Join Today
+ Odgovori na temu
Prikazujem rezultate 1 do 25 od 74

Hybrid View

Faca Cafe Mobil foruma Postignuća:
    Veteran50000 Experience Points

Datum registracije
    Dec 2004
    Mobitel
    iPhone 6S Plus
    Operater
    T-Mobile
    Godina
    42
    Bodovi
    51.213
    Nivo
    55
    Bodovi: 51.213, Nivo: 55
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

"Cico pederu" - sramota!!!

Danas sam čitao vijesti (pošto nisam jučer gledao tekmu) i vidim da je Cico još jedan u nizu hrvatskih izbornika koji je prozvan "ljubiteljem istog spola"...razlog tome je to što nije pozvao Eduarda u Njemačku...
    Samo mogu komentirati da je to jednostavno jadno i da se naši navijači mogu sramiti zbog takvog primitivnog ponašanja...ako je Cico odlučio da je to ispravna odluka, ne znam zađšto to ljudi moraju prihvaćati na takav način...čovjek očito nije nesposoban ako je završio u kvalifikacijama na prvom mjestu...to je samo dokaz da ti "navijači" koji dolaze na tekme nemaju veze sa navijanjem, nogometom i općenito sportom...mislim da ti ljudi nisu samo sramota za svoj klub, već za cijeli hrvatski narod...

Zanima me vaše mišljenje...
    Bom Chicka WahWah

4umas4life Postignuća:
    Veteran25000 Experience Points

Datum registracije
    Dec 2002
    Mobitel
    xperia s
    Operater
    TeleZwei
    Godina
    41
    Bodovi
    40.660
    Nivo
    49
    Bodovi: 40.660, Nivo: 49
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    haha....

i ja sam medju njima vikao cico pederu.... primitivizam proizlazi od njega a ne od navijaca, zna se zasto on nije pozvao da silvu ( a sigurno ne zato sto nije dovoljno dobar) to su price, ma bajke za malu djecu.
    tears stream down your face when you lose something you cannot replace...

Datum registracije
    Dec 2004
    Mobitel
    iPhone 6S Plus
    Operater
    T-Mobile
    Godina
    42
    Bodovi
    51.213
    Nivo
    55
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao flOorKilla
    haha....

i ja sam medju njima vikao cico pederu.... primitivizam proizlazi od njega a ne od navijaca, zna se zasto on nije pozvao da silvu ( a sigurno ne zato sto nije dovoljno dobar) to su price, ma bajke za malu djecu.
    U detalje neću ulaziti, ali mislim da to nije razlog za takvo skandiranje...ovo nije ni prvi put...bio je i Ćiro *****, pa smo bili treći...prijetili su se Niki Kranjčaru kada je otišao u Hajduk (iako sam za Dinamo, podržavam Niku da je otišao u Hajduk)...sada je Cico *****...
    Hoću reći da se kod nas ne može donijeti niti jedna odluka i ljudi nisu s ničim zadovoljni...uvijek traže povod da naprave nekakav izgred ili iskažu bilo koji oblik primitivizma...
    Kako npr. u Engleskoj navijači sjede uz sami teren, dok kod nas na tekmama ima više policajaca nego navijača...danas ima mnogo ljudi i navijača koji su skroz primitivni i necivilizirani i dolaze na utakmice samo radi izgreda, a ne nogometa...*ebeš ti to ako hoću pogledati koju tekmu i moram biti u strahu da ne izbije neko sranje...imam par frendova koji su nastradali ni krivi ni dužni...zato ne idem na utakmice jer sport više nije to kaj je nekad bio, uključujući i "navijače"...
    Bom Chicka WahWah

4umas4life Postignuća:

Datum registracije
    Dec 2002
    Mobitel
    xperia s
    Operater
    TeleZwei
    Godina
    41
    Bodovi
    40.660
    Nivo
    49
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    da ali englezi su poznatiji po neredima od nas... bilo je par izgreda na utakmicama tipa sa maltom i odma price kako smo mi ovakvi kako smo mi onakvi...

cico pederu. ne pozivajuci eduarda zasluzio je da mu se to vice(bar na jucerasnjoj tekmi) jer dudu se mucio, pokazao je koliko zna i za mladu repku je igrao, isao na pripreme itd... sigurno da mu nece skandirat cico majstore...
    to je sve logicno..... to sve ima i vani. to je sasvim normalno, nisu nasi navijaci nista vise primitivnije od jednog engleskog ili nekog drugog navijaca - ali navijaca a ne tateka koji je sa sinom doso gledat tekmicu.

za da silvu mi je zao, jer znam kako je htio igrati na sp i to jos protiv svoje zemlje- brazila.
    nadam se da ce cico opravdati to sto je napravio...

