evo par slikica:
samsung:
nastavak slijedi!!!![]()
evo par slikica:
samsung:
nastavak slijedi!!!![]()
Moja bolja polovica je več počela cmizdriti zašto njen Motorola E550 nije ovakav
![]()
"Prijateljstvo je neopisiv luksuz
biti s nekim da se osjećamo potpuno sigurno,
bez da odlučite vagati misli ili riječi."
George Eliot
kad bi znao gdje, ja bi vec narucio svojoj boljoj polovici takvo nesto!!!
Sad ih ti prepoznaj.. Nije dosta što sliče ko jaje jajetu
Ovaj D500 je promašen slučaj..
...A kolko to košta...?
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
...roza na crno - ko je to smislio svaka mu čast... inače, to je po meni totalna glupost na mobu...
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
Meni se osobno ne sviđa. Nakiceno je kao božicno drvo.
Ni meni se ne svidja!!!
Ovo je prestrašno... seljačija...![]()
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
ruzno, dode mi da![]()
stvarno ko je to mogo radit taj stvarno nema stila.
Resistance is futile. You will be assimilated!
Nakarada. Ajmo trošit pare na ovakvo što, kad više nemam na ništa gluplje. Idiotizam.
Ma daj ljudi šta pričate !!
Da imate para za takve stvari i kupite svojoj dragoj tako šta za rođendan mislite da bi vas pljunula u lice i bacila ga od pod ! Nebih baš rekao![]()
"Prijateljstvo je neopisiv luksuz
biti s nekim da se osjećamo potpuno sigurno,
bez da odlučite vagati misli ili riječi."
George Eliot
pa normalno da vam se nesvidja kad ne razmisljate zenskim mozgom! zamisli kako bi se jedna cura ponosila da ima mob kakav nijedna druga cura nema!? to ti je isto kao da se ti hvalis recimo da imas bmw3 od 250ks a ne ko i svi drugi od 100ks, ili mem karticu od 512mb a ne fiksnu mem mobitela od 10mb...
EDIT: bravo vuki!
uglavnom nasavak slijedi!
motorole:
![]()
pa ne kupujes mobitel curi s kojom si par dana!!! u duzoj i iskrenoj vezi manja je sansa...
upravo sam procitao da su to Swarovski kristali tako da je i cijena paprena sigurno! to su valjda neki special edition mobiteli...
Meni je svakakvo bacanje para na ovakve i slične stvari, jednostavno kretenizam. To uspoređujem s onim maloumnim 50 centom i kompanijom koja jedino zna držat pozlaćeni gan u gaćama i 8 kila lanca oko vrata u vrijednosti jedne vile. F-U-J! Točka.
razno:
![]()
...ja volim kežuel,tak da mi ovo nikak nepaše.....haha načičkano,ciki miki(ajd ova razgranata njoka ajd MOŽDA...ma ..ne)i kaj da mi tip cjeli život priča kak je potrošil x00000(00)love u dugoj i sigurnoj vezi(haha)![]()
![]()
...brišem offtopice, a zasad samo ovdje obavještavam PINOCIA (a i neka to bude primjer drugima) da završi sa offtopicima u OVOM dijelu podforuma, jer sad je prevršilo... iduće je veće upozorenje...
MODERATOR
Zadnji uredio //Wild-Boy\\ : 14-10-2005 u 19:50
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
Najskuplji mobitel na svijetu koji košta milijun dolara proizvodi se u Beču, u radionici proizvođača luksuznih ukrasa Petera Aloissona. Ovaj mobitel ukrašen je čistim zlatom, uz pomoć 2950 plavih dijamanata ugrađenih u njegovu površinu. Aloisson trenutno proizvodi oko tri mobitela godišnje, ovisno o narudžbama bogatih i slavnih koji si to mogu priuštiti. Za one koji su i dalje slavni, ali nešto manje bogati, tu su mobiteli tvrtke Vertu ukrašeni draguljima sa cijenom od kojih 84,000 dolara za klijente kao što su Madonna, Gwyneth Paltrow i Victoria Beckham.
preuzeto s monitor.hr
Resistance is futile. You will be assimilated!
Najviše mi se gadi kad ljudi više ne znaju kam bi s parama, pa ih bacaju na takve perverzije. Da mi je znati kakve su to osobe koje telefoniraju sa mobitelom od milijun dolara, uz svu neimaštinu u svijetu. Znam da takvi ne mogu spasiti svijet, ali sa svim tim bačenim novcima mnogima mogu olakšati njihovo preživljavanje.
u potpunosti se slažem s tobom!Izvorno postao frish-KI
Mogli su bar preraditi neki novi mob tipa nokie 8800 a ne ovu prastaru 8210
a ja se u potpunosti slažem s tobomIzvorno postao johnny english
![]()
t10>c45>t65>3510>7650>sl55>p800>mpx200>sx1>p900>66 30>mpx220>6260>cv65&6600>p900@p910i>MDA II>t630>MDA Compact>6680+1gb&v3x>Nokia N80+2gb&6280>htc tytn & nokia 5800>htc desire&nokia5230
ja se ne slazem.. onda su i ferarri,novi mercedesi perverzije- da imam para odmah bi narucio jednog dodge vipera, makar dosao 3milijuna, ali po nekima mozes vozit i novu octaviu za cca140 000kn,i pomoc drugima, ali sumnjam da ce tko god to uciniti..zato pustimo zene koje vole bacat novac na odjecu i sminku kou istu mogu dobit za manje novaca,nek kupuju i mobitele za 50 000$ koje iste mogu dobt za 500$.. ja da sam trebica uzo bi si ovu nokijicu s tigrastim.. za mene je i nokia versace 7990kn glupost kad istu dobim za 1990 (prek oglasa i dost jeftinije)s drugom maskicom, i masku bi preomjenio za 80kn i dao bi sestri da mi nalijepi par perlica![]()
![]()
![]()
nokia:
![]()
Bookmarks