probaj sa resco viewerom. možda pomogne
Vjerovarno već svi znate da je galerija u N70/90 debilno napravljena. Vizualno je stani pa gledaj, ali funkcionalno je neupotrebljiva. Nema organizacije po direktorijima nego po albumima. E sad još jedna glupost. Instalirao sam "Papyrus", super agenda program, ali kad sam ušao u galeriju, imao sam šta vidit. Sve sličice (njih stotinjak) koje program koristi su se učitale u galeriju i sad dok ih izvrtiš ajmeeee.![]()
Sad mi jedino nije jasno kako ih galerija vidi kad su u direktoriju E:\papyrus\img ili tako nekako, a kad ja napravim neki dir na kartici, onda ih ne vidi.
probaj sa resco viewerom. možda pomogne
t10>c45>t65>3510>7650>sl55>p800>mpx200>sx1>p900>66 30>mpx220>6260>cv65&6600>p900@p910i>MDA II>t630>MDA Compact>6680+1gb&v3x>Nokia N80+2gb&6280>htc tytn & nokia 5800>htc desire&nokia5230
patio sam za N90 ali sad mi je nekako lakše
-em N70 ovo em N90 ono a najprije potrebne akrobacije ako želiš videotelefoniju na N90
-za N70 do sad mi je zamjerka bila samo premala tipkovnica
-želim ti uspjeh u snalaženju jer ipak je to nekaj novoga
Potpisujem,i preporucujem.Jedan od najboljih i najbrzih programa te vrste.Izvorno postao zvijerka
--------------Burn rubber,not your soul!--------------
Znam za Resco, imam ga na Ipaqu i stvarno je dobar. Baš sam ga jutros skinuo za mob, ali još nisam instalirao.
Sve u svemu, morao sam ovu ljutnju podijelit s forumom.
Ali i dalje ostaje misterij naveden u zadnjoj rečenici prvog posta.
odkad sam prvi put instaliro resco viewer na n-gage,nisam niti pomišljo da bi koristio ugrađeni preglednik za slike.čudim se da ga več nemaš na mobitelu...
Sve slike koje sam uslikao, sam prebacivao na Ipaq, pa mi nije bio neophodan.Izvorno postao sodom
Ali sad kad sam vidio ovo, rekoh sebi - previše je.
Bookmarks