Izvorno postao vvidak11
nisu iste, na V525 mjenjaš samo boje, a kod nas i izgled...dobije se na "reljefu"... ja isto pokušavam ubacit, doveo sam se u stanje ludila
Jesu li to 2 iste stvari ili ima razlike.Jel neko uspio na e550 ubacit neki novi skin i ako je bilo bi zgodno da ukratko objasni jer sam već pošizio pokušavajuć.![]()
Sto jedan glup pokida sto pametnih ne popravi
Izvorno postao vvidak11
nisu iste, na V525 mjenjaš samo boje, a kod nas i izgled...dobije se na "reljefu"... ja isto pokušavam ubacit, doveo sam se u stanje ludila
Dečki, probajte na Motorolu otić, prijavit se kao developeri (besplatno je) pa ćete moći skinuti razne programe, a sigurno među njima i neki tool za izradu tema. Bar i trebao biti takav neki. Pa će tamo sigurno, uz takve toolove, biti i tonu-dvije raznih PDFova sa specifikacijam svega i svačega... Možda se nešto nađe. Tako sam ja našao kako se tema za vXXX može prebacit u mob preko kabela (rastavit je na dijelove itd)...
Ima posla, ali na kraju se isplati.
Bolje cica u ruci nego Frankfurt na Majni
Izvorno postao BlueDevil
točno i budem...na faksu, sve ću im poskidat.
![]()
![]()
Zvuči ko opasna prijetnja! Samo daj, znanja nikad dosta
Da se ne traži previše okolo, evo linkova...
Site za developere
Device details E550
Tools
Documentation
Zadnji uredio BlueDevil : 30-11-2004 u 08:43
E ovako: od @tzaca sam dobio 2 skina za V550 i krknio ih u moju e550.
1 radi,drugi ne. Zaključak:jedino se umjesto Neon skina može stavit drugi,a da radi. Ukoliko se umjesto skinova T-Mobile i Moto stavi drugi skin dolazi do problema: ili se izgube ikone, ili skin bude transparentan pa se text na displayu dupla ili T-Mobile skin pregazi ubačeni itd. Dakle, skin se može promjeniti,ako se izbaci Neon i na njegovo mjesto pukne drugi, a u tom slučaju se i sve ikone u izborniku promjene. Ako netko zna nešto više o ovome neka javi.![]()
Aj' konačno malo dobrih vijesti! Ovo je, koliko god spartanski zvučalo, vrlo dobro otkriće. Ista stvar ko i sa spcolor.sch na starijoj v-seriji: ne možeš ih imat beskonačno puno odjednom, ali radi jedan po jedan. Čisto dovoljno, IMO.
Problem je što je meni osobno Neon najdraži skin, a ovaj koji je proradio u principu nije bolji.No dobro nećemo umrijet zbog toga. Koliko sam skužio skinovi T-Mobile i Moto dijele određene informacije, al neznam kako da to zaobiđem,odnosno kako postići da svaki skin radi zasebno.
Da nije u nekom main skin fileu? Tipa kako je na starijoj v-seriji onaj TCF file, koji definira gdje je šta?
Vidjet ću, al sam slab u znanju o hex editingu. Ufff.![]()
Mislim da će ovo morat probat Inovator,kolko sam skljuvio on hexa ko veliki![]()
Neznam jel je već ovo bilo rečeno ali na ovoj adresi ima dosta skinova pa se možete igrati. Treba se samo registrirati za pristup downloadu. Postoji i par zgodnih programa pomoću kojih se skinovi mogu lijepo editirati ( od pozadine, ikona, prozora i ostalog )
Pozdrav
Ovo je super,ajmo probat.
![]()
E da, još jedna stvar. Kao što je BlueDevil rekao, kod mene na V550 postoje TCF datoteke s imenima skinova na root direktoriju, dakle imam Neon.tcf i Techno.tcf pa je očito da trebaju tamo biti ako se žele skinovi modificirati. Treba također paziti na imena datoteka i korištenje velikih i malih slova. Ako je naziv skina Techno onda i sve ostale datoteke za taj skin moraju početi s velikim T.
