nemate pojma o cem pricate...kad se spominju navijaci uvijek se misli na sjever, bbb su vazni dio dinama..na gostovanjima dinamo podupiru bbb, i igraci im se zahvaljuju..da nema njih, 100 gostijucih navijaca bi nadglasalo stadion...Cico je ***** a kranjcar je najveci debeli pederko od svih...drago mi je sto je izaso iz dinama..pa pogledajte debeli tatin sin je sjebo hajduk,puše golove, vjerojatno ga svi jebu nakon utakmice,kako onda nije pe***??
sad navijaci..pjesma ide"ja volim samo dinamo alkohol i žene ništa više u životu ne zanima mene" u pjesmi se nigdje ne spominje ja volim gledat nogomet..prave navijace boli za rezultat, no naravno da je ljepsi trenutak za baklju kad padne gol..
80%navijaca koje osobno poznajem su rasisti pa opet svi slave kad crnac da gol, ipak to je dinamo... sjetimo se prosle godine, puna dvorana u ciboni..protiv rima kad se igralo, i doslo je 40tak bbb sa transparentima rome i bubnjevima jer nisu dobili karte za utakmicu..i visestruko naglasalo punu dvoranu gdje vecinom klinci vikali "lea lea cibosi"pred kraj utakmice su skinuli dreseve ispod ceka su sve plave majice i transparent "jesmo vas sje****"...i onda svi govore divljaci,jesu ali su pravi(skoro jedini)navijaci...neki vole subotom otic u kafic i pit, navijaci jedva docekju utakmice i stadion da se malo ispuses...oni koji dolaze samo gledat utakmicu nisu navijaci,zasto ne ostanu doma u udobnoj fotelji...gledas janicu i cujes "i u nebo s njim.."jer to su pravi navijaci, nece plakat ako janica izgubi, samo su dosli malo navijat za dinamo

jer ih ne zanima rukomet,skijanje, nego navijanje..
jest da bude problema cesto s policijom, al ne možete rec da nisu navijaci..
Bookmarks