odavno možaeš nabaviti 099 na pretplati al evo nisam znao da su ih počeli u Simpu stavljat... pitanje kad će vip počet 092 brojeve stavljat u prodaju![]()
Pazite sad ovo kupim simpa paket nokiu 6030 kad sam pogledao koji broj sam dobio ono +385 99 xxx xxxx!
Sta to poceli reciklirat stare brojeve ili im je ponestalo 098 brojeva?
odavno možaeš nabaviti 099 na pretplati al evo nisam znao da su ih počeli u Simpu stavljat... pitanje kad će vip počet 092 brojeve stavljat u prodaju![]()
...pa nije li bilo rečeno da će 099 koristit kod UMTS pretplate... ili tako nešto
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
Odavno? Pa, nije li 099 mreža ugašena tek prije nekih pola godine ili možda malo više? Zar nije moguće povećati telefonski broj na 8 znamenki, umjesto da se uzima novi predbroj?Izvorno postao jay
VIP već koristi 092 brojeve za video pozive
dobar grah daleko se čuje
HALOO? Ček malo, koja je fora da se mijenja predbroj?
Ne kužim ovo sa 092 za video pozive, pa mi smo video-razgovarali prek 091... ???![]()
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
isko kako je dodjeljen sistemski data broj tako postoji i broj za video pozive što korisnik nemora uopće znati jer poziva na normalan GSM broj.
dobar grah daleko se čuje
da, svi novi simpa paketi dolaze s 099 predbrojem..
mislio sam da je to općepoznata stvar, t-mobile to prakticira već barem mjesec dana, prvi paket s 099 sam dobio početkom listopada
OK, to sam si i mislio.Izvorno postao KaKaV NeReD
A što kada bi npr. ja zvao tebe ali sa 092 predbrojem? Prošlo bi? GSM ili samo video?
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
To mi je baš jadno s tim predbrojem, ovak odmah pomislim na analognu mrežu kad vidim 099 i kad bi mi netko rekao da ga zovem na takav broj bijelo bi ga gledao..Izvorno postao Inovator
Da. I vjerovatno će još mnogi kad im netko veli novi broj, misliti da je krivo zapisao, pa će zadnju devetku prepraviti u osmicu.
Da, odavno. Nije ugašena 099 mreža nego nmt mrežaIzvorno postao frish-KI
Želiš li ti broj od 8 znamenaka? Ja ne
![]()
7 ili 8 znamenki... tak mi svejedno.
nekuzim sto se neki bune sto je drugaciji predboj..sta ima veze nek mi bude predbroj 073 ak treba svejedno mi je al stvarno nije potrebno 8 znamenaka...
Kaj nije tek raspisana koncesija za 099 brojeve? Mislim, znam da bi to trebao biti UMTS za T-Mobile, ali kaj sam ja to čitao...? Brijem da je bilo na tletxt-u od HRT-a nesto napisano.
www.gadgethive.com Gadget E-Zine
PDA / SMARTPHONE / GADGET
Koliko ja znam 099 se trebao kroistiti za UMTS T-Mobile, barem je tako bila neka prica
po kojim cjenama je zvati 099 brojeve?
to isto ko i 098 ili?
Ista je cijena kao i na 098,a njihovo korištenje je počelo prije par mjeseci.Čak je i bila tema o tome,možda sam ju ja pokrenuo,možda ne(nemogu nikako naći).Ali bilo je već o tome,moglo se rezervirati neke 099 brojeve za pretplatu.
Untisunpora!Naš'o sam i to preko google.hr
099 pozivni...
i naravno šlužbeno na tmobile
Zadnji uredio sms freak : 14-11-2005 u 03:03
Nije prije par mjeseci, nego možda prije više od godinu dana.Izvorno postao sms freak
I nije propisana namjena za koju operater može koristiti predbroj.
A jeste digli prašinu oko novih predboja. I Vipu i T-mobalju polako neastaje brojeva iz postojeće serije i normalno je da će uvesti nove pozivne. T-mobile u Njemačkoj primjerice ima 4 ili 5 pozivnih, a TIM u Italiji cijelih 9. Nisam još vidio slučaj da tel. broj ima 8 znamenki.
Moram priznat da nekužim ovo s 092 i video pozivom, ja sam normalno jednom komunicirao video pozivom s 091 na 091.
U svako slučaju, moraćemo se naviknut da trenutno imamo 3 mreže i 5 pozivnih brojeva. Ko zna, možda u budućnosti i Tele2 uvede novi pozivni.
Well, u 7 znamenki se može smjestiti puno više brojeva nego što iti jedan operater ima korisnika...
pa super samo nam je još i to trebalo![]()
Cellmapper - crowdsource karta jačine signala mobilnih operatera
A što to? U čemu je problem?Izvorno postao sipe
Može, ali očito izbjegavaju brojeve tipa 1111-024, pa onda 9999-354 i slično.Izvorno postao gog
Uostalom tako se ponašaju svugdje u svijetu pa će i kod nas.
pa to mi je glupo imati više pozivnih neka samo povečaju broj znamekiIzvorno postao frish-KI
![]()
Cellmapper - crowdsource karta jačine signala mobilnih operatera
Bookmarks