to ti je reputacija ona govori kakav si član tebi piše da si na prekretnici ali to nipošto nije pravo mjerilo!!! povećava se svakih 50 bodova tj. postaju dvije kockice.ako se smanje ispod nule pocrvene
Već sam dugo član foruma ali još nisam skužio čemu služe zeleni kvadratići,što određuju i zanima me kako se povećava njihov broj!![]()
Gens Una Sumus!_______>>Mi smo Hogari >> posjetite nas >> http://hogar-wifi.hr pogledajte mnogo korisnih linkova i stvari na ZDENAC FORUM
to ti je reputacija ona govori kakav si član tebi piše da si na prekretnici ali to nipošto nije pravo mjerilo!!! povećava se svakih 50 bodova tj. postaju dvije kockice.ako se smanje ispod nule pocrvene
vidis ovu vagu..... tu kliknes kada nekome zelis dodijeliti reputaciju.....
.....cute but psycho.....
Točnije kada klikneš na vagu koja je ispod kockice možeš nagradit člana zbog njegovoga posta ako ti je pomogao ili kazniti ako te je uvrijedio.
A s tim nadalje vidiš kako kojega člana cijene na forumu ali nemora biti pravilo.
Neki i zlorabe to zbog osobne zabave.
"Prijateljstvo je neopisiv luksuz
biti s nekim da se osjećamo potpuno sigurno,
bez da odlučite vagati misli ili riječi."
George Eliot
Thanks man!
Znam da nema priče o reputaciji, ali eto sad znam!
Ali to je meni nebitno jer se po tome ne može ocjenit stvarna kvaliteta postova!
Ali kako drukčije.....
Gens Una Sumus!_______>>Mi smo Hogari >> posjetite nas >> http://hogar-wifi.hr pogledajte mnogo korisnih linkova i stvari na ZDENAC FORUM
da ne otvaram drugu temu:
kada ti neki clan da reputaciju zasto su kockice bezbojne...
iz razloga što član koji ti ju je dodjelio nema dovoljnu reputaciju da bi se njegovi bodovi mogli zbrajat,mislim da je potrebno imat više od 15 bodova
dali kada on skupi tih 15 bodava, reputacija postaje pozitivna ili negativna...
reputacija je stalno pozitivna kada je veča od nule
nisi me razumio, to sam se ja nadovezao na svoje predhodno pitanje....
Ostaje kakva je, nema retrogradnog nagrađivanja.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
mislis ovo: ako netko ko ti je dao reputaciju dok je imao 15 bodova-> ti dobijes samo bezbojni kvadratic
a ako taj isti koji ti je dao repku, nabije recimo 500 postova i ti dobijes vecu repku->jok, neide to tako! onda bi ti se stalno povecavala paralelno s njegovim postovima, sto bi bilo nerealno! dakle, ukratko-> ostaju bezbojni!
vse što je rečeno je ok. detaljnije smo o tome razgovarali u http://cafe.mobil.hr/showthread.php?t=8147
A sto ovo znaci:
![]()
- too risky to do drunk...to precious to be drugged -
VandaL o tome je također bilo riječi i to više puta, čak ti je i u ovoj temi već odgovoreno!
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
Bookmarks