Za pretpostaviti je da se radi o nekakvoj pretplati ili ugovoru, jer za manje od tisuću kuna za takav uređaj ne može se ni na crno naći.
ovako, da se kao prvo ispričam ako ova tema ne spada u ovaj podforum, ali nakon dužeg razmišljanja, odlučio sam je staviti baš tu. Molim moderatore da premjeste ovu temu u, za to, primjereniji poforum ako joj ovdje nije mjesto...
A sad da prijeđem na stvar... Trebao bi kupiti sony ericsson k750i u poljskoj i sad gledam na nekoj njihovoj stranici i vidim da mu je cijena 490zŁ (950kn), ali ne znam procitat ostatak stranice i ne vidim koji su uvjeti, tj. dali je neka pretplata posrijedi ili šta? Pa bi vas molio ako znate malo poljskog ili imate nekakav rječnik da malo prošećete tom stranicom i pogledate jeli to pre- ili postpaid ili nešto treće? hvala unaprijed
evo link stranice
Za pretpostaviti je da se radi o nekakvoj pretplati ili ugovoru, jer za manje od tisuću kuna za takav uređaj ne može se ni na crno naći.
odma ti meni ubijas nadu u sve! zajebavam se.. pa je za pretpostaviti, ali jedan kolega od starog je vec par mobitela dobio iz poljske po gro jefitnim cijenama tak da...
ne znam gdje bi bila isplativost tom operateru kad bi takve telefone prodavao tako jeftino.sigurno se radi o pretplati!
i ja tako predpostavljam... hm... ne vidim drugo objašnjenje!
nema vece face od Isusa
Hmmm, teško je reći, za vjerovat je da se radi o pretplati, ali treba prevesti ovo pa ćemo znati više: http://pol-tel.webpark.pl/informacje.html
![]()
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
Ako ovako nastavimo mozemo cekati ljeto i Poljakinje koje dolaze na more, pa cemo njih pitati da na kazu kakva je situacija oko SE K700i u PoljskojIzvorno postao whiteboy
![]()
![]()
![]()
A da im neko šibne upit na kontakt, sigurnio tamo ima neko ko se snalazi na Englišu
Bookmarks