da, zaboravio sam rec da je na t630 kucisto stvarno mnogo kvalitetnije..cak se i nema dojam plastike ko kod k700 cim ga uzmemo u ruku..
u subotu sam uzo mob.. i mislih si kako je solidan ima sve po malo, memorija,radio, razne zabavne gluposti, i krenem pisat prvu poruku, i sve dobro, i poslije kliknem tipku za povratak i škip..kliklem opet i opet škrip,ja ne znam kako vas druge to ne muci??!
prije sam imao gd87-po meni legenda mob kuciste je savršeno čvrsto samo sto se lako ogrebe,al..predzadnji mob t630 jer sam dobio gotovo besplatno pa, al ipak odlucih kupit k700 zbog prvenstveno mp3 pjesme wild boys za zvonjavu.. i mislih ne moze bit losiji,
a ono kuciste banana..tipke jako lose, joystik znam da nakon nekog vremena pocne stekat pa mislih zamjeni se tipkovnica, ali ovo škrip škirp straznji dio kucista kod bat. je užasno iritantnoevo sad je frend dobio polovni,izgreban al kuciste ne skripi tolko,mislio sam da to s vremenom dođe al ocito ne..negdje je bilo pisalo za "papirić"koj se stavi na bat da ucvrsti poklopac, i jel saznao netko gdje se sad moze nac..
da, zaboravio sam rec da je na t630 kucisto stvarno mnogo kvalitetnije..cak se i nema dojam plastike ko kod k700 cim ga uzmemo u ruku..
Imam ja tih papira 30kn komad...Izvorno postao dubrava
![]()
![]()
Pa uzmes blokic,iskines papir i to je to nije to nikakav poseban paprir.......
--------------Burn rubber,not your soul!--------------
ja sam ga tek uzeo prije 20, samo malo da ga pročačkam pa ću dati svoj komentar!
nema vece face od Isusa
mogo bi danas probat nes umetnut na satu ionak nemam nis pametnijeg za radit..Izvorno postao alcatraz
hm..pa jel pomaže sta kad se ubaci papiric il samo pridonosi škripanju![]()
meni je na k750 prednji dio škripao
vidio sam negdje da se netko bas izjasnio da mu smeta taj problem sa škripanjem pa me zanima kako je najbolje otklonio taj problem??(mozda bacit poklopac pa bat drzat rukama hehe)
i ..kako si se rješio toga?Izvorno postao smogovac
prvi dojam, mobitel je mrak! stvarno sam zadovoljan... meni baš ništa ne škripi, malo ga naulji, hehehe, šalim se...
nema vece face od Isusa
evo koristim ga več 3-4 dana, stvarno sam zadovoljan, kučište uopče ne škripi, tako da nemam primjedbi!
nema vece face od Isusa
Izvorno postao dubrava
To sam bio ja![]()
Stavis papiric na mijestu gdje skripi ispod plastike i to ti je to.
Al je...mu to je znaci lutrija, jer nekima uopce neskripi a nekima da![]()
Sinko problema nema dok se on ne stvori....
žalosno je kad čovjek kupi novi mob i bude zadovoljan kako ne škripi...Izvorno postao Vido
ja imam starih raga koje pale na kurblu i ne škripe!
a imao sam i K700i, koji eto, nije škripao, no imo sam ga tek mjesec dana...
