Da vas čujem?![]()
Da vas čujem?![]()
sl55
coma kratko i jasno. Sl55 je ljepši i sve, ali nema integriranu kameru i baterija čujem ne traje baš dugo, 2-3 dana![]()
pa sta nije vec bila tema o tome
It's nice to be important, but it's more important to be nice
Ja kazem da uzmes 7250...integrirana kamera, 4 mb memorije...
Forumaš godine :)
ma sl55 je predivan, ova nokija je i velika i ima ogranicenje za velicinu aplikacije, i sto je najvaznije nokia je!
ja isto ne volim nokie previse al u ovom slucaju.....
Forumaš godine :)
Zaboravljate na probleme koje Nokia ima sa MMS-om, treba razmisliti da li je bitnija integrirana kamera ( tko ju stalno koristi?) ili puna funkcionalnost te iste kamere.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
ak hoces sminku uzmi SL55 ak funkcije 7250
Ako si gladan pojedi nesto
Sl55=7250
Znaš zašto?Oba su dobra,tj. odlična.Iako je Siemens jači po pitanju veličine i ostalih (vanjskih) detalja,Nokia je ipak Nokia,ima kameru(ugrađenu,koliko znam)puno bolji software,meni...Pa sad odluči sama!
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
7250
SL55
a po cemu je nokia jaca u funkcijama od sl55???? i sta ce ti kamera takve sugave rezolucije, to nije ni za kompjuter, a sl55 kamera ima 480*640 i cak se moze razvit u format 9*13cm!
To je živa istina ta kamerica na 7250 je skoro pa neupotrebljiva. Ali mob se meni osobno sviđa. Jedan od ljepših nokica
I'd tell all my friends but they'd never believe me,
They'd think that I'd finally lost it completely.
7250 svakako... puno vise dobis za istu lovu...
a sta je to "puno vise"?
Eh sad ste me totalno zbunili sad ni ja više neznam koji mi je bolji. Dobro da još nemam lovu ni za jedan pa imam još vremena za odlučit se. Mislim uzela bi 7250, al ak ima tako jadnu rezoluciju onda neznam kolko se isplati uzet...Sl55 mi je lijep dizajnom, ali nema integriranu kameru.![]()
jel ti mislis koristit kameru svaki dan?
Ne baš svaki dan, ali ako je tako loša kamera na 7250 neznam dal se ispalti uzeti.
Ako misliš te slike gledati isključivo na mobu uzmi nokiu a ako ih misliš slati na e-mailove sl55+kamera.
I'd tell all my friends but they'd never believe me,
They'd think that I'd finally lost it completely.
daj uzmi sl55 da nam pricas malo kakav je
kao prvo, jeftinija je 7250 trenutno za nekih 100 eura od sl55... a dobis i kameru u njemu, a za sl trebas jos posebno kupovati... ima puno bolji ekran njoka... dvostruko vecu memoriju, i nije ogranicena za odredjenu velicinu java aplikacija... itd.
nokija je ogranicena a siemens nije!!!!!!!!!!!
Nokia je jeftinija i to dosta, neznam stvarno možda me pukne nešto sasvim deseto kad skupim vulo.
sl55 je novi tako da ce jako brzo pojeftiniti
Bookmarks