Super-forumaš Postignuća:
    Veteran10000 Experience Points

Datum registracije
    Dec 2004
    Mobitel
    HTC One X
    Operater
    VIPNet
    Godina
    42
    Bodovi
    14.484
    Nivo
    29
    Bodovi: 14.484, Nivo: 29
    Ukupna aktivnost: 9,0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Mene samo zanima kojim je to igrama ove sezone Kranjčar zaslužio poziv u reprezentaciju, a kamoli garantirano mjesto u prvih 11?

Da Silva je. A nije pozvan.

Modrić je. A bit će Kranjčaru 'vodonoša'.

Vugrinec je. Isto nije pozvan.

Jedino dobar rezultat na SPu može opravdat Kranjčarove izbore. Nadam se (kao navijač) da će taj rezultat i imati.
    Testis unnus, testis nullus!

SocialVeteran25000 Experience Points

Datum registracije
    Apr 2005
    Mobitel
    samsung i Huawei
    Operater
    A1 tomato
    Bodovi
    33.729
    Nivo
    44
    Bodovi: 33.729, Nivo: 44
    Bodovi: 33.729, Nivo: 44
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ..slazem se s tobom!!!

Pravi forumaš Postignuća:
    31 days registered

Datum registracije
    Jul 2004
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao PhytoSculpt
    U detalje neću ulaziti, ali mislim da to nije razlog za takvo skandiranje...ovo nije ni prvi put...bio je i Ćiro *****, pa smo bili treći...prijetili su se Niki Kranjčaru kada je otišao u Hajduk (iako sam za Dinamo, podržavam Niku da je otišao u Hajduk)...sada je Cico *****...
    Hoću reći da se kod nas ne može donijeti niti jedna odluka i ljudi nisu s ničim zadovoljni...uvijek traže povod da naprave nekakav izgred ili iskažu bilo koji oblik primitivizma...
    Kako npr. u Engleskoj navijači sjede uz sami teren, dok kod nas na tekmama ima više policajaca nego navijača...danas ima mnogo ljudi i navijača koji su skroz primitivni i necivilizirani i dolaze na utakmice samo radi izgreda, a ne nogometa...*ebeš ti to ako hoću pogledati koju tekmu i moram biti u strahu da ne izbije neko sranje...imam par frendova koji su nastradali ni krivi ni dužni...zato ne idem na utakmice jer sport više nije to kaj je nekad bio, uključujući i "navijače"...
    Joj daj ne seri molim te...

Ti se bojiš nereda, a svi oni ljudi koji na tekme furaju klince, sinove, mlađu braću i sestre, oni se ne boje. A ima ih itekako !

A čim si se dotako te famozne engleske jasno je ko dan da nemaš blage veze kakvo je stanje kod njih. Al glavno da se uspoređujemo s engleskom, pa tak piše u novinama ******...

Datum registracije
    Dec 2004
    Mobitel
    iPhone 6S Plus
    Operater
    T-Mobile
    Godina
    42
    Bodovi
    51.213
    Nivo
    55
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao member
    Joj daj ne seri molim te...

Ti se bojiš nereda, a svi oni ljudi koji na tekme furaju klince, sinove, mlađu braću i sestre, oni se ne boje. A ima ih itekako !

A čim si se dotako te famozne engleske jasno je ko dan da nemaš blage veze kakvo je stanje kod njih. Al glavno da se uspoređujemo s engleskom, pa tak piše u novinama ******...
    Prvo, nauči se civilizirano razgovarati, jer sudeći po tvojoj prvoj rečenici nisi niti ti na nekoj višoj evolucijskoj razini...

