laptop mi posjduje infrared port, mobitel također - a ne mogu ih povezat. u čemu je stvar? valjda trebam neki programčić na kompu - gdje naći?
mobitel već povezivala s drugim mobitelima, problem nije u njemu.
laptop mi posjduje infrared port, mobitel također - a ne mogu ih povezat. u čemu je stvar? valjda trebam neki programčić na kompu - gdje naći?
mobitel već povezivala s drugim mobitelima, problem nije u njemu.
a koji mobitel imas?...
.....cute but psycho.....
alcatel ot 531, ali slala i primala podatke od nokie, samsunga i sony ericssona.
komp odbija i sony ericsson.
mora ti mob imat ukljucen infra red, onda priblizis mob pc-u, nakon nekoliko sekundi ti treba javit da je pronasao novi uredjaj... ako ti ne prepozna onda ti nest sa driverima ne valja...
sve sam to isprobala, i mislim da jesu driveri u pitanju - tj. nema ih - imaš li kakvu ideju di da ih nađem na netu i skinem? to bi bilo predivno!
prvo probaj ovo...
p.s. jel znas di ti je infra red na compu, mislim ono di ti izlaze te zrake?The infrared port can be enabled in the BIOS. Please start the notebook and press F2 to enter Bios setup.
Go to:
Advanced
->I/O Configuration
->Serial Port
and set it to enable. Set the mode to FIR (Fast infrared).
Save bios values and restart your Notebook.
Also download this:
ftp://ftp.support.acer-euro.com/note.../winxp/fir.zip
aha, iza lijevo
još nisam pokušala u biosu, ali kad isprobam javim rezultat - ak upali, odlično, ak ne, tražit ću još koji savjet...tnx!
ock, pokrenula ga. i9 sad opet s problemom - ne znam kak da prebacim nešto s mobitela na komp - konkretno stare sms poruke. ikakvi prijedlozi?
mene je isto zezo infracrveni pa sam skino neki program Error killer i sad sve radi normalno (program je oko 300kn)Izvorno postao val
abdbda
znam da ima jednostavnijih riješenja ali cijeli je moj laptop sad ko nov i radi ko urica
abdbda
pa jel ti se spoji?
Za prebacivanje poruka sa moba na komp trebat će ti nekakav program (kao Nokia Suite za Nokiu i Mototools za Motorolu i sl.). Pogledaj malo po netu, na stranicama Alcatela, ako imaju programe za sinkronizaciju mobitela i računala, pa skini za tvoj model.
Bookmarks