u zadnej vrjeme nesto svi imamo problema sa przenjem
jesi probao drugu verziju nera?
jesi dobro spojio przilicu? (mislim jumper)
...i tako, nakon dva tjedna čekanja dobio zamjenu...
...i kad sam mislio da je sve riješeno - opet NE RADI, opet ne prži... mislio sam da je problem u XP-u pa sam ga formatirao i instalirao ponovno... međutim, opet neće, opet radi kao što je radila 109-ka... ni prži ni Nero ni Alcohol... poludit ću... jel netko zna u čemu je stvar...
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
u zadnej vrjeme nesto svi imamo problema sa przenjem
jesi probao drugu verziju nera?
jesi dobro spojio przilicu? (mislim jumper)
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
...ma neznam, DVD je na master, CD-rom na Slave... tako je bilo i prije nego što je 109-ka prestala pržit...
vjerovatnost je nikakva ali da probas posudit od nekog , za probu , IDE kablove?
sumnja mda je maticna otisla.
...a zašto bi ošla ako čita DVD-e i CD-e...Izvorno postao Gruntovčan
gdje tocno zapne? kad odes u nero i naredis da przi onda nece? jel dodje kakav error poruka? bilosta?
...nikakav error, samo mu treba 2-3, a možda i više minuta da krene sa prženjem, ali meni se ne da toliko čekat pa prekinem kad prođe 1min...Izvorno postao flOorKilla
sad ne kuzim, rekao si da nezeli przit sad kazes da ipak przi. pa sto je problem pocekat malo..
...a kod Alcohola javlja da je uređaj zauzet kad želim zapržim image... a stavio sam prazni DVD...Izvorno postao flOorKilla
...evo, sad je Alcohol krenuo s prženjem , al je stao na 9% i dalje neide... prošlo je 9 min i pržilica dalje vrti disk, ali ne prži... ne znam koji mu je vrag...
...i ostavio da radi, već 20 min... i ništa, ni makac... izvadio DVD, a on kao i dalje snima...
na koje medije przis? jesi probao drugi? njet, neznam. zamjeni kabel. neznam.
Upravo to reci nam na koje medije pržiš jer ti to više nije svejedno kao kod cd-ova. Evo ja isto kupio DVD pržilicu LG GSA-4167B i nije mi htjela pržit DVD-ove (neke BulKpaq) ona sam stavio Verbatim-ove i sve super radi. BTW usput sam si skinuo Nero 7 i Alcohol 1.9.5
ja imam problem da mi nece citat sa philipsovih dvd-a, dok przenje ide ok. u biti przilica cita ali sadrzaj nije dostupan u windowsima odnosno iz explorera
@grunt da si IDE-kablovi nebi komp uopće prepoznao DVD tj. u BIOSU ga nebi loadao. To bi mu komp javio odmah na početku
imam isti problem...http://cafe.mobil.hr/showthread.php?t=15695Izvorno postao flOorKilla
Log into the irc for instant help and chat 1. irc.wikkedwire.com | 2. /join #rohitab | 3. /nick yourusername
all you need is one place: http://www.rohitab.com
...sony dvd-e... sad sam probao pržit cd-e i radi uredno s nerom...Izvorno postao flOorKilla
Pioneer je tesko smece, ali kad si ga vec kupio instaliraj si novi nero 7 i to bi trebalo rijesiti probleme sa snimanjem. Ako ni tada nece flashaj na novi firmware.
...evo sad je i nero proradio... zasad radi - 33%... a nero 7 nemam, moram malo potražit kod frendova...
...i opet sere... ma ide mi na ku..., najradije bi ga razbio ... vidjet ću sutra kad uzmem još neke dvd-e pa probam...
...i eto... bio si na pola puta - IDE kablovi su zezali - ali je stvar bila u tome što nisu bili pravilnim redom spojeni... sad sam zamjenio krajeve (onaj dio iz CD-a spojio u DVD i obrnuto) i radi...Izvorno postao Gruntovčan
Bookmarks