Ako nabavite npr. novi skin naziva Orange, onda sve njegove datoteke (Orange.ski, Orange.dat, Orange1.dat itd.) treba preimenovati u ime onog skina kojeg zamjenjujete npr. Techno
Bok
Eto kad čovjek zna šta treba. Svaka čast tzacA Inovator i ja se ubismo pokušavajuć
![]()
Ne djele, nego t-mobile i Neon djele. Naime ja sam izbrisao T-mobile skin i sad više nemam ikona u Neon skinu. Dok Moto skin i dalje radi bez nedostataka.Izvorno postao vvidak11
Izvorno postao okram
Moto skin je samostalan! T-mobile i neon dijele resurse i to tako da neon skin koristi samo ikone i fontove iz T-mobile.
ono što se u V525 zove color shema, ovdje je integrirano u *.ski fileu... u istom se fileu nalaze i pozicije ikona, kao i shortcut njih samih...
ikone se moraju bachat u ski file, odnosno gif file se kao sirov nemre koristit.
T-mobile skin se može promjenit, kao i neon, bez beda. jedini skin koji se ne bi smio dirati je moto. ako nekome nešto nije jasno, kako, šta nek mi postavi direktno pitanje.
uglavnom, ja sam sve uspio, davno. uspio sam i svoje ikone postavit (ne sve, jer mi je lijeno, pošto za svaku ikone treba milja parametara, ali sam kužio princip).
dakle, koga zanima, nek pita, jer mi se ne da mlatit po tipkovnici
Pa jel moguće da ima razlike u e550 ( možda serija ili nešto tako ), jer sam ja uredno obrisao moto skin i podmjestio mu drugi skin preimenovan u moto i sve radi, a kad pobrišem T-Mobile skin i podmjestim mu nešto drugo on poblesavi, bude transparentan skin, miješaju se tekstualne stavke ( jedna preko druge i sl.). Uglavnom, radi mi božićni Neon ( alatna i ostale trake sa snijegom, sat u crvenoj boji s nekim ukrasnim biljčicama i slično ). Ovo za ikone sam skužio da se mogu trpat i kombinirat kako god.
T-Mobile definitivno napravi zbrku,ako ga maknem.F**k.Skužio sam da se u Neon mogu ubacit ikone pa da je onda i on samostalan.Dakle, vrlo skoro ću riješit i T-Mobile skin ( a on me tolko bezgranično iritira da je to strašno ).
OK, možda mlatim praznu slamu ovdje, ali jel' netko možda skinuo s Motorole (ili motocoder.com) neki dokument (PDF, specifikaciju) skinova, MMedije itd. za dotični model? Ja sam svojevremeno skidao za v525 (v500) i točno je objašnjeno gdje, šta, kako, zašto, koliko, itd.
A isto tako, sigurno će se i kod njih (ako već nije) pojaviti neki tool/utility/software za editiranje/kreiranje/modificiranje skinova. Baš na MotoCoder.com.
Ja sam tamo, primjerice, saznao one 2idiotarije" za TCF fileove na v500/v525, gdje se slika,zvuk i SS moraju nalazit, da se mora pazit na veliko/malo slovo u imenu itd.
A po meni jedino taj Neon vrijedi nešto(od sva tri koja se nalaze na mobu)Izvorno postao vvidak11
Izvorno postao BlueDevil
skinuo sam ja, ima već...nema ništa o skinovima..nešto sitno za Razor, ali ne aplicira se na ovo...
alata nema...
treba se samo igrat sa ski fileom, u njemu je sva mudrost. ikone se mogu mjenjat, samo kažem treba pazit na "kordinate", jer svaka ikona ima točno određenu poziciju na ekranu, pa ako se nešto pogriješi, nećeš ju lako naći....jasno backup se podrazumjeva.
Izvorno postao vvidak11
meni sve radi savršeno.... ski file i prva tri su ti za izgled menua, ostalo su ikone...zamjeniš znači prva tri i ski, preimenuješ novi skin u T-mobile i mora šljakat
Jel to .ski i prva tri iza njega ili .ski i prva tri odgore?
Izvorno postao vvidak11
.ski pod muss, a onda ide npr. T-mobile1, T-mobile2 itd...
znači gledamo prioritetno uzlazno po brojevima, jer razmještaj kod tebe ne mora biti takav, može biti po veličini, kužiš
Bookmarks