AKO se telefon popiški i AKO oksidiraju spojevi na matičnoj ,može li se šta napraviti?
Ima te li ikakvo rješenje?Može li se matična zamijeniti,imali ih ,uopće,i koliko to košta?
Hvala!
AKO se telefon popiški i AKO oksidiraju spojevi na matičnoj ,može li se šta napraviti?
Ima te li ikakvo rješenje?Može li se matična zamijeniti,imali ih ,uopće,i koliko to košta?
Hvala!
...ako oksidiraju takvi kontakti - to je 99% gotovo... a ploča - dođe skoro ko polovni mob...
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
Dakle...ovo jos nisam cuo! Svaka cast majstore (naravno i za curicu
)!
Ako kontakti oksidiraju, to ti je manje vise to. Pod garanciju ti navedebo ne priznaju niti pod razno, znaci jedino ti preostaje platiti za novu maticnu plocicu (sto je neisplativo jer kosta gotovo kao novi mob) ili nabaviti neki novi aparat.
Pored gore navedenoga postoje i navodno, neke alternative koje mogu biti poduzete kod slicnih dogadjeje. Kljucna stvar je da se reagira sto brze...tako da ne znam koliko ti je to aktualno, ali evo ti link na jednu temu na forumu u kojoj se govorilo o slicnome, pa pogleda malo:
http://cafe.mobil.hr/showthread.php?t=15542
" To every man there comes a time in his lifetime, that special moment when he is figuratively tapped on the shoulder and offered the chance to do a very special thing, unique to him and fitted to his talent. What a tragedy if that moment finds him unprepared or unqualified for the work which would be his finest hour."
Lol
e stavrno ima svega na svijetu
mislim da se možeš pozdraviti s tim
Zadnji uredio sodom : 29-11-2005 u 17:25
Cellmapper - crowdsource karta jačine signala mobilnih operatera
Da!Tako sam i mislio!Svejedno hvala,ništa ne preostaje do oglasiti prodaju punjača,memory kartice ili display-a!Do nekih boljih vremena i stara 3310 je ok!
Bookmarks