Znaci nista od pojeftinjenja dsl-a skoro
"Ivana Šoljan, članica Uprave T-HT-a i glavna izvršna direktorica za T-Com, ukopčala je danas u Brestovju 100 000. MAXadsl korisnika, gospodina Božidara Milera, čime je u potpunosti ispunjeno T-Comovo obećanje da će do kraja godine imati 100 000 MAXadsl korisnika. Stotisućiti MAXadsl korisnik, gospodin Božidar Miler, umirovljeni je inženjer agronomije."
zanimljivo je kako su to uspjeli napravit 8 dana prije roka...
usput možemo se nadovezati na temu UMTS telefona gdje neki tvrde da penzionerima ne treba ništa osim tableta i kreveta...
Pa ja nisam niti očekivao pojeftinjenja, 100 kuna nije tak puno, jesta da je samo 512mb i da nije flat rate, ali ja sam prije na carnetu drobio i po 200kn interneta, da nisam akademski građanin to bi me koštalo 200kn+cca 70kn pretplate...
Baš zanimljivo kako su taman pred novu godinu postigli zacrtani cilj, ne mogu se otet dojmu......
je zbilja je zapanjujuče kako su im proračuni točni, opet nesmiju se prikazat kao neuspješni zar ne![]()
Jel zna neko koliko ima iskon
Skoro sam i ja tu upao(očekujem poziv iz T-Coma za koji dan)
idem ja koknut tog penziča
ili mu dati 3g mobitel iz vip za zamjenu da spali modem i unšti ugovor
Cellmapper - crowdsource karta jačine signala mobilnih operatera
sad to znači da bum čekal dozlaboga da me prikopčaju... naime zatražio sam wlan, potpisao ugovor prije tjedan dana i nadao sam se da buju me brzo iznenadili upravo zbog ove kvote...![]()
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
Mene zivcira sto nekako sporo se odvija modernizacija pa jos moram cekati da se u Dubravi te centrale srede pa da i ja ga mogu uzeti . a bas me zanima jer u tih 100 000 racunaju i komercijalne korisnike kao jednog korisnika bez obzira na broj ili kao posebno svaki ?![]()
Sto se prihvatljivosti cijena tice; gledam neki njemacki tv program, a ono reklama nekog njihovog ISPa (nije t-com, zaboravio sam koji je) koji daje flatrate DSLa i flatrate razgovaranja telefonom za 30 eura...
neda mi se sad racunat kolko bi to kod nas doslo .. ja placam zasad 100kn DSL + 70 kn pretplate + ostalo kaj nabijemo phone 2 phone razgovor a to je 50 ak kuna --- stara mi je poludila jedan dan i zabranila zvanja na pokretne mreze![]()
ja im nevjerujem![]()
Ja sam zatražio pristup u subout, a danas dolaze (bio sam blizu 100000-og)Izvorno postao whiteboy
Ima i pravo, takvi pozivi su jako skupi 2kn/min, ja godinama već nisam okrenuo broj mobitela sa fiksnog telefona...Izvorno postao Gruntovčan
hehe, a ti isto naivan. poslužio si im da ispune kvotu, imaju 100.000 ... potpisanih ugovoraIzvorno postao whiteboy
. a kad će te prikopčat tko zna...
Bookmarks