...a na koju ti je mrežu zaključan...ako je na HTmobile, onda će ti ovi kodovi možda pomoći:
Moze li mi neko pomoci odkodirat 3510i da moze i na VIP?
IMEI:352532009240405
Thanks!
...a na koju ti je mrežu zaključan...ako je na HTmobile, onda će ti ovi kodovi možda pomoći:
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
Da na HT-mobile je zaključan.Hvala!
Probao sam ali mi uvijek javlja CANNOT UNDO RESTRICTION.
...hebiga, onda ne znam kako drugačije nego samo ostaje odlazak do poznatog servisera...
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
blokiro si telefon. previse unesenih krivih kodova.
ne razumijem zašto se svi idu igrati tim kodovima, stvarno!
sad nosi nekome tko ima Griffina.Twister ili slično, jer običnim kabelom nećeš ništa napravit, osim možda nešto gore
Ne slazem se, ja sam otkodirao par nokia s kodom bez problema bez kabela a s kabelom i dobrim softwerom mozes raditi s njim sto hoces....Izvorno postao Inovator
sigurno su starije nokije bile
ajde, pomozi svima pa reci koji modeli, koji kabel i koji soft!??Izvorno postao Mehnihma
kakva je uopce fora s tim kodovima??
Mozes otkljucati bilo koju Nokiu preko kodova osim 6630 i novijih Symbiana.
Samo ako krivo upises kod 5 puta, onda ti je blokana i moze se otkljucati samo preko boxeva
Ja sam potpuna neznalica sto se tice odblokiravanja mobova...Zato molim pojasnjenje i razumijevanje za ovaj post. Koliko sam skuzio iz onoga sto sam procitao, Nokie se mogu odblokirati s neke mreze samo unosom odredjenog koda bez da se spajaju s kompom ili sl.
Da li kodovi koji postoje su isti za sve mobove istog modela (konkretno, 3510i) ili se za svaki pojedini mob prema IMEI-u odredjuje kod koji ga odblokira?
Da li je IMEI koji spominjete isto sto i serial no. koji se vidi unosom *#06# ?
I jos nesto, ako mozda znate... Meni je istekla garancija moba, ali inace, da li znate da li vrijedi garancija nakon sto se naknadno odblokira mob s odr. mreze?
Btw, moj mob je kodiran na 098.
Unaprijed hvala!![]()
garancija ne vrijedi..
moze se preko koda.
jel imas stari ili novi softver?
trebas imei dati onome tko ti to otkodirava...
mozes i sam otkodirati, ali postpoji vjerojatnost da nece sve poci onakako kako treba ako ne izaberes prave postavke..
imas 5 pokusaja, nakon toga moras preko kompjutera.
IMEI: 351528000385885
Software ne znam da li je novi ili stari... Kako to mogu saznati? Mislim da se nekim kodom moze provjeriti verzija SW-a - onda mi pise: v 04.44 (22.5.03), RH-9
Jos nesto... Da li se resetira cijeli mob kad se to radi, tj. da li se izbrise sve iz memorije - imenik, poruke...?
Thx!![]()
imas PM odgovor.
Mene više muči to što nisam do sad otključao niti jednu 3100 koja je lockana na VIP-HR mrežu, dok sam ostale (T-Mobile ili iz Njemačke i Austrije) bez problema otključao Cyber 5.4 calculatorom. Namjestim IMEI i kôd 21910, te bilo koji cod V2; V1 old griffin itd. ali neće. 5 puta pokušam i onda ga nosi nekome na kabal. Da nije VIP u biti Vodafon, a ako je koji kod, tj. koja država.?
Molim za pomoć ako je netko sreo ovu situaciju.
Fala unaprijed
VIDI SLIKU
na njoj se sve vidi, a po tim postavkama sam ih X otključao. Jedino možda da nije verzija softa u pitanju, na ovom koji imam doma (pokušao sam 4 puta, imam još jedan pokušaj) je V06.01 18-03-05 RH-19
šta ti znači to stari ili novi software?Izvorno postao khideg
Zadnji uredio milo dete : 28-11-2005 u 09:42
najbolje školjke su srednjoškoljke
http://pics.livejournal.com/blblblblx/pic/000r554e
ne mozes otkljucat 3100, jer sad ove nove imaju novi softver,a s tim dolazi i nove postavke.. dakle stare ne vrijede.
ok , imaš pravo, ali bitno je da sam pronašao.
hvala
najbolje školjke su srednjoškoljke
http://pics.livejournal.com/blblblblx/pic/000r554e
Bookmarks