Ja mislim da bi se prvo trebalo puno govoriti o konzolama da bi zaslužile svoj forum, no to je samo moje mišljenj, ukoliko zajednica misli drukčije neka se izjasni...
Da
Ne
Bilo bi dobro kada bi se otvorili novi podforumi jer mnogo forumasa ima konzole, a na ovome forumu se malo govori o njima. Po mome misljenju trebali bi se podforumi zvati "Konzole, rucne konzole, mp3 playeri".
Sada ce uskoro doci konzole trece generacije i to ce biti jedni od najacih medija playera.
Svi koji mislu da bi ovi podforumi bili korisni neka glasuju za DA.
Ja mislim da bi se prvo trebalo puno govoriti o konzolama da bi zaslužile svoj forum, no to je samo moje mišljenj, ukoliko zajednica misli drukčije neka se izjasni...
mp3 playeri spadaju pod Multimedia Playeri.podforum Konzole je potpuno nepotreban jer sve igre koje ste u podforumu Igre su za comp i konzoleIzvorno postao Car
a sigurno ne treba novi podforum da bi se u njega postalo koja je nova konzola izašla...
zzop.
generalno se slažem sa ovime, jedini thread u kojemu se govori o konzoli aktivno je thread koji sam ja još davno začeo vezan uz psp i ds,a razgovor unutar njega se praktički odvija od strane 4-5 ljudi (uključujuči mene).Izvorno postao gog
Bilo je več govora o otvaranju ovakvih podforuma i donesen je zaključak da oni nisu potrebni,to mišljenje i dalje djelim,...sada aktivno nadgledam dotični forum i mislim da još nije na toj razini da bi se morao razgranati.
igraće konzole po meni svoje mjesto imaju u forumu 'igre' koji je unutar računala. prema potrebi i prometu ako bude dovoljno velik se taj podforum može izvući kao vlastiti forum 'igre i igraće konzole' ili nešto slično, da se zadrže i PC igre unutar toga. trenutno ne vidim potrebu za tim.
a mp3 playeri spadaju u multimedija playere. nije dovoljan promet da bi postojala potreba za novim forumom, a pogotovo sam protiv da se miješaju mp3 i prijenosni video playeri sa igraćim konzolama.
Slažem se... nisam za novi podforum 'konzole'.
Eventualno bi promjenio ime foruma 'Multimedija playeri' u 'Multimedija playeri & gadgeti" ili tako nešto, da se da malo veća širina tom forumu, s obzirom da se zna pričati o kojekakvim gadgetima koji se onda guraju u cafe...
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
...iz jednog prijedloga se izrodio drugi,pomeni dobar i mislim da bi tim potezom obuhvatili cjeli segment prijenosnih playera svih vrsta i time je forum definiraniji.Izvorno postao whiteboy
![]()
ja stalno mislim da treba smanjit broj foruma a vi oćete sve više![]()
@wb i sodom - okej je ideja... sad se postavlja pitanje jel da u to gurnemo i teme o konzolama kao hardveru, a onda se o igrama kao softveru priča u igrama, ili da konzole idu među igre? mišljenja? molio bih i moderatore igara za cijenjeno mišljenje jel bi konzole htjeli kod sebe ili u mmplayerima i gadgetima?
mislim da bi teme o konzolama mogle biti u multimedia playeri & gadgeti,a igre o kojima se uglavnom i diskutira kada su u pitanju konzole u več postoječi forum u kojem bi uz naslov igre mogla u zagradi stajati platforma.
Potpisujem ovo kaj je sodom napiso...
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
moze... .
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
e ovo sodomovo mi se puno sviđa
I meni se svida ovo od sodoma.
Mozemo zatvoriti temu. Sodomovo mišljenje pobjeduje.
![]()
Bookmarks