Osim toga, puno ljudi se boji nereda i zato ne dolaze na utakmice...bio sam jedanput na tekmi Bayerna i Borussie i to je takav užitak, počevši od nogometa, navijača i općenito cijele atmosfere...ovo kod nas je katastrofa i to više nema veze sa sportom...
    Englesku sam namjerno spomenuo...istina, kod njih se zna dogoditi poneki izgred (čak i sa gorim posljedicama nego kod nas), ali kod nas se to događa na svakoj utakmici...osim toga, u Engleskoj su kazne takve da ak napraviš i najmanju glupost, nadrapat ćeš ko sivi dok su kod nas kazne ko da ih ni nema...eventualno nekog privedu, malo ga ispitaju i to je to...a to kaj je taj isti čovjek 2 sata prije bacao po nekom stolce i kamenje iz čistog bijesa i frustracije jer nisu ostvareni neki njegovi ideali, to nikom ništa...
    Bom Chicka WahWah

31 days registered

Datum registracije
    Jul 2004
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Gledaj razgovaram se kako vani tako i ovdje, to je tako i amen. Nečemo tu glumit ono kaj nismo jel tako?
    Jednostavno moram tak reagirat kad fakat lupaš bezveze...

Englesku sam namjerno spomenuo...istina, kod njih se zna dogoditi poneki izgred (čak i sa gorim posljedicama nego kod nas), ali kod nas se to događa na svakoj utakmici
    Baš kod njih se tučnjave događaju na SVAKOJ jebenoj tekmi, dok a kod nas skoro nikad ! Zato nam i je navijačka scena (ako je uopče i možemo tako nazvat) nikakva!. Pošto tek svaki peti klub ima navijače a neki si i međusobno ližu šupak pa opet ništa od rivalstva...
    A sad ajde ti meni navedi barem po jedan primjer za svaku utakmicu di se desi incident ? Molim te, kad se več tako praviš pametan...

osim toga, u Engleskoj su kazne takve da ak napraviš i najmanju glupost, nadrapat ćeš ko sivi
    Istina, al zato se skoro svi neredi obave daleko od kamera ! Iako se dosta toga i zabilježi, tako da svake sezone englezi izdaju po dvd s tučnjavama huligana.

dok su kod nas kazne ko da ih ni nema...eventualno nekog privedu, malo ga ispitaju i to je to...
    Očito da si jako slabo upučen o toj temi a puno pametuješ !

Ja baš i nevidim da ovdje na forumu pišem o stvarima koje neznam, rađe čitam kaj drugi o tome imaju za napisat, ili pitam jer ni to nije sramota.
    Al kaj ja znam...nisam ti ja na nekoj visokoj evolucijskoj razini !

ThreeEyedExtraTerrestrial Postignuća:
    SocialVeteranTagger Second Class50000 Experience Points

Datum registracije
    Jan 2005
    Mobitel
    iPhone 4S
    Operater
    T-Com & Tele2
    Godina
    45
    Bodovi
    50.859
    Nivo
    55
    Bodovi: 50.859, Nivo: 55
    Bodovi: 50.859, Nivo: 55
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao PhytoSculpt
    Samo mogu komentirati da je to jednostavno jadno i da se naši navijači mogu sramiti zbog takvog primitivnog ponašanja...ako je Cico odlučio da je to ispravna odluka, ne znam zađšto to ljudi moraju prihvaćati na takav način...čovjek očito nije nesposoban ako je završio u kvalifikacijama na prvom mjestu...to je samo dokaz da ti "navijači" koji dolaze na tekme nemaju veze sa navijanjem, nogometom i općenito sportom...mislim da ti ljudi nisu samo sramota za svoj klub, već za cijeli hrvatski narod...

Zanima me vaše mišljenje...
    Koga uopce briga sto oni vicu!

Nije bitno sto se kaze, nego tko to kaze!

Dakle ako je dobro uhodanu sintagmu koristenu na Ciri, gomila pijanih ili polupijanih ekscesnih problematika, odlucila primjeniti na Cici, tome ne bi trebalo pokloniti neku veliku paznju.

Uostalom svi komentiraju postupke svojih izbornika. Neki na vise, neki na manje civiliziran nacin. Nogomet je opcenito neciviliziran sport, sa kojim se najlakse identificiraju upravo takvi, pa necivilizirane opaske u nogometu uopce ne iznenadjuju.

"Pravi" navijaci su rijetka kategorija u RH...ili mozda ne govorimo o istome.

