Trebalo bi nešto na tripletsima probat, samo ja nikad nisam zadirao flash. Imam jedan lijep tutorial, ali nikako da mi ga netko prevede.Izvorno postao BlueDevil
Što se tiče tutoriala, samo ga napravi!
O ovome se na Momo priča već neko vrijeme, malo su šture informacije, i ima posla, al' eto, ja se malo poigrao pa je stvar uspjela.
Radi se o ikonicama koje predstavljaju snagu signala (vanjski i unutarnji), pa nivo baterije (isto tako vanjski i unutarnji), i ine druge slične stvarčice (ikone u phonebooku koje predstavljaju broj telefona - fax, mob, doma, posao, pager), itd. You get the point, right?
Evo u prilogu dva reflasha: jedan je sa ikonicama za signal i bateriju (vanjske i unutarnje) koje sam radio probe-radi, a drugi ima one VodaFone-ikonice iz 42.08R flasha (govorim o V3 modelu).
Praktički, radi se o mijenjanju flasha, codegroup 15, i nije neka vel'ka nauka - samo je time-consuming.
Uglavnom, trebalo bi raditi na svim flashevima (v3), a teoretski bi se rastavljanjem flasheva drugih modela moglo isto napraviti i za TRIPLETS modele, kao i za sve ostale.
Ako ima interesa, mogu sklepat neki tutorial na brzinu, pa da se proba.
(P.S. flasha se kao s bilo kojim reflashom, i traje cca. 15 sekundi)
EDIT: Tutorial je u postu br. 13 u ovom threadu.
Zadnji uredio BlueDevil : 15-11-2005 u 12:45
Bolje cica u ruci nego Frankfurt na Majni
Trebalo bi nešto na tripletsima probat, samo ja nikad nisam zadirao flash. Imam jedan lijep tutorial, ali nikako da mi ga netko prevede.Izvorno postao BlueDevil
Što se tiče tutoriala, samo ga napravi!
Ja sam uspeo da izdvojim tu stvar(tj. DRM Graphics) pomocu SHXCoDec-a iz vodafone monsterpack-a,dali to taj nacin ili nesto drugo?
Da, to je to sa SHXCoDec-om... I to je taj način... Budem sklepao nešto, pa postam....
Za koje je to v serije ?
Pa to je moguce uraditi za bilo koju seriju,ali ako mislis na ove fajlove sto je BlueDevil postavio to je samo za v3
Blue ajde uradi za v620 ili v550 ili napisi tutorijal,ako ti je lakse!!!
Ajd mi dajte link za program SHXCoDec.
Da i meni treba taj program
SHXCoDec 2.5.2
download
BlueDevil ajd probaj nesto izmisliti za triplets motorole.
Evo me, malo sam u gužvi. Uvijek je ponedjeljak gadan...
Stvar bi trebala biti ista-identična i za TRIPLETS-modele, samo što se nisam igrao s tim jer nemam mob pa da i isprobam jel' sve OK. PRincip je isti: otvori se flash sa gorenavedenim programom, otvori se CodeGorup 15 (DRM), konvertiraju se ikone iz RAW u BMP format, editiraju se (ikona + maska), zatim se nova ikona + maska spajaju nazad u RAW file, pa se neki još hexeditiraju (a neki ne), vraća se novonastali RAW file nazad u DRM, pa se radi novi SHX (flash) file koji ili mijenaj samo ikome, ili se pak taj novi DRM vraća nazad u flash koji onda mijenja što već treba (baš flash, ili i flex, ili jezik,.....).
Radim tutorial, mrvicu strpljenja, samo da mi gužva na poslu malo splasne...
Evo, naštrikao sam tutorial i stavio ga na svoju stranicu, a postam ga i ovdje pošto smo počeli o DRM-u govorit....
PDF file, zipan.
Bookmarks