VERBATIM DVD+R 16x Media 4.7GB 5,94kn u vemilu
http://www.ve-mil.hr/cjenik.aspx?GrupaOznaka=mediji
daklem
imam dilemu![]()
di da kupim DVDe u Zagrebu , mislim na komad naravno , ne one od 100 u paketu
zna mdi ima po 2,5 kn al ti nis ne valjaju![]()
htio bih il vebratim il sony il tak nes dobro
gledo sam u hgspotu , uocpe ne pise da imaju na komad ..
any suggestions?![]()
VERBATIM DVD+R 16x Media 4.7GB 5,94kn u vemilu
http://www.ve-mil.hr/cjenik.aspx?GrupaOznaka=mediji
Resistance is futile. You will be assimilated!
Imaš ih u bilo kojoj prodavaonici sa računalnom opremom, recimo ja ih kupujem u PC SHOP-u u Masarykovoj kod Školske knjige
getro sonyevi 4,50kn
Ja kupujem na komad eProformance za 3 kune. I super su.
Gdje ih kupuješ frish-KI??Izvorno postao frish-KI
U "IT Servisu" iza Color 90, pored Pivnice. Ali, psst! Da nam drugi ne pokupuju.![]()
Tnx. Njega se nisam ni sjetio.
jel ti ja izgledam ko neki ri-tard koji nezna kak zgleda DVD?Izvorno postao Skyward
![]()
Ima ih i kod mene na kiosku 23 metra od moje zgrade,na pljucometu al kostaju 10 KN!
zanimaju me cjene naravno .
sad bio u jednom duacnu na tresjevackom,tam su cdi inace 1,20 , dvd Verbatim 3,8 kn
kupio i jedno i drugo ..
Zadnji uredio Gruntovčan : 23-11-2005 u 14:59
A ja sam mislio da je Zagreb u načelu jeftiniji od ostatka Hrvatske...
Nije baš, je ako kupuješ noname DVD-ove koji recimo meni ne rade na LG pržilici, tj neki rade, pa moram kupovat verbatim koji ja majka i traxdata
Pa, po logici bi trebao biti s obzirom na veliku konkurenciju i izbor. eProformance nisu noname, koliko vidim zamjetno su jeftiniji od primjerice, Verbatima ili Traxdata, pogotovo.
Nisam jos probo taj eperformance jer imam neku averziju prema noname DVDima .. .dao sam frnedu da mi sprzi jos prosle godine 8 DVDa , kupio isto te noname (SMARTdvd se zovu) i od 8 ih radi znate kolko ? 5 . ostala 3 kad stavis u dvd rom koda niceg nema .
btw naso sam nekakve
DVD-R GIGAMASTER 4.7GB 4X SPINDL
[26GIG47DVD4M] 1,64 kn + PDV
5 osoba napisale recenziju , imaju i Pinoeer i NEc i Lg i svi kazu da je dobar
mislim da cu probat to.
onak kupicu jedan sam za probu ... ak radi super.
Ducan je u Ilici .. special thx to killa![]()
Gdje u Ilici daj reci jer znam da je taj Gigamaster dobar ali nisam ih uspio naći pd dućanima
Neznam ni ja tocno , ducan se zove MDS
Gigamaster dobar?nikad cuo za njih do sad.
di si ti to cuo?
Ja kupujem u kvarku TDK dvd-e.Koštaju nešto malo manje od 4 kune.
@Grunt znam gdje je taj MDS, to ti je tam kod ilice 100, tam nakon Mesića, znam jer sam ja na britancu pa tam stalno kupujem ali u zadnje vrijeme ih baš nemaju.
GIGAMASTER je dosta poznat(barem meni) ćudi me da još netko nije znao za njih. Imam doma najmanje 100 njihovih CD-ova na spindlu
otkada su me jeftini mediji kostali dvd-rwa i otkad sam dobio novi izbjegavam jeftine medija tipa kvark , smarovo i smartono . tako da uzimam Verbatim 16x u spindlu od 25komada u Linksu i mediji su zasad , i vise nego dobri.
sorry na uletu al Šta to znaci i vise nego dobri?jel se sami prze il sta
mediji kao ni žena nikad nemogu bit doviljno dobri i uvvjek ih treba kuditoi
ak su losi da se poprave
ak su dobro da ostanu dobri![]()
@skynesto
čekaj di kod mesica ?? ne kuzim te .. na gornjem gradu ???
danas mi je sfalilo praznih dvd-a i vidjeh da u hgspotu ima traxdata 10kom spindl i odem ja po to.
naravno kakve sam srece, bas njih nije bilo. onda sam uzeo eproformancove dvd-r cijena 36kn odnosno 3,60kn po komadu.
obicno ne kupujem ni prejeftine niti preskupe medije, ovisi o prilici i za sta mi treba.
u mds-u sam se nakupovao jeftinih medija (tipa gigamaster,bulkpaq, i neki noname)
btw mds je u ilici 87 pogledajte na kartu di je tocno (www.tportal.hr/karta/karta.html)
Zadnji uredio flOoKi : 23-11-2005 u 18:35
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
evo ja vec 2 godine kupujem samo Kvarkove CD-e i sad DVD-e (one crvene). imam doma oko 250 CD-a i svi do jednog su oni plavi kvarkovi i nikad s njima problema. Na 20 snimljenih jedan nece, ali mislim da je to OK
EDIT: cijena cd-a 1.00 kn, a dva-a 2.10 kn
iPhone 5s 16 GB
@grunt kod mesića(pod to mislim ilica 98) uglavnom od Britanskog trga idi po desmoj strani prema Črnomercu, kada dođeš u blizinu PBZ poslovnice vidjet ćeš da stoje dva ili više drota(oni ti ćuvaju Mesića), tam ti je MDS.
vise nego dobri znaci da ih sve cita . imam doma poprilicno optickih uredjaja , sto na kompu sto posebno i ove dvd-e svi citaju . a za cdi imao sam i ja nekoliko kvarkova sa odlicnim albumima starim par godina i sad ih nista nece procitati .
will try this shop ..Izvorno postao Skyward
nac cu valjda ipak zivim u zgu![]()
nije li ovo malo kontradiktorno?evo ja vec 2 godine kupujem samo Kvarkove CD-e i sad DVD-e (one crvene). imam doma oko 250 CD-a i svi do jednog su oni plavi kvarkovi i nikad s njima problema. Na 20 snimljenih jedan nece, ali mislim da je to OK
di to kupujes?
...eto, da se i ja uključim... da dobijete još malo informacija iz Slavonije...
...inače, kupujem Sonyeve i Traxdatine CD-e i DVD-e... svi su zasad radili ok, osim ovih zadnjih 2-3 dana kad sam šišnuo 5 DVD-a u smeće jer mi ih je pržilica zahebala...
...Sony: CD - oko 90lp kom ; DVD - 4kn kom
...Traxdata: CD: oko 1kn kom ; DVD - 4kn kom
Zadnji uredio //Wild-Boy\\ : 23-11-2005 u 21:23
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
Bookmarks