Kod nas su pretezno "univerzalni" navijaci. Dakle, univerzalni su zato jer gdje god da dodju naprave pizdarije. Hoces nogomet, vaterpolo, skinanje...just name it.

Pored toga, stavi ih na snijeg, vodu ili travu, a moze i na pijesak, pjevaju isto ...i u nebo s njim i u..., ili ne mogu upamtiti jos pokoju melodiju ili rijec, ili su toliko pijane da ne znaju gdje se nalaze. Ja nemam drugoga tumacenja, jer ne shvacam razlog radi kojega bi se Janici skandiralo Dinamo ili pjavala Dinamova himna!

" To every man there comes a time in his lifetime, that special moment when he is figuratively tapped on the shoulder and offered the chance to do a very special thing, unique to him and fitted to his talent. What a tragedy if that moment finds him unprepared or unqualified for the work which would be his finest hour."

31 days registered

Datum registracije
    Sep 2004
    Mobitel
    Nokia 5800 XM
    Operater
    Tele2
    Godina
    35
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Cico Heteroseksualče!
    Eto jel sad zadovoljan
    well did you ever wake up with them bullfrogs on your mind?!
    well did you ever wake up with them bullfrogs on your mind?!

Datum registracije
    Dec 2004
    Mobitel
    iPhone 6S Plus
    Operater
    T-Mobile
    Godina
    42
    Bodovi
    51.213
    Nivo
    55
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao Bimbi
    Koga uopce briga sto oni vicu!

Nije bitno sto se kaze, nego tko to kaze!

Dakle ako je dobro uhodanu sintagmu koristenu na Ciri, gomila pijanih ili polupijanih ekscesnih problematika, odlucila primjeniti na Cici, tome ne bi trebalo pokloniti neku veliku paznju.

Uostalom svi komentiraju postupke svojih izbornika. Neki na vise, neki na manje civiliziran nacin. Nogomet je opcenito neciviliziran sport, sa kojim se najlakse identificiraju upravo takvi, pa necivilizirane opaske u nogometu uopce ne iznenadjuju.

"Pravi" navijaci su rijetka kategorija u RH...ili mozda ne govorimo o istome.

Kod nas su pretezno "univerzalni" navijaci. Dakle, univerzalni su zato jer gdje god da dodju naprave pizdarije. Hoces nogomet, vaterpolo, skinanje...just name it.

Pored toga, stavi ih na snijeg, vodu ili travu, a moze i na pijesak, pjevaju isto ...i u nebo s njim i u..., ili ne mogu upamtiti jos pokoju melodiju ili rijec, ili su toliko pijane da ne znaju gdje se nalaze. Ja nemam drugoga tumacenja, jer ne shvacam razlog radi kojega bi se Janici skandiralo Dinamo ili pjavala Dinamova himna!
    Potpisujem!!!
    Bom Chicka WahWah

4umas4life Postignuća:

Datum registracije
    Dec 2002
    Mobitel
    xperia s
    Operater
    TeleZwei
    Godina
    41
    Bodovi
    40.660
    Nivo
    49
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    istina je to ali, radi se pojedincima ili o manjoj grupici 'navijaca' koja je tako nastrojena, da unistava.
    btw, 'cico pederu' je vikao CJELI stadion i to svaki put kad bi Da Silva imao loptu. dakle nemoguce je da su svi bili pijani.

evo sad i Markovic trazi objasnjenje od cice.

Mamic, zasto malim slovom? Mamic je car, najsposobniji covjek ovdje. da nema njega nebi bilo ni dinama ovakvog.

Cico je veliki covijek, ali ovim potezom i stavljanjem svog sina u repku je pokazao svoju ruznu stranu i primitivizam.

Datum registracije
    Aug 2005
    Mobitel
    wp
    Operater
    t-mobile
    Godina
    35
    Bodovi
    27.294
    Nivo
    40
    Bodovi: 27.294, Nivo: 40
    Bodovi: 27.294, Nivo: 40
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao flOorKilla
    istina je to ali, radi se pojedincima ili o manjoj grupici 'navijaca' koja je tako nastrojena, da unistava.
    btw, 'cico pederu' je vikao CJELI stadion i to svaki put kad bi Da Silva imao loptu. dakle nemoguce je da su svi bili pijani.

evo sad i Markovic trazi objasnjenje od cice.

