S kojim razlogom i zašto se brišu oglasi jel to neko trenira strogoću
S kojim razlogom i zašto se brišu oglasi jel to neko trenira strogoću
plišani
?-------------?
mislim da je to automatski, i ne brisu se vec odlaze u arhivu..mislim nakon 60 dana.
@plišani - molim te konkretnije objasni na što točno misliš. stari oglasi, aktivni oglasi (ako aktivni, konkretno o čemu je riječ)?
Izvorno postao zappan
Točno pisalo je jasno i glasno Z:amjena i mislim da nije u redu izbrisati cijeli oglas radi tog ako se mijenja jedna stvar može biti M a pošto se u oglasu navodilo više stavaka logično je da stoji zamjena i tražim da se vrati taj oglas
Uostalom ima i većih gluposti i nepridržavanja pravila pa se ne brišu postovi izgleda netko uživa u tom
vama na dušu pozdrav
PS bilo bi korektno izvjestiti o brisanju oglasa ovo baš ispada P:![]()
plišani
?-------------?
nema veze da li je z: ili m:, već naslov teme koji nema veze, reci mi što ti očekuješ u temi "amjena"? uostalom već imaš otvorenu temu koja je vrlo slična ovoj što sam izbrisaoIzvorno postao plišani
navedi postove, ako misliš da neki post krši pravila foruma upotrijebi znak crvenog trokuta kojeg imaš kraj svakog posta te mi ga prijaviUostalom ima i većih gluposti i nepridržavanja pravila pa se ne brišu postovi izgleda netko uživa u tom
ima li potrebe da stavljam pm u kojem si rekao da ne želiš više primati obavijesti?vama na dušu pozdrav
PS bilo bi korektno izvjestiti o brisanju oglasa ovo baš ispada P:![]()
vjerojatno misli na temu "Z:amjena" koju sam ja izbrisao zbog neodgovarajućeg naslova...
plišani, ako imaš više stvari koje mijenjaš, daj u naslov malo o čemu se radi, nekoliko telefona, multimedijska oprema i slično. samo zamjena nije odgovarajuć naslov i nije logično da piše samo zamjena. potrudi se ipak objasniti što oglašavaš.
briše se što se primijeti da ne štima i za što dođe prijava da ne štima. nismo svemogući vidjeti sve, pa ti imaš ikonicu prijave ako misliš da nešto ne štima, iskoristi je.
također, obavijest da ti je obrisano? može kad ćemo naplaćivat pristup forumu, do tada ja to ne mogu tražit od svojih moderatora. oprosti, ali tako je, kad bi svima kojima se što briše pisao PM, možemo zaposlit moderatore na puno radno vrijeme, NHF. do tada je ovako, ako posta ili teme nema, obrisana je. obrazloženje se kao i do sada može zatražiti u m#f#o i ja provjerim sve što je obrisano jer vidim obrisane teme i postove.
tema neće biti vraćena, možeš ostaviti novi oglas i dati u naslovu malo konkretnije o čemu se radi.
Mislim da ste sada pretjerali sa preseravanjem oko M;Z ili kako već želite ako netko želi pogledati oglas ništa mu ne znaći neko blesavo pravilo
Da i dajte uvedite pravilo od 100 znakova po oglasu -
zbilja svašta
Samo uživajte
plišani
?-------------?
mislim da ti ne želiš shvatiti da nije riječ o M i Z nego o tome da osim toga u tvojem naslovu nije bilo ničega drugog. a ako je tako, nemamo što dalje raspraviti, stvar je riješena. odluka moderatora o brisanju je bila ispravna.
Da skratimo stvar, pročitaj pravila foruma, pa kada to napraviš javi se sa konkretnim problemom...
Bookmarks