a da je zaškripao, pomaže Ina Millenium, kaže Pulić![]()
stari malo si me krivo razumio, a nisam se je ništa bolje izjasnio, u glavnom nije moje zdovoljstvo proteklo od neškripanja kučišta... već, telefon sam po sebi za moje potrebe je pre dobar, a i da kučište škripi me zaboli lijeva dlaka ne dasnom palcu... kužiš?Izvorno postao Inovator
nema vece face od Isusa
nAžalost tesko je danas naici na neki mob koji ne skripi..mozda ne u startu..ali s vremenom...vec se par ljudi zalilo na k750 da im zna zaskripati, a po netu se pisu masovne zalopojke glede skripe nokie n70...mozda tvoj k700 tu i tam malo zacvili (sto mozes rijesiti s malo papira ispod poklopca-nemoj oprevise stavit da ne rasklimas poklopac do kraja, dobro ga rasporedi da ti popuni "luft")..a kaj mislis kak se osjeca lik koji je pljunuo 5 somova kuna za mob i onda mu skripi ..mislim da si ti bolje prosao :-))) Al inace, k700 super mob, kad sam ga prvi put dobio u ruke, ostavio je na mene strasno dobar dojam, sve nekak zgleda kompaktno i na svome mjestu. Na svu srecu taj nije škripao...a i software mu je na visokoj uporabnoj razini..sve u svemu za tu lovu-super
pozdrav
P.S. jedina mana, al mozda i moja greska..kopirao sam mp3 s kompa preko bluetootha i to je islo zbilja sporo (cca 10-ak min 5mb), makar cujem da je preko usb kabela puno brze
hehe,istina..bas sam isprobavao od drugih k700 i stvarno ne skripe makar su stariji..osjecaj je vise da je na onom "metalni poklopac"a na skripavim loši plasticni(to je zbog t-mobile),al mislim da je sad dost slabije skripanje nego na pocetku..mozda zbog pređena 3turnira u tenisu pa sam zbog jakog stiskanja i zivcaranja na tipkama..malo udubio poklopac i sad je kako trebaIzvorno postao brada
ali ako mi se s vremenom jace rasklima il cu ga bacit il radije prodat ako se suzdrzim..al ipak mozda prije ode joystic..ima pravo Inovator, žalosno je kad covjek kupi nov mobitel, i samo ceka sta ce prvo otic, oce li izdrzat 6mj il godinu dana..prije su mobiteli radili 4godine i vise bez greske..to namjerno rade da se cesce kupuju novi mobiteli..
ljudi šta preporucate, torbicu il futrolu, neznam kolko cudno izgleda u futroli a kad ga izvadim iz torbice opet ce mi past na pod, a vidio sam od frenda kako mob moze izgledat nakon 3mj..a neda mi se svaka 3mj mijenjat maska..
moj najbolji lijek protiv škripanja je dvostrana samoljepljiva traka koje se komadić zalijepi na poklopac baterije, a na drugoj se strani ostavi zaštitna folija. zasto bas ta traka? zato jer je od nekakvog spužvastog rastezljivog materijala pa moze donekle pritisnut to sve skupa, i ne treba se svaki put namjestat.
Nabavio ja u VIPu neku futrolu, cisto OK izgleda, skoro se ni ne skuzi jer je potpuno prozirna.Izvorno postao dubrava
Jedino sto tipke postanu malo tvrdje (jer sad stisces preko futrole).
I meni je na k700i škripalo kućište, a to je nairitantnija stvar koja postoji. Kasnije sam ubacivao papiriće neke, ali na kraju to sve još više rastegne i nema povratka.
Šta da ti kažem...get used to it :(
"Prijateljstvo je neopisiv luksuz
biti s nekim da se osjećamo potpuno sigurno,
bez da odlučite vagati misli ili riječi."
George Eliot
tako nesto sam ja sebi napravio za sx-a.Savrseno rjesava problem.
--------------Burn rubber,not your soul!--------------
Je l' se to ima negdje kupiti? Škripanje te zadnje maske je upravo razlog zbog kojega nisam uzeo N6600 prije nekoliko mjeseci...tako iritantan zvuk, a ne možeš mu ništa.Izvorno postao Vuki
Нека вечерас свако зна, да је Звездина побједа, нови шампион и тутула, наша Звезда је опет најбоља! Ове ноћи, са Сјевера, чуће се пјесма до јутра, за нашу Звезду из пехара много пива ће проћи венама!
www.skyscrapercity.com | www.banjalukaonline.com | www.srpskosarajevo.com | www.beobuild.co.yu
Da,poznato mi je to famozno škripanje.
Dvojica prijatelja mi imaju K700i i obojici je počeo škripati prvi put kad su ga uzeli u ruku!
Valjda se problem da riješit sa tom spužvicom.
Ja imam D750i i mogu reći da je kvaliteta izrade VRHUNSKA!
Čujem da K750i zna malo škripnut,ali D750i ne ispušta ni zvuk čak i ako se jače stisne!
![]()
Bookmarks