Mamic, zasto malim slovom? Mamic je car, najsposobniji covjek ovdje. da nema njega nebi bilo ni dinama ovakvog.

Cico je veliki covijek, ali ovim potezom i stavljanjem svog sina u repku je pokazao svoju ruznu stranu i primitivizam.
    mamic nije najsposobniji nego najbogatiji covjek u dinamu(i usput voli taj klub) i zato je dinamo ovakav. e kad bi hajduk imo jednog mamica i mi bi se borili za naslov.btw prosle godine su dinamovci tjerali mamica iz kluba a sad mu lizu jaja.

Veteran25000 Experience PointsOverdrive

Datum registracije
    Nov 2005
    Mobitel
    SE K700i SIEMENS SL55
    Operater
    T-Mobile, Tele 2
    Godina
    52
    Bodovi
    26.968
    Nivo
    40
    Bodovi: 26.968, Nivo: 40
    Bodovi: 26.968, Nivo: 40
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Stovise.cak i je i on sam rekao da ce otici iz Dinama.pravi mutikasa i smutljivac

Hardcore forumaš Postignuća:

Datum registracije
    Nov 2005
    Mobitel
    Note 3, c905
    Operater
    Vip, bonbon
    Bodovi
    14.018
    Nivo
    28
    Bodovi: 14.018, Nivo: 28
    Bodovi: 14.018, Nivo: 28
    Ukupna aktivnost: 41,0%
    Ukupna aktivnost: 41,0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    nemate pojma o cem pricate...kad se spominju navijaci uvijek se misli na sjever, bbb su vazni dio dinama..na gostovanjima dinamo podupiru bbb, i igraci im se zahvaljuju..da nema njih, 100 gostijucih navijaca bi nadglasalo stadion...Cico je ***** a kranjcar je najveci debeli pederko od svih...drago mi je sto je izaso iz dinama..pa pogledajte debeli tatin sin je sjebo hajduk,puše golove, vjerojatno ga svi jebu nakon utakmice,kako onda nije pe***??
    sad navijaci..pjesma ide"ja volim samo dinamo alkohol i žene ništa više u životu ne zanima mene" u pjesmi se nigdje ne spominje ja volim gledat nogomet..prave navijace boli za rezultat, no naravno da je ljepsi trenutak za baklju kad padne gol..80%navijaca koje osobno poznajem su rasisti pa opet svi slave kad crnac da gol, ipak to je dinamo... sjetimo se prosle godine, puna dvorana u ciboni..protiv rima kad se igralo, i doslo je 40tak bbb sa transparentima rome i bubnjevima jer nisu dobili karte za utakmicu..i visestruko naglasalo punu dvoranu gdje vecinom klinci vikali "lea lea cibosi"pred kraj utakmice su skinuli dreseve ispod ceka su sve plave majice i transparent "jesmo vas sje****"...i onda svi govore divljaci,jesu ali su pravi(skoro jedini)navijaci...neki vole subotom otic u kafic i pit, navijaci jedva docekju utakmice i stadion da se malo ispuses...oni koji dolaze samo gledat utakmicu nisu navijaci,zasto ne ostanu doma u udobnoj fotelji...gledas janicu i cujes "i u nebo s njim.."jer to su pravi navijaci, nece plakat ako janica izgubi, samo su dosli malo navijat za dinamo jer ih ne zanima rukomet,skijanje, nego navijanje..jest da bude problema cesto s policijom, al ne možete rec da nisu navijaci..
    bio nekad oglas...

