imaš problema sa zovnjavom! izbriši 2 .db filea u /a/mobile/audio, restart i gotovo. I malo trži po forumu jer imaš to na 10 mjesta objašnjeno!![]()
Za svoju MOtoroLU E550 sam sa stranice www.motomodders.com skinuo v620 monsterpack. Poslije fleshanja nemogu kopiranu pjesmu postaviti kao zvuk zvona a maximalan broj poruka nije veći od 20? Probao sam staviti flex i flesh i sa stranice www.motorola-flesh.com ali rezultat je isti! Ima pomoći tom problemu?Tnx
imaš problema sa zovnjavom! izbriši 2 .db filea u /a/mobile/audio, restart i gotovo. I malo trži po forumu jer imaš to na 10 mjesta objašnjeno!![]()
Sa porukama ti je problem u tome što ti SMS Storage ide na SiM a ne na telefon,ak si na to mislio, da ti javlja memorija pri kraju!? U seemu 0032-0001 si možeš prebacit da ti Storage bude na Phoneu! Izvučeš taj seem van i malo ga editiraš i to ti je to. Al orginal si sačuvaj na neko drugo mjesto, da nebi bilo zzzaaabune! Pozdrav
Im so smart, like a monkey
Poslije brisanja Temptone.db Mytone.db stanje se nije promijenilo. Stilovi zvona-detalje-pozivi i onda tamo izabirem koji zvuk oću staviti. Fora je u tome kaj tu mogu izabrati samo one koji su dosli sa monsterpackom a ne one koje sam naknadno instalirao. I da, kojim programom mogi editirati seeemove? Probao sam s xvi32 ali nisam skužio kaj tam točno treba napraviti. Hvala unaprijed
A da probaš fix ring tone detail (seem 004c-0001,004d-0001)? da ti sve profile složi na silent... Recimo sa Seem playerom, Motokitom ili PST- om(New Feature file). Al najjednostavnije ti je sa Motokitom (Fix ringtone detail) i tek onda briši db filove! Mislim da bi onda bilo sve na svom mjestu... A za editiranje seemova, recimo; VisualSeem, SeemPlayer, Motorola Tool, P2kAdvanced Editor i još mnogo tih prgrama! Neznam zašto sam ovaj zadnji naveo, al mislim da se može i sa njim nešto edtitirat(0032-0001)?Izvorno postao mkrhac
v620 sound fix samo uploadaj te fileove u /a/
Kratko i jasno, poslušaj GoGsa. PozdravIzvorno postao GoGs
Ovo sto je gogs rekao i trbas postaviti sva zvona na silent (0) sa npr PST-om i restart
Nokia n93
Motorola v360
Motorola v525@v600
Lipo san reka: All Ring profiles to SILENT and then erase the two db Files, and restart...
Valaj mi ide Engleski!!!
kad ja cijelo vrijeme reklamiram program MotoKit na forumu, a nitko me neće slušati! Cijeli hebeni tuning što se tiče vxxx i exxx modela može se napraviti u tom programu, kao i svi sound fixevi (i v620 )! Skinite ga, i nećete požaliti!
E ljudi, stvarno vam Hvala! Već sam mislil da sam nadrapal.Imam samo još jedno pitanje: u seemu 0032_0001 koji točno treba editirati i na kolko promjeniti? ima ih tolko da neznam od kud bi počeo i na šta promijenio.
evo ti mapa seemova ako baš hoćeš preko hex editora http://xlr8.us/hofo/map.txt
Problem uspješno riješen.Zahvala svima!
Bookmarks