Ja sam mislio da će to napraviti sa idućom akcijom 15. 12. Da mi je znati što nam tada pripremaju...![]()
Tako će se korisnici paketa koji su dosad mogli surfati brzinom od 364/64 kbit/s sada moći po istoj cijeni koristiti MAXadsl brzinom od 512/128 kbit/s. Korisnicima koji su dosad surfali brzinom od 768/128 kbit/s omogućeno je surfanje dosadašnjom najvišom brzinom od 1536/192 kbit/s. Korisnicima najbrže MAXadsl brzine od 1536/192 kbit/s osiguran je ultrabrzi pristup Internetu od 2048/256 kbit/s.
Nadogradnja brzina obavljat će se svakog dana od 18 sati do 6 sati ujutro kako se ne bi opteretilo redovito ukapčanje novih korisnika u radnom vremenu.
ETO NEVJEROVATNO ALI ISTINITO!!!!!!!!!!!!!!!![]()
![]()
![]()
Ja sam mislio da će to napraviti sa idućom akcijom 15. 12. Da mi je znati što nam tada pripremaju...![]()
Uživajte...![]()
jel to sigurno? znaci za jedno 3 sata mogu se prebacit na vecu brzinu? a dali treba to napravit na vrijeme->odnosno 15dana prije pa da u novom mjesecu korsitim brzi adsl ili se odmah to aktivira?
EDIT: kvragu ja sam na iskonu! jel to vrijedi i za iskon?
...Ako sam dobro pročitala od sutra počinje.Pročitaj si u drugom threadu! Max adsl .Izvorno postao igl
ajd bar nesto
gglavno pitanje : KAK SE TO MJENJA?????
imam socjani najslabiji dsl
nisi jediniIzvorno postao Gruntovčan
![]()
ima nas
a bas sam nedavno razmisljao mozda i o 5gb, i sad jos da mi ukjuce brzi paket->strava!
LOL taman će dobro sjest na flate
e sad sjetite se dok je ovaj najslabiji paket bio kojih 200kn, koliku su onda imali zaradu??
To će se svima automatski promijeniti i to naravno ništa ne košta. I neće se brzina povećati odmah svima sutra, već će se svaki dan do kraja mjeseca korisniku po korisniku dizati brzina.
nema vezeglavno da budu
![]()
gle ti ga bar imaš, kakva socijala... ja sam na socjalnom Carnetu...Izvorno postao Gruntovčan
![]()
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
meni nije bitna brzina nego paket neka dignu ove cigičke barem nagigu sad bum još više skidal
Cellmapper - crowdsource karta jačine signala mobilnih operatera
Hoće li i Iskon povećati brzinu pošto su oni samo reseller adsl paketa?!
Da, povećati će. Oni prate T-Comove akcije kad već koriste njihovu infrastrukturu.
...kao i još poneki s ovog forumaIzvorno postao whiteboy
...
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
ma sve je to ok i dobrodošlo pohvalno ali ipak su oni to još mogli i
trebali pojačat ili spustiti cijene ali naravno to će tek biti kad se
pojavi prava konkurencija koje se oni ipak malo boje.....
Nije to ništ nevjerovatno,to je smišljeno.Za nas bi bilo bolje da su promet pojeftinili.Izvorno postao damgol
fu*****************************k zašto nisam uzeo adsl![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
još uvijek možeš
Pa to onda znaci da niko vise nece imati 364/64 kbit/s.Hoce li ta varijanta onda ostati u ponudi ili ce joj rusiti cijenu?
--------------Burn rubber,not your soul!--------------
...zasad stoji u ponudi, a vidjet ćemo što će biti kad sve to provedu i usklade...Izvorno postao alcatraz
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
sve je to najs...
al to je samo trik... veca brzina, vise prometa, veci racun, vise love u t-comovom novcaniku.
meni bi brzina bila vazna jedino da imam flat cjelo vrijeme. ovako bi mi draze bilo da dodje do pojeftinjena pretplate i paketa.
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
Izvorno postao sipe
slazem se
Bookmarks