31 days registered

Datum registracije
    Jul 2004
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao dubrava
    nemate pojma o cem pricate...kad se spominju navijaci uvijek se misli na sjever, bbb su vazni dio dinama..na gostovanjima dinamo podupiru bbb, i igraci im se zahvaljuju..da nema njih, 100 gostijucih navijaca bi nadglasalo stadion...Cico je ***** a kranjcar je najveci debeli pederko od svih...drago mi je sto je izaso iz dinama..pa pogledajte debeli tatin sin je sjebo hajduk,puše golove, vjerojatno ga svi jebu nakon utakmice,kako onda nije pe***??
    sad navijaci..pjesma ide"ja volim samo dinamo alkohol i žene ništa više u životu ne zanima mene" u pjesmi se nigdje ne spominje ja volim gledat nogomet..prave navijace boli za rezultat, no naravno da je ljepsi trenutak za baklju kad padne gol..80%navijaca koje osobno poznajem su rasisti pa opet svi slave kad crnac da gol, ipak to je dinamo... sjetimo se prosle godine, puna dvorana u ciboni..protiv rima kad se igralo, i doslo je 40tak bbb sa transparentima rome i bubnjevima jer nisu dobili karte za utakmicu..i visestruko naglasalo punu dvoranu gdje vecinom klinci vikali "lea lea cibosi"pred kraj utakmice su skinuli dreseve ispod ceka su sve plave majice i transparent "jesmo vas sje****"...i onda svi govore divljaci,jesu ali su pravi(skoro jedini)navijaci...neki vole subotom otic u kafic i pit, navijaci jedva docekju utakmice i stadion da se malo ispuses...oni koji dolaze samo gledat utakmicu nisu navijaci,zasto ne ostanu doma u udobnoj fotelji...gledas janicu i cujes "i u nebo s njim.."jer to su pravi navijaci, nece plakat ako janica izgubi, samo su dosli malo navijat za dinamo jer ih ne zanima rukomet,skijanje, nego navijanje..jest da bude problema cesto s policijom, al ne možete rec da nisu navijaci..
    Koje u 99% slučaja uzrokuje sama milicija svojim nestručnim i primitivnim ponašanjem !
    A ko za sebe misli da je rasist a podržava crnce u dinamu i plješče im, taj baš i nema previše u glavi.

Inače više manje ok post.

Datum registracije
    Dec 2004
    Mobitel
    HTC One X
    Operater
    VIPNet
    Godina
    42
    Bodovi
    14.484
    Nivo
    29
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao dubrava

Normalni ljudi se boje doć na stadion zbog ljudi poput tebe, koji svoje osobne frustracije liječe primitivnim ispadima i maltretiranjem ljudi na stadionu, oko njega i u cijelom gradu poslije utakmice.

Takvima bi bilo bolje da srede svoj život i da si nađu i druge stvari za veselje u životu, a ne samo maltretiranje ljudi i razbijanje i oblokavanje po stadionima.
    Testis unnus, testis nullus!

4umas4life Postignuća:

Datum registracije
    Dec 2002
    Mobitel
    xperia s
    Operater
    TeleZwei
    Godina
    41
    Bodovi
    40.660
    Nivo
    49
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    dobro, ja nisam nikad dozivio da me neko maltretirao il tak nes... odakle ti to. oblokavanje da, to je normalno. nisam cest gost maksimira ali jos nikad dozivio niti vidio sranja na tekmi ni oko stadiona. ili sam mozda uvijek u pravo vrijeme na pravom mjestu

Forumaš sa iskustvom Postignuća:
    31 days registered

Datum registracije
    Jan 2005
    Mobitel
    Xperia X1 & iPhone 3GS
    Godina
    36
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao marko6630
    Normalni ljudi se boje doć na stadion zbog ljudi poput tebe, koji svoje osobne frustracije liječe primitivnim ispadima i maltretiranjem ljudi na stadionu, oko njega i u cijelom gradu poslije utakmice.

Takvima bi bilo bolje da srede svoj život i da si nađu i druge stvari za veselje u životu, a ne samo maltretiranje ljudi i razbijanje i oblokavanje po stadionima.

ljudi koji na tekme idu da bi nekog ili nešto razbili nisu navijači
    takvima najčešće navijanje dosadi čim napune 18.

ja sam od ove godine počeo ići na gostovanja i nijedno se sranje nije dogodilo
    osim u velikoj kad je murija išla izbacit neke navijače dinama sa tribine za mirnie gledatelje
    dečke su izbacili samo zato jer su na toj tribini objesil transparent

većinu takvih slučajeva zakuhaju drotovi koji nemaju završenu srednju školu, ali misli da je faca jer na sebi ima onaj oklop, značku i pendrek
    huliganstvo i nasilje se od sada plaća... za sve dodatne informacije kontaktirajte MUP RH..

+ Odgovori na temu

Bookmarks

Pravila postanja

• Ne možeš stvarati nove teme
  • Ne možeš odgovarati na postove
  • Ne možeš slati privitke
  • Ne možeš mijenjati svoje postove