Ako misliš na ovo, to je vjerojatno samo reklama, a na slci je naslovnica na kojoj nema toga naizmjeničnoga boldanja
Upravo sam na www.mobil.hr vidio kako bi trebala izgledati ta naslovnica i blago rečeno meni se ni najmanje ne sviđa. Kao prvo ta kričava crvena boja koja toliko bode u oči da je sve drugo teško uočljivo. Drugo, popis tema na lijevoj strani gdje je svaki drugi red boldan zbunjuju. Koliko god mi je časopisa prošlo kroz ruke, nisam nigdje vidio da se teme iste važnosti pišu tako da je jedna bolje uočljiva i to bitno uočljiva od druge. Tako se obično odvajaju teme i podteme, zar ne? Bolje bi ih bilo pisati u dvije različite boje, nego ovako.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
Ako misliš na ovo, to je vjerojatno samo reklama, a na slci je naslovnica na kojoj nema toga naizmjeničnoga boldanja
...e "sljaka", malo bolje gledaj...
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
hehe, reklama il nereklama, grozno izgleda to kaj je šljaka primijetio, to je istina![]()
...to je istina, ali on je govorio o samom katalogu stoga...
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
Ista slika nalazi se kao naslovnica(samo umanjena) ispod naslovnice novog Mobila. Znači nameće se zaključak da bi tako trebala izgledati i naslovnica samog kataloga. Na kojoj to slici nema naizmjeničnog boldanja? Takvu nisam vidio, stoga molim link, ako postoji.Izvorno postao Dark
I kad smo već kod kataloga, zašto uopće naslov TEST Katalog? Nisam primjetio u prošlogodišnjem broju da je nešto testirano. Bolji naslov bi bio MOBILMEDIA Katalog ili slično. Ovako se uopće ne zapaža tko je izdao taj katalog.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
naziv TEST katalog se odnosi na daljnji podnaslov gdje ti govori da su istestirali preko 1000 uređaja pa će očigledno u prilogu biti rezultati i recenzije![]()
Don't take life too seriously, you won't get out alive.
Bookmarks