Instaliraj si ogg player u mobitel, i onda bilo koji mp3 pukneš u ogg vorbis format i to je to...možeš ih slušati preko mobitela ili postaviti za ton zvona, a zvuče jednako dobro kao mp3-jevi...
imam x-700 i vidio sam da su svi tonovi zvona u xmf formatu. postoji li kakav program zam izradu tonova u tom formatu. prepoznaje još midi i amr. ali amr dosta loše zvuči.![]()
crnikmet@gmail.com
Putniku bez cilja svaki je smjer dobar! Jer, ako ne zna kamo ide, svaki će ga put baš tamo i dovesti!
Instaliraj si ogg player u mobitel, i onda bilo koji mp3 pukneš u ogg vorbis format i to je to...možeš ih slušati preko mobitela ili postaviti za ton zvona, a zvuče jednako dobro kao mp3-jevi...
Ili si dio problema,ili si dio rješenja
--Android OS--
skinuo sam ultra mp3 ali je trial version. pokušat ću nać taj ogg, pošto sam novi glede symbiana reci mi kak da instaliram taj playerIzvorno postao Darian
![]()
crnikmet@gmail.com
Putniku bez cilja svaki je smjer dobar! Jer, ako ne zna kamo ide, svaki će ga put baš tamo i dovesti!
Evo isprika nije me bilo par dana pa nisam stigao odgovoriti...Najlakše ti ga je instalirat preko bluetootha pomoču onog programa koji si dobio sa mobitelom ili napravit Object Push u mobitel i onda ga instaliraš na mobitelu...A napisao sam par linkova vani u temi "Glossy symbian u x700"...na tim stranicama češ nači sve što ti treba, od obješnjenja do ogg playera...Izvorno postao unreal
Ili si dio problema,ili si dio rješenja
--Android OS--
hvala za savjet,još samo da kupim BT i onda u napad!!!Izvorno postao Darian
![]()
crnikmet@gmail.com
Bookmarks